Sanirim bende annemin kaderini tasiyacagim:) Babam gencken cok sinirliydi, simdi yine hemen cabuk sinirlenir ama hemende gecer siniri, saman alevi gibidir. Birde genelde maddi konularda annem cekip cevirmistir evi, babam pek anlamaz o islerden, son bir kac senedir anlamaya basladi. Annemde hep derdi erkek hangimiz anlamadim:) Yoksa cok evine sadik, cok sahiplenici, iyi bir babadir. Bu arada kendisi karadenizli degil, sivaslidir:)
Sürekli erkegin görevini almak kadini yipratiyor biraz, bilmiyorum benimki nasil olacak bu konuda. Ama simdiden farkediyorum biraz benim üstüme atiyor gibi, en ufak yapabilecegi bir isi bile bana soruyor, sen yap diyor, oysa kendiside yapabilir, yapamadigindan degil. Benim tek istedigim sadik olmasi ve ne olursa olsun hic yalan söylememesi. Evlendigimizde bu ikisinden biri eksik olursa, benim o sekilde yasamam cok zor. Allah yinede büyük söyletmesin, herkesin gönlüne göre versin.
Kaynanam cok sakin birine benziyor ama tam olarak tanimiyorum, uzaktayiz birbirimize. Kayinbabam gencken kaynanama cok cektirmis, ama simdi pamuk gibi olmus adam. Birazda korkuyorum, gencliginde cok ceken kaynanalar bazen ogullarininda eslerine cektirmelerini istiyorlarmis. Birde tek evin tek oglu.