Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
muhacirleri ilk beşta koysaydım ankete belki daha fazla alırdı :)
muhacirler pek de melek değil yav, teyzemin eşinden biliyorum. kendi içlerinde evlendikleri vakit süperler de, dışarıdan kız alınca sorun yaşanıyo illa. (aslında bu sorunu herkes yaşıyo ya)
teyzem çalışan bi bayandı, rahmetli kayınvalidesi alttan alttan laf sokup dururdu. ben yeğenm küçükken çok defa kalmaya gittiğimden defalarca şahit oldum, birarada bulunmaktan pek haz etmezdim kayınvalidesi ve kayınpederiyle. kadıncağız da beni severdi Allah rahmet eylesin ama teyzeme soktukları lafları bildiğinden ben sevmezdim napim. düğünü karı koca yaptılar, ama altınları onlar aldı. teyzem psikologluk oldu defalarca. aslına baksanız büyük bi vukuat yoktu ama gizliden gizliye herşey sinsice oluyodu ve ispat edecek bişi olmadığından teyzem içine atıp duruyodu. yani eşi de hep onu suçluyodu. sizin dediğiniz gibi sakindiler ama bu delirten bir sakinlikti yani... bunlar bulgarista göçmeniydi. teyzemlerin baba tarafı da selanik göçmenidir aslında ama baya farklılardı işte.
valla ben hic kendi memleketimi övmedim övememde zaten..görünen köy kilavuz istemez..ama yozgat hala geride..demekki yozgatli heriflerin adi coktan cikmis..alan yok onlari..:roflol:bi de o var. herkes gelip kendi memleketini övünce bize bi yararı olmaz, biz eksi yanları olanları tartışmak istiyoruz burada.
Aa cok ilginc!! Bende bulgaristan goçmeniyim dediğiniz gibi biraz kendi içlerinden istiyorlar gelin ve damatları diğer yerlere pek guvenemiyorlar ama bana en cok ilginc gelen altınların alınması bizim tarafta boyle birşey ilk defa goruyorum.genelde düğün masraflarının coğunu anne baba ustlenir ev verirler muhakak cocuklarına hatta tum hayatları boyunca bunun için çalişirlar ilerde çocuğum evlenirse kirada sakın oturmasın hatta evlendikten sonra harçlık verenleri cok gordum.Annemlerin zmnında kaynanalar biraz fenaymiş ama bizim nesilde gelinlere cok iyi davranıyorlar kendileri çektiği için.
ne gözlemci bi bayansn wallahi bravo yerimsenibenefenim malatyalılar pek girmiyo sanırım foruma yani annemin cazzı kaynanası ve benm kaynana adayıma bakarsam aslında önde malatya gitmeliydi güzel topic december Şenizbiz burda konuşurken konya bi oy daha aldı hemşom :))
evet şimdiki sıralamyı sunuyorum hanımlar
MEMLEKET TOP BEŞ :sinifsinif:
1. Adana
2. Konya
3. Sinop
4. Sivas
5. Trabzon
sivasa da şaşırmadım. malatyadan da daha fazla oy bekliyodum ama şimdilik pek ses yok.
ege illerinden pek ses çıkmaz diye düşünürken izmir 3, manisa 4, denizli 3 oy aldı.
karadeniz bölgesi toplamda en yüksek oy alan bölge gibi görünüyor, ardından iç anadolu bölgesi geliyor.
tpik katılımlarınızla güzelleşecektir efenim, sayenizde kaydirigubbakcemile5ne gözlemci bi bayansn wallahi bravo yerimsenibenefenim malatyalılar pek girmiyo sanırım foruma yani annemin cazzı kaynanası ve benm kaynana adayıma bakarsam aslında önde malatya gitmeliydi güzel topic december Şeniz
allah rizelilerin şerrinden korusun diyorum:))v susuyorum..
hayatımda rizeliler kadar dar düşünceli dar görüşlü sabit fikirli kaba cimri insanlar tanımadım.yaklaşık 10 tane aile tanııdm 10 taneside böyleydi..
Bir izmirli olarak izmirliler iyidir ama bayındır ödemiş torbalı aman aman uzak olsunlar boşuna dememişler bayındır hain olur diye hem çok kavgacıdırlar ayrıca kadının hiç değeri yoktur
Denizlili çok tanıdığımız var ama erkekler çok kaba kayınvalıdeler ise tam cazgır gelinlere göz açtırmıyorlar
Muhacirler uyumlu olur birlik beraberlık vardır ama içmeyen muhacir görmedim resmen alkolıkler
Bir izmirli olarak izmirliler iyidir ama bayındır ödemiş torbalı aman aman uzak olsunlar boşuna dememişler bayındır hain olur diye hem çok kavgacıdırlar ayrıca kadının hiç değeri yoktur
Denizlili çok tanıdığımız var ama erkekler çok kaba kayınvalıdeler ise tam cazgır gelinlere göz açtırmıyorlar
Muhacirler uyumlu olur birlik beraberlık vardır ama içmeyen muhacir görmedim resmen alkolıkler
Öncelikle Konuna yorum yazarak hatta ettiğim için Özür dilerim December !!!¤ decemBer ¤;13002811 .!.:
büşra hanım ilk mesajınızda aynen de "trabzonlular iyi, sana öle geliyo" demişsiniz.
arkadaş fikrini beyan ettiğini söyleyince daha önce dediğinizin tersini dediğinizi iddia ediyorsunuz. "ben kimseyi savunmadım" derken diğer taraftan "sen çektiğin için herkesi öle sanıyosun" diyosunuz. lmaz:
ayrıca trabzonun aldığı oy ortada. bell ki oradan şikayetçi onlarca hanım var, kalkıp hepsi iyidir sana öyle geliyo demek safdillilikten başka bişey değil.
yazdıklarınıza daha dikkatli okuyarak referans verin, burada böyle çelişkiler ve insanları birbirine düşürecek tarzda suçlamalar istemiyorum.