Anket Eşi ve Ailesinden Şikayetçi Olanlar! Anket Yapıyoruz! Eşiniz Nereli?

Eşiniz Tarafı Nereli? (Aşağıda "Anketi Oyla" düğmesine basmayı unutmayın!)

• Adana

OY: 45 2,7%
  • Adıyaman

OY: 8 0,5%
  • Afyonkarahisar

OY: 26 1,6%
  • Ağrı

OY: 7 0,4%
  • Amasya

• Ankara

OY: 52 3,1%
  • Antalya

OY: 22 1,3%
  • Artvin

OY: 10 0,6%
  • Aydın

• Balıkesir

OY: 18 1,1%
  • Bilecik

• Bingöl

OY: 5 0,3%
  • Bitlis

• Bolu

• Burdur

OY: 3 0,2%
  • Bursa

OY: 40 2,4%
  • Çanakkale

OY: 15 0,9%
  • Çankırı

OY: 23 1,4%
  • Çorum

OY: 31 1,9%
  • Denizli

OY: 27 1,6%
  • Diyarbakır

OY: 19 1,1%
  • Edirne

OY: 13 0,8%
  • Elazığ

• Erzincan

OY: 23 1,4%
  • Erzurum

OY: 35 2,1%
  • Eskişehir

OY: 25 1,5%
  • Gaziantep

• Giresun

OY: 35 2,1%
  • Gümüşhane

OY: 11 0,7%
  • Hakkari

OY: 0 0,0%
  • Hatay

OY: 20 1,2%
  • Isparta

• Mersin

OY: 16 1,0%
  • İstanbul

OY: 30 1,8%
  • İzmir

OY: 30 1,8%
  • Kars

OY: 29 1,8%
  • Kastamonu

• Kayseri

OY: 54 3,3%
  • Kırklareli

• Kırşehir

• Kocaeli

• Konya

OY: 82 4,9%
  • Kütahya

• Malatya

• Manisa

• Kahramanmaraş

OY: 24 1,4%
  • Mardin

• Muğla

OY: 6 0,4%
  • Muş

OY: 12 0,7%
  • Nevşehir

• Niğde

• Ordu

OY: 32 1,9%
  • Rize

• Sakarya

• Samsun

OY: 29 1,8%
  • Siirt

• Sinop

• Sivas

OY: 73 4,4%
  • Tekirdağ

• Tokat

• Trabzon

OY: 68 4,1%
  • Tunceli

• Şanlıurfa

OY: 9 0,5%
  • Uşak

• Van

• Yozgat

OY: 36 2,2%
  • Zonguldak

• Aksaray

• Bayburt

• Karaman

• Kırıkkale

• Batman

• Şırnak

OY: 4 0,2%
  • Bartın

• Ardahan

OY: 9 0,5%
  • Iğdır

• Yalova

OY: 1 0,1%
  • Karabük

• Kilis

OY: 4 0,2%
  • Osmaniye

• Düzce

• Muhacirler

OY: 45 2,7%

• Ankete Katılan
    1.657
Bakın mesela Erzincanlıyım ben.
Şunu rahatça söyleyebilirim bizim oranın erkekleri pek kadın kıymeti bilmez.
Babam çok iyidir sağolsun ama 5 erkekte 2 iyi çıkar.
Bunu asla es geçemem...

muhacirleri ilk beşta koysaydım ankete belki daha fazla alırdı :)
muhacirler pek de melek değil yav, teyzemin eşinden biliyorum. kendi içlerinde evlendikleri vakit süperler de, dışarıdan kız alınca sorun yaşanıyo illa. (aslında bu sorunu herkes yaşıyo ya)
teyzem çalışan bi bayandı, rahmetli kayınvalidesi alttan alttan laf sokup dururdu. ben yeğenm küçükken çok defa kalmaya gittiğimden defalarca şahit oldum, birarada bulunmaktan pek haz etmezdim kayınvalidesi ve kayınpederiyle. kadıncağız da beni severdi Allah rahmet eylesin ama teyzeme soktukları lafları bildiğinden ben sevmezdim napim. düğünü karı koca yaptılar, ama altınları onlar aldı. teyzem psikologluk oldu defalarca. aslına baksanız büyük bi vukuat yoktu ama gizliden gizliye herşey sinsice oluyodu ve ispat edecek bişi olmadığından teyzem içine atıp duruyodu. yani eşi de hep onu suçluyodu. sizin dediğiniz gibi sakindiler ama bu delirten bir sakinlikti yani... bunlar bulgarista göçmeniydi. teyzemlerin baba tarafı da selanik göçmenidir aslında ama baya farklılardı işte.

Aa cok ilginc!! Bende bulgaristan goçmeniyim dediğiniz gibi biraz kendi içlerinden istiyorlar gelin ve damatları diğer yerlere pek guvenemiyorlar ama bana en cok ilginc gelen altınların alınması bizim tarafta boyle birşey ilk defa goruyorum.genelde düğün masraflarının coğunu anne baba ustlenir ev verirler muhakak cocuklarına hatta tum hayatları boyunca bunun için çalişirlar ilerde çocuğum evlenirse kirada sakın oturmasın hatta evlendikten sonra harçlık verenleri cok gordum.Annemlerin zmnında kaynanalar biraz fenaymiş ama bizim nesilde gelinlere cok iyi davranıyorlar kendileri çektiği için.

bi de o var. herkes gelip kendi memleketini övünce bize bi yararı olmaz, biz eksi yanları olanları tartışmak istiyoruz burada.
valla ben hic kendi memleketimi övmedim övememde zaten..görünen köy kilavuz istemez..ama yozgat hala geride..demekki yozgatli heriflerin adi coktan cikmis..alan yok onlari..:roflol:

Aa cok ilginc!! Bende bulgaristan goçmeniyim dediğiniz gibi biraz kendi içlerinden istiyorlar gelin ve damatları diğer yerlere pek guvenemiyorlar ama bana en cok ilginc gelen altınların alınması bizim tarafta boyle birşey ilk defa goruyorum.genelde düğün masraflarının coğunu anne baba ustlenir ev verirler muhakak cocuklarına hatta tum hayatları boyunca bunun için çalişirlar ilerde çocuğum evlenirse kirada sakın oturmasın hatta evlendikten sonra harçlık verenleri cok gordum.Annemlerin zmnında kaynanalar biraz fenaymiş ama bizim nesilde gelinlere cok iyi davranıyorlar kendileri çektiği için.

valla dedemler de iyi bildikleri için kızlarını verdiler zaten. olan bitene biz de şaşırdık, orada yazdığım gibi kendi gözümle şahit olmasam beni de kimse inandıramazdı. dışarıya karşı inanılmaz sakin ve candan insanlar çünkü, haklarını yiyemem. illa çıkıyo bişiler işte napalım. biraz da kader.

biz burda konuşurken konya bi oy daha aldı hemşom :))

evet şimdiki sıralamyı sunuyorum hanımlar

MEMLEKET TOP BEŞ :sinifsinif:

1. Adana
2. Konya
3. Sinop
4. Sivas
5. Trabzon

sivasa da şaşırmadım. malatyadan da daha fazla oy bekliyodum ama şimdilik pek ses yok.
ege illerinden pek ses çıkmaz diye düşünürken izmir 3, manisa 4, denizli 3 oy aldı.
karadeniz bölgesi toplamda en yüksek oy alan bölge gibi görünüyor, ardından iç anadolu bölgesi geliyor.
ne gözlemci bi bayansn wallahi bravo yerimsenibenefenim malatyalılar pek girmiyo sanırım foruma yani annemin cazzı kaynanası ve benm kaynana adayıma bakarsam aslında önde malatya gitmeliydi :nazar: güzel topic december Şeniz

ne gözlemci bi bayansn wallahi bravo yerimsenibenefenim malatyalılar pek girmiyo sanırım foruma yani annemin cazzı kaynanası ve benm kaynana adayıma bakarsam aslında önde malatya gitmeliydi :nazar: güzel topic december Şeniz
tpik katılımlarınızla güzelleşecektir efenim, sayenizde kaydirigubbakcemile5

hayatımda rizeliler kadar dar düşünceli dar görüşlü sabit fikirli kaba cimri insanlar tanımadım.yaklaşık 10 tane aile tanııdm 10 taneside böyleydi..

allah rizelilerin şerrinden korusun diyorum:))v susuyorum..

hayatımda rizeliler kadar dar düşünceli dar görüşlü sabit fikirli kaba cimri insanlar tanımadım.yaklaşık 10 tane aile tanııdm 10 taneside böyleydi..

kadınların cok konustugu, erkeklerı hıc sallamadıgı
bol kufurlu, mahalle agzıyla konusup mahalle kadını gıbı kavgacı ınsanlar tanıdıgım rızelıler
hepsı oyle degıldır sanırım ama en sırretlerı ıle muhatap olmak zorunda kaldım
haaa ugrastılar ama hıc muhatap olmayıp alakayı kestım
allah herkesten uzak etsın onları
kendı ateslerınde kendılerı yansınlar

Bir izmirli olarak izmirliler iyidir ama bayındır ödemiş torbalı aman aman uzak olsunlar boşuna dememişler bayındır hain olur diye hem çok kavgacıdırlar ayrıca kadının hiç değeri yoktur
Denizlili çok tanıdığımız var ama erkekler çok kaba kayınvalıdeler ise tam cazgır gelinlere göz açtırmıyorlar
Muhacirler uyumlu olur birlik beraberlık vardır ama içmeyen muhacir görmedim resmen alkolıkler

Bir izmirli olarak izmirliler iyidir ama bayındır ödemiş torbalı aman aman uzak olsunlar boşuna dememişler bayındır hain olur diye hem çok kavgacıdırlar ayrıca kadının hiç değeri yoktur
Denizlili çok tanıdığımız var ama erkekler çok kaba kayınvalıdeler ise tam cazgır gelinlere göz açtırmıyorlar
Muhacirler uyumlu olur birlik beraberlık vardır ama içmeyen muhacir görmedim resmen alkolıkler

İzmirdeyken bayındırlı komşum vardı eşide öyleydi onun hiç göz açtırmazdı arkadaşım ameliyat olmuştu safra kesesinden adam işten gelince zili çalıyordu çocukları yada karısı aşağıya inip alindeki torbalarıda taşıtıyordu adamda elini kolunu sallayıp eve giriyordu birde alkolikti eve para bırakmazdı

Eşimden değil ama ailesinden şikayetçiyim...
Oyumu kullandım ama benden başka sadece 1 kişi oylamış eşimin memleketini :)

Ay ben de İzmirli erkeklere:
:dilcikar: :dilcikar:
Diyorum...
Denizlili erkeklere artık bişey dememe gerek kalmadı bir ilişkim bile yok ki artık.
Ama ayrıldığım sevgilim Denizlili'ydi...
sengözlerimebaksanab

Ben trabzona gittim köyüne ama söylüyorum köyüne
ılçeye geldik (ilk defa gidiyorum ama )
köye çıkıyoruz köye ilçeye yarımsaat uzaklıkta (arabayla) dağın başı görümcemin oğlu dediki yenge bak iyi bak dedi bu köy MEDENıYETıN BıTTıĞı YER...
kaydirigubbakcemile3
Valla öyle orda medeniyet bitiyo dar göörüşlü insanların hüküm kurduğu küçük bir kör
Ama merkezi için öyle diyemem asla!

¤ decemBer ¤;13002811 .!.:

büşra hanım ilk mesajınızda aynen de "trabzonlular iyi, sana öle geliyo" demişsiniz.

arkadaş fikrini beyan ettiğini söyleyince daha önce dediğinizin tersini dediğinizi iddia ediyorsunuz. "ben kimseyi savunmadım" derken diğer taraftan "sen çektiğin için herkesi öle sanıyosun" diyosunuz. :eek:lmaz:

ayrıca trabzonun aldığı oy ortada. bell ki oradan şikayetçi onlarca hanım var, kalkıp hepsi iyidir sana öyle geliyo demek safdillilikten başka bişey değil.

yazdıklarınıza daha dikkatli okuyarak referans verin, burada böyle çelişkiler ve insanları birbirine düşürecek tarzda suçlamalar istemiyorum.
Öncelikle Konuna yorum yazarak hatta ettiğim için Özür dilerim December !!!
bu kadar çok yanlış anlaşılcağımı bilsem gerçekten yazmazdım...!!

Ben ''trabzonlular iyi, sana öle geliyo'' diye bir cümle kurmadım.. dikkatli bakarsanız daha iyi olur sanırım.. yazdıklarımıda geyet dikkatli okudum.. herkes görüş beyan etti bende ediyim dedim.. bilseydim bu kadar üstüme geleceğinizi yazmazdım.. ben arkadaşa ilk mesajımda da seni çok iyi anlıyorum evet öyleleri de var ama benim hayatımdaki örnekler böyle dedim.. ama hata etmişim anlaşıldı.. tekrar söylüyrum arkadaş (tr_lelli) düşündüklerinde sonuna kadar haklı... aksini düşündüğümü ve söylediğimi kesinlikler idda edemezsiniz...! ayrıca memleketimi övseydim annemin ne kadar çok çektiğini anlatmazdım sonuçta babaannemde trabzonlu..!

Son düzenleme:
alla alla, mesajına dön bi daha bak kardeşim. kadına açık açık "aslında iyiler, sana öle geliyo" demişsin. orada renkliyle de işaretledim. hala aksini iddia ediyosun. ben mod falan değilim istediğin gibi yazarsın ben de ne karışabilirim ne de buraya girmene engel olabilirim. ben de gördüğümü söylüyorum. naparsanız yapın, site de konu da bana ait deil nasılsa. uğraşamıcam.

Kızlar bacılarım ben 7 yıldır içlerindeyim benden başkası bilemez
Çeken benimm kim ne derse inanmıyorum iyi olanıda Rabbim daha iyi etsin konu içeriği ile eşinin ailesi kötü olanlar diye topiği gördüm ve çektiğimi paylaşmak istedim..
ıyi olanı Rabbim daha iyi etsin
Benimkiler fecii kötüü daha kötüsü olamaz çektiklerimi fazlasıyla yazdım bacılarım biliyor hepsini
Trabzonlu mu aman aman aman hep söylüyorum ben eşimin yüzüne bile söylüyorum...

X