yanı rızelılerın ıcınden bula bula 1.03%'luk problemlı aıleyı ben mı buldum
vay benım kaderıme vayyy
karadenizlilerden yaka silken çok sizin gibi, geçmişi okuduysanız görmüşsünüzdür. karadenizli olmayıp da karadenize gelin gittikleri içinmiş dediklerine göre...
december..acaba ben dogrumu oyladim..eskisi yozgatliydi cok cektim ondan..aileside iyi deyildi...ama ben simdiki evliligime göre oy verdim..simdiki esim cok iyi bir insan..ama ailesindeki bütün erkekler..eslerini aldatiyor..eziyet ediyorlar..hatta esimide yoldan cikartmak istediler..sevgili bulma siteleri göndermislerdi esimin msn adresine...bende tesadüfen esimin yanindaydim.tam olarak ne sitesi oldugunu bilmedigi icin esim üye oldu yanimda..sonra baktikki site kadin kiz resimleriylen dolu..hatta biri hemen arkadaslik teklifi gönderdi....her lafi saydim bende o sitenin adresini verene..esimde sonra onlarin msn adreslerini iptal etti kendi adresinden..ve muhatap olmuyo artik onlarlan..esimde sinirlendi..bu serefsizler neyapmaya calisiyorlar yuvamimi yikmaya calisiyorlar dedi..
ayrica esimin ailesinden hic memnun deyilim..esim onlara hic benzememis...
Artık bekar kızlarımız çıkan sonuca göre hareket ederler ona göre koca bulsunlar :hulya:
cok dogru...bende yozgatliyim ama ben o yobazlardan deyilim cok sükür..kaydirigubbakcemile3..özelikle erkekleri gercekten 5 para etmez...bende nekadar cevremde yozgatli aile tanidiysam kadinlar hem ihanete ugrar hemde dayak siddet görürler.. o yüzden sasirdim yozgatin cok gerilerde kalmasina...bilmiyorumkismile...simdiki esim ordulu kendisinden memnunum ama aile cevresi uzak olsun bizden.
Yozgatlıların methini duymuştum.
Yozgat yobaz olur derler...
Etrafımda ne kadar yozgatlı adamla evlenen kadın gördüysem ya dayaktan ya aldatmadan boşandı.
:bbo:
Şimdiki eşin nereli?
İyi gözümüz korktu valla...
bilmiyorumkismile
december..acaba ben dogrumu oyladim..eskisi yozgatliydi cok cektim ondan..aileside iyi deyildi...ama ben simdiki evliligime göre oy verdim..simdiki esim cok iyi bir insan..ama ailesindeki bütün erkekler..eslerini aldatiyor..eziyet ediyorlar..hatta esimide yoldan cikartmak istediler..sevgili bulma siteleri göndermislerdi esimin msn adresine...bende tesadüfen esimin yanindaydim.tam olarak ne sitesi oldugunu bilmedigi icin esim üye oldu yanimda..sonra baktikki site kadin kiz resimleriylen dolu..hatta biri hemen arkadaslik teklifi gönderdi....her lafi saydim bende o sitenin adresini verene..esimde sonra onlarin msn adreslerini iptal etti kendi adresinden..ve muhatap olmuyo artik onlarlan..esimde sinirlendi..bu serefsizler neyapmaya calisiyorlar yuvamimi yikmaya calisiyorlar dedi..
ayrica esimin ailesinden hic memnun deyilim..esim onlara hic benzememis...
öyle diyosunuz da baksanıza memlekette adam yok. yurtdışına mı açılsak napsak CADIARZU
Ona göre seçin artık kocaları :hulya:
Nasılsa tasdiklendi artık burada sempatiksalakcinni
öyle diyosunuz da baksanıza memlekette adam yok. yurtdışına mı açılsak napsak CADIARZU
aboww konya 18 olmus...eyvahedigeldismile
aman aman canim burdakiler de ayni. sen en iyisi bekar kal
kalırım da anne olmak istiyom onu napcez :ecrin_bebek::tomato:
aynı şey değil be abla. kendi kanından canından olmayana adamakıllı analık yapamazsın gibi geliyo bana. maddi manevi yardımda bulunmaya eyvallah da, evlatlık zor iş...evlatlik al:ecrin_bebek:
aynı şey değil be abla. kendi kanından canından olmayana adamakıllı analık yapamazsın gibi geliyo bana. maddi manevi yardımda bulunmaya eyvallah da, evlatlık zor iş...