Anket Eşi ve Ailesinden Şikayetçi Olanlar! Anket Yapıyoruz! Eşiniz Nereli?

Eşiniz Tarafı Nereli? (Aşağıda "Anketi Oyla" düğmesine basmayı unutmayın!)

• Adana

OY: 45 2,7%
  • Adıyaman

OY: 8 0,5%
  • Afyonkarahisar

OY: 26 1,6%
  • Ağrı

OY: 7 0,4%
  • Amasya

• Ankara

OY: 52 3,1%
  • Antalya

OY: 22 1,3%
  • Artvin

OY: 10 0,6%
  • Aydın

• Balıkesir

OY: 18 1,1%
  • Bilecik

• Bingöl

OY: 5 0,3%
  • Bitlis

• Bolu

• Burdur

OY: 3 0,2%
  • Bursa

OY: 40 2,4%
  • Çanakkale

OY: 15 0,9%
  • Çankırı

OY: 23 1,4%
  • Çorum

OY: 31 1,9%
  • Denizli

OY: 27 1,6%
  • Diyarbakır

OY: 19 1,1%
  • Edirne

OY: 13 0,8%
  • Elazığ

• Erzincan

OY: 23 1,4%
  • Erzurum

OY: 35 2,1%
  • Eskişehir

OY: 25 1,5%
  • Gaziantep

• Giresun

OY: 35 2,1%
  • Gümüşhane

OY: 11 0,7%
  • Hakkari

OY: 0 0,0%
  • Hatay

OY: 20 1,2%
  • Isparta

• Mersin

OY: 16 1,0%
  • İstanbul

OY: 30 1,8%
  • İzmir

OY: 30 1,8%
  • Kars

OY: 29 1,8%
  • Kastamonu

• Kayseri

OY: 54 3,3%
  • Kırklareli

• Kırşehir

• Kocaeli

• Konya

OY: 82 4,9%
  • Kütahya

• Malatya

• Manisa

• Kahramanmaraş

OY: 24 1,4%
  • Mardin

• Muğla

OY: 6 0,4%
  • Muş

OY: 12 0,7%
  • Nevşehir

• Niğde

• Ordu

OY: 32 1,9%
  • Rize

• Sakarya

• Samsun

OY: 29 1,8%
  • Siirt

• Sinop

• Sivas

OY: 73 4,4%
  • Tekirdağ

• Tokat

• Trabzon

OY: 68 4,1%
  • Tunceli

• Şanlıurfa

OY: 9 0,5%
  • Uşak

• Van

• Yozgat

OY: 36 2,2%
  • Zonguldak

• Aksaray

• Bayburt

• Karaman

• Kırıkkale

• Batman

• Şırnak

OY: 4 0,2%
  • Bartın

• Ardahan

OY: 9 0,5%
  • Iğdır

• Yalova

OY: 1 0,1%
  • Karabük

• Kilis

OY: 4 0,2%
  • Osmaniye

• Düzce

• Muhacirler

OY: 45 2,7%

• Ankete Katılan
    1.657
bu istanbulu işaretleyenlerin, eşi ve ailesinin hepsi gerçek istanbullu mu merak ediyorum??.
istanbulda köklü istanbullu ,o kadar az kaldı ki.

bilmezmiyimmm... tanıdığım sivaslı bi çocuk vardı benden az da olsa hoşlanıyodu.. senin geçmiş konunu bildiğimden ve etraftan da duyduğum için irtibatı kesmiştim çocukla, aşık olurum diye korktuydum eyvahedigeldismile şimdi memnunsundur hayatından inşallah... bebiş gelmiş bereketini de getirmiştir :)

gorusmuyoruz hala oglum 5 bucuk aylık oldu canımmm görüşmeyede nıyetım yok benden uzak cehenmeme dırek olsun:icecream:

Sanırım Kahramanmaraşlı fazla üyemiz yok,adı geçmemiş.
Meşhurdur erkekleri ,hele ''gelin-kaynana'' muhabbetleri.
Gelinler kayınvalide için dış kapının dış mandalıdır...Genel olarak tescillenmiştir bu durum,sorabilirsiniz,istisnalar kaideyi bozmaz tabiki...

Muhacirlerden 3 tanıdık var üçünün de kocası melek ama oranın bile 4 tane kötü eş/kaynana pozisyonu çıkmış.
Şoklardayım sayın seyirciler.
:1shok:
ben de sasirdim bu isaretleyenler bir aciklama yapsa da biz de ogrensek yauu

muhacirleri ilk beşta koysaydım ankete belki daha fazla alırdı :)
muhacirler pek de melek değil yav, teyzemin eşinden biliyorum. kendi içlerinde evlendikleri vakit süperler de, dışarıdan kız alınca sorun yaşanıyo illa. (aslında bu sorunu herkes yaşıyo ya)
teyzem çalışan bi bayandı, rahmetli kayınvalidesi alttan alttan laf sokup dururdu. ben yeğenm küçükken çok defa kalmaya gittiğimden defalarca şahit oldum, birarada bulunmaktan pek haz etmezdim kayınvalidesi ve kayınpederiyle. kadıncağız da beni severdi Allah rahmet eylesin ama teyzeme soktukları lafları bildiğinden ben sevmezdim napim. düğünü karı koca yaptılar, ama altınları onlar aldı. teyzem psikologluk oldu defalarca. aslına baksanız büyük bi vukuat yoktu ama gizliden gizliye herşey sinsice oluyodu ve ispat edecek bişi olmadığından teyzem içine atıp duruyodu. yani eşi de hep onu suçluyodu. sizin dediğiniz gibi sakindiler ama bu delirten bir sakinlikti yani... bunlar bulgarista göçmeniydi. teyzemlerin baba tarafı da selanik göçmenidir aslında ama baya farklılardı işte.

hadi ya.. aslinda bana da muhacirler cok sinsi gibi geliyo ama bi yandan da melek gibiler.. insan konduramiyor :))]
neyse ogrenelim bunlari tabi..

saniyorum ki su dogru kendi iclerinden aldiklarini kotu de olsa herseyiyle kabulleniyorlar.ama disaridan aldiklarini iyi de olsa istemiyorlar...
o istenmeyen gelin!!! neden???ben almadim onu,oglum begenmis almisssalsanaalsanasmile

ee benim gibi kendi memleketlisini sevmeyenler napcek :sinifsinif: annem dalga geçiyo zaten sen bi capon bulup evlenirsin diye :KK43: sürekli anime izliyom da :)))

adanalı kaynana deyincede aklıma dilber hala geliyo hoşşşikkaydirigubbakcemile3

e aynısı Bizde var. Anneannemm.. Allahım gelinlerine saBır versin.Adananın yerlisiyiz Biz, anneannem de tam Bir osmanlı kadını, off off dilBer hala yanında halt etmiş.. lafını ortaya koooor kenara çekilir 2 gelinin de alı al moru mor kalakalırlar valla.. doBra olurlar, pat pat söylerler laflarını. Bi de ilginç ilginç deyimleri vardır. bi keresinde küçük gelinine kızıyo Bişe için " ahh kızım ahh pokunu yiyecek adam keşkülünü yanında taşır" dedi. daha neler neler.. atasözleri ve vecizelerle çoook güzel laf sokar aynı dilBer hala..

e aynısı Bizde var. Anneannemm.. Allahım gelinlerine saBır versin.Adananın yerlisiyiz Biz, anneannem de tam Bir osmanlı kadını, off off dilBer hala yanında halt etmiş.. lafını ortaya koooor kenara çekilir 2 gelinin de alı al moru mor kalakalırlar valla.. doBra olurlar, pat pat söylerler laflarını. Bi de ilginç ilginç deyimleri vardır. bi keresinde küçük gelinine kızıyo Bişe için " ahh kızım ahh pokunu yiyecek adam keşkülünü yanında taşır" dedi. daha neler neler.. atasözleri ve vecizelerle çoook güzel laf sokar aynı dilBer hala..

ohaoldumsmile
Burcu amanın bu ne demek yahu....
sempatiksalakcinni

osmanlı kadını diyon da bacım, benim bildiğim osmanlı kadını haza hanımefendi olur öyle boklu moklu lafları da ağzına almaz. :sinifsinif: benim babannem de öle çok küfürlü konuşur atasözleri sölediği zaman, içindeki küfürler bu kadar masum değil ama :eek:lmaz:ben kendisine osmanlı kadını diyemicem sempatiksalakcinni

uzaktan bakan için eğlenceli görünüyo ama dilber hala gibikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canim bende afyobnlusum fakjat bu dediklerin genelde her memlekette var mesela trabzonular hep ban hep ban iclerinde oldgum cin ben varim derim derler baskasini gozkeri gormez hele disaridan alirlarsa gelini dislarlar malesefff kizlarinin cocuklarini oglanlarinin cocuklarindan ustun tutarlar ...... vs bu dediklerinin afyonlularin hepsi degil desen iyi olur istisnalar var yaniiii:eek:lmaz:

yeni gördüm,canım yazınızı.mutlaka içlerinde iyileri de vardır ama,o zaman ben hep kaba olanlarına gelmişim.çevremde afyonlularla evlenip de hiç mutlu olanını görmedim.genelde kız tarafları şikayetçi,pişman.

muğla muğla muğla:hooray:

kaynanam muğlalıda
:roflol:

neyse tezahurat yapmıyım çok gerilerde kalmış muğla:hulya:

bursada içki illeti yüzünden kadınların kocalarından çektiğini duymuştum...(anne tarafımdan) hiçbiri de gelip tek kelime etmedi bursaya oy verenlerin.

yanı rızelılerın ıcınden bula bula 1.03%'luk problemlı aıleyı ben mı buldum
vay benım kaderıme vayyy

X