Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şampiyonu anketi açarken belirttim ben :))) ikincileri görelim :))Valla anket kendini gösteriyor aslında koruma iç güdüsünede gerenk yok..
şampiyonlar bellikaydirigubbakcemile2
bilmezmiyimmm... tanıdığım sivaslı bi çocuk vardı benden az da olsa hoşlanıyodu.. senin geçmiş konunu bildiğimden ve etraftan da duyduğum için irtibatı kesmiştim çocukla, aşık olurum diye korktuydum eyvahedigeldismile şimdi memnunsundur hayatından inşallah... bebiş gelmiş bereketini de getirmiştir :)
ben de sasirdim bu isaretleyenler bir aciklama yapsa da biz de ogrensek yauuMuhacirlerden 3 tanıdık var üçünün de kocası melek ama oranın bile 4 tane kötü eş/kaynana pozisyonu çıkmış.
Şoklardayım sayın seyirciler.
:1shok:
adanalı kaynana deyincede aklıma dilber hala geliyo hoşşşikkaydirigubbakcemile3
e aynısı Bizde var. Anneannemm.. Allahım gelinlerine saBır versin.Adananın yerlisiyiz Biz, anneannem de tam Bir osmanlı kadını, off off dilBer hala yanında halt etmiş.. lafını ortaya koooor kenara çekilir 2 gelinin de alı al moru mor kalakalırlar valla.. doBra olurlar, pat pat söylerler laflarını. Bi de ilginç ilginç deyimleri vardır. bi keresinde küçük gelinine kızıyo Bişe için " ahh kızım ahh pokunu yiyecek adam keşkülünü yanında taşır" dedi. daha neler neler.. atasözleri ve vecizelerle çoook güzel laf sokar aynı dilBer hala..
e aynısı Bizde var. Anneannemm.. Allahım gelinlerine saBır versin.Adananın yerlisiyiz Biz, anneannem de tam Bir osmanlı kadını, off off dilBer hala yanında halt etmiş.. lafını ortaya koooor kenara çekilir 2 gelinin de alı al moru mor kalakalırlar valla.. doBra olurlar, pat pat söylerler laflarını. Bi de ilginç ilginç deyimleri vardır. bi keresinde küçük gelinine kızıyo Bişe için " ahh kızım ahh pokunu yiyecek adam keşkülünü yanında taşır" dedi. daha neler neler.. atasözleri ve vecizelerle çoook güzel laf sokar aynı dilBer hala..
canim bende afyobnlusum fakjat bu dediklerin genelde her memlekette var mesela trabzonular hep ban hep ban iclerinde oldgum cin ben varim derim derler baskasini gozkeri gormez hele disaridan alirlarsa gelini dislarlar malesefff kizlarinin cocuklarini oglanlarinin cocuklarindan ustun tutarlar ...... vs bu dediklerinin afyonlularin hepsi degil desen iyi olur istisnalar var yaniiiilmaz: