- 6 Şubat 2009
- 4.789
- 16
öyle diyosunuz da baksanıza memlekette adam yok. yurtdışına mı açılsak napsak CADIARZU
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hemen buliiim sana bi hans boshayallersmile:CüvCüv:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle diyosunuz da baksanıza memlekette adam yok. yurtdışına mı açılsak napsak CADIARZU
ozaman sperm bankasina bas vur dermisim :)
ama bu isin sakasi, elbette ayni memleketten olan herkes ayni karakteri tasimaz
insallah sende kendine göre birini bulursun:)
bak mesela ben izmirliyim, izmirin erkekleri iyidir aslinda
abowww ne ablasi giiii ben senden kucugum anacim.
:) burda akil veriyorum ama kendimde gittim allahin konyalisiyla evledim gii, ancak sert olursan, yüz vermezsen, cirkeflik yaparsan yaraniyorsun bunlara , gec olsada anladim artik :)
nikah büyüğü derler ya öle anla bacım.. bi daha demem abla diye tamam :)
ayy ben şikayetçi olmayanlar diye okudum ankete daldım...
çok dikkatsizim yaa kusura bakmayın canlarımalsanaalsanasmile
Sende oy alamayan illerden koca bul bak ok masum iller var sempatiksalakcinni :roflol:
doğudan pek ses yok. ama bunun sebebinin de oradaki hanımların bizim gibi internetten faydalanma oranlarının düşüklüğüne bağlıyorum bilmem ne kadar doğruyumdur...
esimin arkadaslari cogu dogulu...kendileri elleri bombos önden giderler..hamile bile olsa eslerine alisveris torbalarini tasittirirlar...birisininde 7 tane oglu oldu hala karisini dövüyo bana erkek cocuk yapcan diye...tabi bu yedi cocuk 3 kadindan..simdikinden 4 oglu oldu..cok naziktirler canim..o yüzden oy alamiyorlardir..kaydirigubbakcemile3doğudan pek ses yok. ama bunun sebebinin de oradaki hanımların bizim gibi internetten faydalanma oranlarının düşüklüğüne bağlıyorum bilmem ne kadar doğruyumdur...
ha iste anlattiklarim urfalilar..esleri hasta yataginda olsalar bile hizmet beklerler..hic bir sekilde yardimci olmazlar...Ben evli değilim ama yaşamışlığım görmüşlüğüm vardır ve ona göre kullanacam. Bu sebeple çok sevdğim fakat erkeklerini hiç sevemediğim Şanlıurfaya selam göndererek oyumu huzurlarınızda kullanacağım. Bu arada tecrübem epey var yani oyum anketin geçerliğini güvenirliğini etkilemiyecek merak etmeyin :hulya:
ha iste anlattiklarim urfalilar..esleri hasta yataginda olsalar bile hizmet beklerler..hic bir sekilde yardimci olmazlar...
anam konya 19 oldu. heheheh
eyvah yandi desene...görsün simdi anyayi Konyayi..kaydirigubbakcemile3
Akrabamızın kızı urfalıya kaçtı hemde aşiret dönemiyor şimdide hemde üniversite olurken anne babada eğitimli insanlar mahvoldular resmen tek çocuk birde