Yani biraz ilginçlermiş ama şimdi Osmaniyeli biri çıkar ne diyosun der söylemiyim...
Müstehcen azcık.
aklinialirimsmile
Evet kütahya da çok fena.
ohaoldumsmile
çok merak ettim ama bennn ohaoldumsmile
nevsehiri unuttun canim
bundan sora memlekete gittiğimde elimde sağlam veriler olacak sempatiksalakcinni 233 kadın üzerinde yapılan testlerde en kötü kocanın Konya'dan çıktığı tespit edildi sayın seyirciler aklinialirimsmile
daha geçen hafta annem benimle görüşmek isteyen birisinden bahsettiydi, yok mühendismiş yok zartmış yok zurtmuş. en sonunda söledi konyalıydı diye :mymeka: dedim sen manyakmısın kendin çektin bana damı çektircen hayın kadın :mymeka:daha sene geçerse yaşlı adamlara kalırmışım diye korkmuş :mymeka:çok da tın :1closedeyes:
tabi yozgattanda adam cikmaz kolay kolay..ben hic rastlamadim...birde tesadüfmüdür bilmem..konyali aileden bende bikac kisi taniyordum..esini ezen hizmetci gibi gören..sürekli ihanet eden..ayni yozgatli erkeklerde öyle..kadina söz hakki verilmez..böcek gibi ezerler..sanki kendilerine hayat arkadasi deyil kendilerine hizmetci almis gibi olurlar..mutlu eslerede derler...onlarda erkekmi bee..kilibik falan derler esine cocuklarina bagli olan seven sayan erkekler icin..yani esini aldatmayan dövmeyen eziyet etmeyene kilibik oluyo o gibilerin gözünde....aman topa tutmayin beni kizlar..sadece gördüklerimi ve sahit oldugum durumlari anlattim..anasının kaderini zaten kız çekermiş !!! ohaoldumsmile
ayrıca karaman,kayseri,aynen konya'dan adam çıkmaz hepsi ana kuzusu
kadını çok güzel ezerler dikkatli olmakta fayda var
bunlar ile iş hayatında çalıştığımdan biliyorum ha birde tabi doğulu erkekleri unutmamakta fayda var !!!sempatiksalakcinni
tabi yozgattanda adam cikmaz kolay kolay..ben hic rastlamadim.a..birde tesadüfmüdür bilmem..konyali aileden bende bikac kisi taniyorum..esini ezen hizmetci gibi gören..sürekli ihanet eden..ayni yozgatli erkeklerde öyle..kadina söz hakki verilmez..böcek gibi ezerler..sanki kendilerine hayat arkadasi deyil kendilerine hizmetci almis gibi olurlar..mutlu eslerede derler...onlarda erkekmi bee..kilibik falan derler esine cocuklarina bagli olan seven sayan erkekler icin..yani esini aldatmayan dövmeyen eziyet etmeyene kilibik oluyo o gibilerin gözünde....aman topa tutmayin beni kizlar..sadece gördüklerimi ve sahit oldugum durumlari anlattim..:kedi:anasının kaderini zaten kız çekermiş !!! ohaoldumsmile
ayrıca karaman,kayseri,aynen konya'dan adam çıkmaz hepsi ana kuzusu
kadını çok güzel ezerler dikkatli olmakta fayda var
bunlar ile iş hayatında çalıştığımdan biliyorum ha birde tabi doğulu erkekleri unutmamakta fayda var !!!sempatiksalakcinni
Eşimde Trabzonlu bende.. ne ailesiyle bi sorunum var ne kendisiyle çok şükür :) ayrıca kayımvalidem her gelinin ahh keşke benim kayınvalidem de böyle olsa diyeceği kadar iyi.. diyen arkadaşlarım var ordan biliyorum :) :)
Eşimde Trabzonlu bende.. ne ailesiyle bi sorunum var ne kendisiyle çok şükür :) ayrıca kayımvalidem her gelinin ahh keşke benim kayınvalidem de böyle olsa diyeceği kadar iyi.. diyen arkadaşlarım var ordan biliyorum :) :)