- 24 Temmuz 2007
- 526
- 4
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çocukları olan bir kadın eşi tarafından aldatıldıgını ögrendigi zaman ne yapmalıdır.ailesine ,cocuklarına ve cevresine bunu nasıl anlatmalı.gururu incinmeden bu işin içinden nasıl çıkmalıdır.:uhm:
Cocuk varsa cok zor bir karar tabi, bide aldatilma sekline bagli. Arada duygusal bag olmadan cinsel aldatma olduysa affedilebilir ama SIK SIK oluyorsa cekmemek gerekir. Evlilik bitmistir ozaman zaten ayni cati altinda yasamanin bir anlami kalmamistir bence.
duygusal olmasa bile affedilecek durum degil aslında cünkü kocasını komsusuyla kendi yatagında görmüş kadın zaten ailesiylede konustu onlarda hiç muhattap bile olmayalım avukat tutup bu işi hemen bitirelim demişler babasının henüz haberi yok ama bugun avukatla görüşmeye gideceklerdi
arkadasımla dün tlf da görüştük çok üzgündü babasının rahatsızlıgından dolayı 1hafta boyunca ailesinin yanında kalmış ve eşi işini bahane edip kendi evlerinde kalacagını söylemiş.fatma teyzelerle eşinin işyeri arası 1 saat ,yol beni yorar demiş eşi bizim saf kız olur demiş karsı komşusuna emanet edip gitmiş.eşi 1 hafta boyunca bizim kızı aramamış sürekli arkadasım arıyormus.pazartesi günü aradıgımda bayan sesi gelir gibi oldu tlf diyor ,eşine sormus yok öyle şeyleri nerden cıkarıyorsun vs. panik halinde bagırmıs kızonradan arkadaşım iş yerini arıyor(tabi şüpheleniyor) eşinin işe gelmediğini söylüyorlar tabi bizim kızda merak ediyor hemen bir taksiye atlayıp eve gidiyor manzara o biçim hemde kendi yatak odalarında kendi yataklarında bizim kız aglıyor.kadın üstünü giyer giymez ortadan kayboluyor,kocası yok ben istemedim o geldi zorladı vs. atıyor tabi .arkadasım tlf dökümanlarını inceliyor evden,gsm den kadını belirli aralıklarla arıyormus s..siz.cocukları da var arkadasım ne yapacagını sasırmıs.bugün kadının yanına gidip rezil edecem kocasının yanında diyor.ama elinde tlf dökümanından baska delil yok ki ailesine söylemedi henüz babası hst. de nasıl ailemi üzerim bu durumda diyor.ben nasıl destek olmalıyım bilmiyorum canım arkadasıma yıkıldım resmen bugun.
çocukları olan bir kadın eşi tarafından aldatıldıgını ögrendigi zaman ne yapmalıdır.ailesine ,cocuklarına ve cevresine bunu nasıl anlatmalı.gururu incinmeden bu işin içinden nasıl çıkmalıdır.:uhm: