Eşi sevgilisi doktor/tıp öğrencisi olanlar yardım!

Benim eşim de doktor. Mesleğine saygı duyuyorum. Bazen psikolojik olarak yorucu oluyor, onun için stresli süreçlerde destek olmaya gayret ediyorum. Bunu en çok onkoloji bölümünde fark ettim. Aklı hep hastanedeki küçük hastalardaydi. Hic "aman keşke başka mesleği olsaydı" demedim. Çevresinde çok sevilen ve sayılan biri. Bunun ama dert edilecek bir durum olduğunu düşünmüyorum

İşim gereği hastanelerde görev aldım. Bir çok statüdeki doktor ve personelin yaşamlarına ister istemez şahit oldum. Genelleme yapmak her zaman yanlıştır fakat söylentilerin bir şehir efsanesinden daha fazlası olduguna da şahit oldum... şahsen istemezdim ben de

36 saat kesintisiz birarada kalmanın, neredeyse her işlemde dipdipe olmanin getirdiği aşırı bir samimiyet oluyor, ama bu samimiyet aile ilişkisi gibi..baska türlü düşüncesi olanın zaten karakteri bozuktur ve başka ortamlarda da kendine fırsat oluşturup uygun olmayan davranışta bulunabilir..icinizi ferah tutun yani..

genel olarak doktorlar maddiyada diğer insanlardan fazla değer veriyorlar. sağlık kuruluşlarında en üst onlar olduğu için hemen hemen herkesin saygısı ilgisi onlarda oluyor. kendi meslektaşları ile çok sıkı bağları oluyor çünkü akıllılar birlikten kuvvet doğar diyerekten :) her insan gibi karaktere bakmak lazım meslek ikinci planda ama genel olarak dr ların daha fazla altatma imkanı olabilir ama bunun için siz bir insana güvenmemeniniz yanlış

Aldatmanın ya da sürekli ilişki değiştirmenin meslekle ne alakası var. Bu karakter ahlak meselesi

aldatmanın meslekle ilgisi yok, karakterle ilgisi var.. işçi de olsa aldatır, iş adamı olsa da... Allah korusun.

Sadece yaşadığım bi örneği anlatayım size.. mart ayında annemin yaşadığı şehirde tiroit ameliyatı oldum. Benim yaşadığım şehirde güvenemedim nedense, neyse doktorum 41 yaşında çok güler yüzlü aşırı pozitif bir beyefendi. Tek derdi hastaları sağlıklı ve mutlu ayrılsın. Çok samimi arkadaşımın da iş arkadaşıydı, o tavsiye etmişti zaten. Hocam evli, eşi de diş Üzerine cerrah, dünyalar güzeli bir kız evlatları var. Tabii zaten hastalarına ilgi alaka on numara olan bu adam, bir de tanıdık selamıyla gittiğim için benim de ayrıca ilgilendi. Naber kız falan diye konuşur, hemen ayak üstü dert dinler tüm pozitif enerjiyi ortama yayar giderdi. Benim kendisiyle münasebetim operasyon öncesi ve sonrası dahil 1 hafta sürdü. Bu esnada gelmesi gerekiyorsa evinden kalktı geldi vs. Bunları neden anlattınız diyecek olursanız hocam benimle odasında konuştukça şakalaştıkça hemşiresi bi sınırlı olmaya başladı. Ben girip çıktıkça azarladı beni, hocam gelmediyse sormak istediysem dışarıda bekle ne giriyorsun içeri vs dedi. Bak senin için evinden kalktı geliyor falan demeler göz devirerek. Ben bu hemşire hanımdan hiç hazzetmedim. Ben varken odada doktorun da sorularına ters ters cevaplar veriyor. Ama sosyal medyada her fotoya samimi yorumlar yazıyor. Ben memlekete döndüm, 1 ay sonra hocam eşinden boşandı ama çok zor dönemler geçirdi, aylık tahlil kontrollerini yaptığı için whatsapp üzerinden iletişim halindeyiz devamlı, bahsetti çok üzüldüm. Hemşire ile ne ilgisi var diyeceksiniz, belki yok evet ama bi adamın yada bi kadının doktor olduğunu bilmek bazıları için kafi, ne tipine ne medeni durumuna bakmadan paçasına yapışanlar var maalesef. Öyle kişilere fırsat verip vermeme durumunda karakter devreye giriyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…