Sadece yaşadığım bi örneği anlatayım size.. mart ayında annemin yaşadığı şehirde tiroit ameliyatı oldum. Benim yaşadığım şehirde güvenemedim nedense, neyse doktorum 41 yaşında çok güler yüzlü aşırı pozitif bir beyefendi. Tek derdi hastaları sağlıklı ve mutlu ayrılsın. Çok samimi arkadaşımın da iş arkadaşıydı, o tavsiye etmişti zaten. Hocam evli, eşi de diş Üzerine cerrah, dünyalar güzeli bir kız evlatları var. Tabii zaten hastalarına ilgi alaka on numara olan bu adam, bir de tanıdık selamıyla gittiğim için benim de ayrıca ilgilendi. Naber kız falan diye konuşur, hemen ayak üstü dert dinler tüm pozitif enerjiyi ortama yayar giderdi. Benim kendisiyle münasebetim operasyon öncesi ve sonrası dahil 1 hafta sürdü. Bu esnada gelmesi gerekiyorsa evinden kalktı geldi vs. Bunları neden anlattınız diyecek olursanız hocam benimle odasında konuştukça şakalaştıkça hemşiresi bi sınırlı olmaya başladı. Ben girip çıktıkça azarladı beni, hocam gelmediyse sormak istediysem dışarıda bekle ne giriyorsun içeri vs dedi. Bak senin için evinden kalktı geliyor falan demeler göz devirerek. Ben bu hemşire hanımdan hiç hazzetmedim. Ben varken odada doktorun da sorularına ters ters cevaplar veriyor. Ama sosyal medyada her fotoya samimi yorumlar yazıyor. Ben memlekete döndüm, 1 ay sonra hocam eşinden boşandı ama çok zor dönemler geçirdi, aylık tahlil kontrollerini yaptığı için whatsapp üzerinden iletişim halindeyiz devamlı, bahsetti çok üzüldüm. Hemşire ile ne ilgisi var diyeceksiniz, belki yok evet ama bi adamın yada bi kadının doktor olduğunu bilmek bazıları için kafi, ne tipine ne medeni durumuna bakmadan paçasına yapışanlar var maalesef. Öyle kişilere fırsat verip vermeme durumunda karakter devreye giriyor..