Eşi sevgilisi doktor/tıp öğrencisi olanlar yardım!

Allah ayaklarını kaydırmasın hayatımızdaki insanların ne diyelim o zaman

Alakası yok,benim ailemde erkek -kadın çok doktor var ,
Karakterle ilgili durumlar ,

Meslekle ne alakası var sadakatsizlik tamamen karakter meselesi.Kaldı ki doktorların çok zor strestli ve yoğun bir hayatı var ilişkide karşısındakinin anlayışlı olması gerekiyor

erkekler kadınlardan farklı varlıklar ve bu farklılığı kullanmayı erkeğin huyuna gitmeyi bilen kadınlar var evli erkeği ayartmayı marifet sayanlar bile

Allah eşlerimizin karşısına çıkarmasın

Amin tabii ki. Hamurunda varsa o erkek direnmez zaten karşı cinse. Yoksa belli bir mesafeyi hep korur genellikle kanısındayım.

nasıl anlaşılcak o hamur acaba bunun için özel bi başlık açmak gerekli galiba

Hamur demek, kişilik özellikleri, fıtrat.
Bu da bir insanın düşüncesi, duygusu, davranışı vs den az çok tahmin edilebilir. Ancak tabii yüzde yüz değil.
Neyse, konuyu sabote etmeyelim.

S Squatgirl ün açtığı bu konuda herkes diyeceğini demişti zaten,aynı şeyleri bastan mi yazsın herkes.

Sadakatin/sadakatsizligin meslek grubu olmaz.
Karakter meselesi

keşke başka bi mesleği olsaydı diyor musunuz

Demiyorum.

iş arkadaşlarından nöbetlerdeki fazla samimiyetten statüsü nedeniyle ilgiye maruz kalmasından vs rahatsız mısınız?

Değilim, ilgiye falan maruz kalmıyor çünkü. Kalsa da umursamaz; "bro"larıyla mutlu sjsjs. Sadece yüzünü fazla görememekten rahatsızım, yoğun çalışıyor çünkü.

gerçekten insanı üzen bi durum bu neden doktor olsun evli olması bile önemli değil diyen kadınlar var ki?

Sırf doktorlara özgü bir durum değil, parayı kimde görürse ona giden kadınlar var. Parayı kimde görürse ona giden erkekler var. Bu da kişinin kendi karaktersizliğine bağlı olan bir şey.

S Squatgirl ün açtığı bu konuda herkes diyeceğini demişti zaten,aynı şeyleri bastan mi yazsın herkes.

Sadakatin/sadakatsizligin meslek grubu olmaz.
Karakter meselesi

okuma yazmam var çok şükür benim bahsettiğim farklı bir şey bu meslekten biriyle evli insanların düşünceleri

ayrıca ben meslek grubu ayrımı falan yapmadım olayın kişilikle ilgili olduğunu da çoğu kez belirttim teşekkürler yorumunuz için.

en rahatlatıcı bu yorum olmuş :) yoğunluk da çok fazla tabi ki ayda 8 10 gün nöbet tutuluyormuş diye biliyorum pratisyen olmak zaten başlıca bi yoğunluk hadi hayırlısı olsun :)

en rahatlatıcı bu yorum olmuş :) yoğunluk da çok fazla tabi ki ayda 8 10 gün nöbet tutuluyormuş diye biliyorum pratisyen olmak zaten başlıca bi yoğunluk hadi hayırlısı olsun :)

Nişanlım asistan hekim, bölümü de çok yoğun. Nöbetleri de fazla. Eskiden daha fazlaydı şimdi gene biraz daha iyi. Buna da şükür diyorum.

Çapkınlıktan felan bahsediliyor ya , bu kadar yoğunlukta çapkınlığa vakit bulabiliyorlar mı acaba diye sormak istedim, saglıkcıyım sürekli hastanedeyim, doktor = çapkın olur düşüncesi çok çok saçma geliyor, sadece popüler bi meslek olduğu için göze batıyor olabilir, çapkınlık insanın mesleğinde değil, ruhunda olan bişey. Bunu soru diye sormak çokta gereksiz herşeyin karakter meselesi olduğunuz biliyoruz zaten .

Keşke başka mesleği olsa demedim hiç. Hatta mesleğinden fazlasıyla memnunum benim yakınlarımla bi plan yapılıp da gelmek istemediği zaman nöbette o deyip çıkıyorum işin içinden. Gözünü seveyim nöbet usulünün. Düğün dernekten kaçırmanın en kolay yolu.

İlgi olmuyor mudur, oluyordur elbette. Ama umursamıyorum. Yapacak olan her türlü yapar doktor olsa ne olmasa ne.
Niyeti bozmazsa bir şey olmaz, bozarsa doktorluk sadece işini kolaylaştırır diye düşünüyorum.

Çapkınlık aldatma vs karakter meselesidir mesleğe affedilmez ancak sadece şöyle söyleyebilirim bazen bazı evli asistan abilerimize bakıp bunların eşi bunları görse ne der diye içimizden geçirmiyor değildik..O karakterde değilse zaten dikkat ediyorlar ancak biraz meyilli ise hastanelerde ve nöbetlerde laubali bir ortam daha fazla oluşuyor itiraf etmem gerekiyor..

Benim 2 ablam, eniştem, kocam ve birkaç tane de kuzenim Dr. Doğal olarak arkadaş çevremiz de bu şekilde, herhalde 50 tane falan samimi tanıdığım Dr var. Valla kişilikle alakalı bence.. Bir de gece nöbet ortamları falan samimi diyenler olmuş, nöbetlerde drlara gelene kadar hemşiresi, attsi, ebesi vs.. O zaman hepsi sadakatsiz olmuş oluyor! Saçma bi genelleme

ama bu dediğinize de doktor olan kişiler pek sıcak bakmadıklarını söylüyorlar sebebi ise çatışmalar ego savaşları ve birbirine vakit ayıramamakmış..
7 doktor kuzenim var; 6 sının eşi doktor.
Eşi mühendis olan boşandı.
O ayrılmayan vakit eş doktor olmasa da ayrılmıyor. Üstüne de neden vakit ayırmadığını anlatamiyor..

Ben bir doktorla evlenmezdim sanırım sebebi şunlar;
Mesela bir muayenehane açtı sekreteri bayan oluyor hasta yoksa ikisi yalnız kalıyorlar, diyelim hasta çocuk,aşı olacak diyelim. Çocuğu beraber tutarken ten teması oluyor.
Nöbet tutuyorlar sabaha kadar beraber oturuyor yeri geliyor farklı cinsiyetten iki asistan aynı odada uyuyor
18 yaşındaki kızın göğsünde kitle var diyelim işi gereği kızın göğüslerini yeri geliyor makatını muayene ediyor vajinal muayene yapıyor...
Bunlarla aldatır mı bence içinde yoksa akıllı mantıklı, eşini seven, vicdanlı biriyse aidatmaz eşini...
Ama ben eşimin karşı cinsle iş gereği de olsa bu kadar yakın olmasını istemem. Ve bu tarz bir hayatın insanı ister istemez biraz değiştirdiğini, daha rahat bir insan yaptığını düşünüyorum.

Meslek değil karakterdir önemli olan. Calısma arkadaslarıma hiç o tarz bir niyet ile yaklasmadım ben mesela. Her meslekte iyi ya da kötü insanlar var. Benim işini iyi yapan, karakteri düzgün doktorlara saygım sonsuz. Kafanızı simdiden bunlarla doldurmayın eğer Adamın bir vukuatı yok ise mesela ne die dertleniyorsunuz ki.

Kimseye sadakatsiz demedim ben ortam hakkında konustum..Ve o ortamda olan herkes müdahil..Ben de doktorum nöbetlerde kalmis biriyim..Ona gore söylüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…