Acilde zor kalp masajı yaptığında çoğu zaman elleri şiş geliyor yüzük bastırınca anladığım kadarıyla yara yapıyor bazen takıyor bazen forma cebinde geliyor kaybedecek diye evde bıraktırdım
Amin amin hayırlı eş diliyorum sanaAllah ayaklarını kaydırmasın hayatımızdaki insanların ne diyelim o zaman
erkekler kadınlardan farklı varlıklar ve bu farklılığı kullanmayı erkeğin huyuna gitmeyi bilen kadınlar var evli erkeği ayartmayı marifet sayanlar bile
Allah eşlerimizin karşısına çıkarmasın
Amin tabii ki. Hamurunda varsa o erkek direnmez zaten karşı cinse. Yoksa belli bir mesafeyi hep korur genellikle kanısındayım.
nasıl anlaşılcak o hamur acaba bunun için özel bi başlık açmak gerekli galiba
az önce bi başlık gördüm doktorların sadakatsizliği ile ilgili baya yorum almış hepsini de okudum
ve geneli bu durumu onaylamış aldatma durumlarının daha fazla olduğundan etrafında çok ilgi olduğundan vs bahsedilmiş
sizlere sorum keşke başka bi mesleği olsaydı diyor musunuz ya da iş arkadaşlarından nöbetlerdeki fazla samimiyetten statüsü nedeniyle ilgiye maruz kalmasından vs rahatsız mısınız?
gerçekten insanı üzen bi durum bu neden doktor olsun evli olması bile önemli değil diyen kadınlar var ki?
siz neler diyorsunuz bu konuda merak ediyorum..
Bu sabah uyandığımda bir haber izledim.Haberde doktorun (evli ) , sevgilisini (o da sağlık personeli ) öldürmesini haber yapmışlar. Sonra yorumları okuduğumda doktorların eskiden beri sevgililerini , eşlerini çalıştığı ortamdaki insanlarla çokça aldattığını yazmışlar (yazmışlar diyorum çünkü birçok yorumda bunun çokça olduğundan artık normallestiginden bahsetmisler ).Benim sevgilim de bir doktor.Etrafında çok kiz olduğunu biliyorum hiç kıskanç bir insan değilim ama bu haber ben de bir his uyandırdı sanki bir uyanış gibi ...Sevgilim de böyle bir sey hissetmedim ama onla konusuyorken ona geç cevap verdiğim de asistanlarim da her dk bana birşeyler diyor ama ben sana anında yazabiliryorum demişti.Ya uzun lafin kısası sorum bir tarz ortamları çalışan insanlara ve doktor eşlerine ,sevgililerine böyle bir durum vardır illaki ama çok mu abartılıyor yoksa ooo daha neler neler var , mi diyorsunuz ? Aydinlatin beni sadakat benim için çok önemli ...
keşke başka bi mesleği olsaydı diyor musunuz
iş arkadaşlarından nöbetlerdeki fazla samimiyetten statüsü nedeniyle ilgiye maruz kalmasından vs rahatsız mısınız?
gerçekten insanı üzen bi durum bu neden doktor olsun evli olması bile önemli değil diyen kadınlar var ki?
en rahatlatıcı bu yorum olmuş :) yoğunluk da çok fazla tabi ki ayda 8 10 gün nöbet tutuluyormuş diye biliyorum pratisyen olmak zaten başlıca bi yoğunluk hadi hayırlısı olsun :)Demiyorum.
Değilim, ilgiye falan maruz kalmıyor çünkü. Kalsa da umursamaz; "bro"larıyla mutlu sjsjs. Sadece yüzünü fazla görememekten rahatsızım, yoğun çalışıyor çünkü.
Sırf doktorlara özgü bir durum değil, parayı kimde görürse ona giden kadınlar var. Parayı kimde görürse ona giden erkekler var. Bu da kişinin kendi karaktersizliğine bağlı olan bir şey.
en rahatlatıcı bu yorum olmuş :) yoğunluk da çok fazla tabi ki ayda 8 10 gün nöbet tutuluyormuş diye biliyorum pratisyen olmak zaten başlıca bi yoğunluk hadi hayırlısı olsun :)
Keşke başka mesleği olsa demedim hiç. Hatta mesleğinden fazlasıyla memnunum benim yakınlarımla bi plan yapılıp da gelmek istemediği zaman nöbette o deyip çıkıyorum işin içinden.az önce bi başlık gördüm doktorların sadakatsizliği ile ilgili baya yorum almış hepsini de okudum
ve geneli bu durumu onaylamış aldatma durumlarının daha fazla olduğundan etrafında çok ilgi olduğundan vs bahsedilmiş
sizlere sorum keşke başka bi mesleği olsaydı diyor musunuz ya da iş arkadaşlarından nöbetlerdeki fazla samimiyetten statüsü nedeniyle ilgiye maruz kalmasından vs rahatsız mısınız?
siz neler diyorsunuz bu konuda merak ediyorum..
7 doktor kuzenim var; 6 sının eşi doktor.ama bu dediğinize de doktor olan kişiler pek sıcak bakmadıklarını söylüyorlar sebebi ise çatışmalar ego savaşları ve birbirine vakit ayıramamakmış..
Kimseye sadakatsiz demedim ben ortam hakkında konustum..Ve o ortamda olan herkes müdahil..Ben de doktorum nöbetlerde kalmis biriyim..Ona gore söylüyorumBenim 2 ablam, eniştem, kocam ve birkaç tane de kuzenim Dr. Doğal olarak arkadaş çevremiz de bu şekilde, herhalde 50 tane falan samimi tanıdığım Dr var. Valla kişilikle alakalı bence.. Bir de gece nöbet ortamları falan samimi diyenler olmuş, nöbetlerde drlara gelene kadar hemşiresi, attsi, ebesi vs.. O zaman hepsi sadakatsiz olmuş oluyor! Saçma bi genelleme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?