Bana kalırsa doktor-doktor ilişkisi olmadıkça uzun soluklu olmuyor.
Eğitim, gelir, sektör ve anlayış olarak denklik önemli.
Üstüne doktorların işinin stresi, yoğunluğu, baskısı, ayrı bir dili olmaları, mesleki olarak bazı şeylerin siradanlasmasi vs de olunca, daha fazla denklik arıyor insan.
maşallah rabbim hiç birimizin huzurunu bozmasın bozdurmasın hiç bi zamanbenimde eşim diş hekimi aileden zengin otelleri tonla mal varlıkları var bende öğretmenim çalışmıyorum. Ama hep sevgiyle bakıyoruz birbirimize en yakın arkadasım dostum dert ortagım önemli olan karakter
maşallah ne kadar yıllık evliler peki ve sizce erkek tarafı yakışıklı ve atılgan biri mi?Bir akrabamiz doktor esi de ev hanimi yillardir cok guzel bir evlilikleri var ikisi de cok iyi yumusak huylu insanlar. Demem o ki meslekle degil karakter, kisilikle alakali bir durum.
Dilerim gönlünce biri çıkar. Meslek bir yere kadar Bazı kadınlar doktorların egosunu artırıyor. Kocam doktor olsun hava yapayım peşindeler. Param lüks hayatım olsun diyorlar. Çok yanlış. Kalbi güzel olsun seni anlasın seni senden çok sevsin senin derdini kendi derdi bilsin. Gerisi geçici eşim doktor ama lüks hayatım yok lüks harcamalarım yok. Sosyal medyada eşimle ilgili fotografım yok Ama çok mutluyuzmaşallah rabbim hiç birimizin huzurunu bozmasın bozdurmasın hiç bi zaman
ben öğrenciyim henüz yakın planlarımda evlilik vs yok ama bu konu kafamı cidden karıştırdı
bir de hastanelerdeki o samimi ortamdan kadınların doktor olsun taştan olsun muhabbetlerinden bahsedilince cidden kötü hissettim.
Dilerim gönlünce biri çıkar. Meslek bir yere kadar Bazı kadınlar doktorların egosunu artırıyor. Kocam doktor olsun hava yapayım peşindeler. Param lüks hayatım olsun diyorlar. Çok yanlış. Kalbi güzel olsun seni anlasın seni senden çok sevsin senin derdini kendi derdi bilsin. Gerisi geçici eşim doktor ama lüks hayatım yok lüks harcamalarım yok. Sosyal medyada eşimle ilgili fotografım yok Ama çok mutluyuz
Kısmet hayırlısı olur inşallaherkek arkadaşım tıp okuyor ne bileyim hiç bi zaman da doktor takıntısı olan biri olmadım ama kader işte
içimi biraz ferahlattınız ben de diş hekimi olacağım gibi bakalım ne olur ne biter
Benim eşim de doktor acil tıp nöbetleri çok yoğun benden çok gördüğü iş arkadaşları var. Nasıl bir ortamları var bilmiyorum bile. Yüzük takamıyor işten dolayı rahatsız ediyormuş çıkarıyorum unutuyorum dedi sorun etmedim. Bazen işteki dedikoduları anlatıyorlarmış çalışanlar (gözü dışarda olanları) vs. ona da garip geliyor hatta bazen bazı çalışanlar için der acilde çalışıyoruz sabahtan akşama acil vakalara ve yakınlarına bakıyoruz düğün makyajı yapıp işe gelmek için nasıl bir kafa yaşıyorlar merak ediyorum diye dalga geçerSöylediğiniz durum tamamen karakterle alakalı yani zaten gözü dışarda olan dr vs ne olursa olsun o kaderi size yaşatır.
maşallah ya tabi ki genelleme değil ama insan cidden üzülüyorbenim görümcem ev hanımı eşi doktor kaç senelik evliler üni ye giden kızları var.
kuzenimde doktor karısı öğretmen onlarında uzun soluklu evlilikleri.
genelleme yapmak saçma.
Benim koca da doktor. Valla bazen keşke başka meslekte veya branşta olsun istedigim oluyor yoğunluğu sebebiyle. Karşı cinsle ilişkiler konusunda da şunu diyebilirim ki erkek doktorlara sarkan varsa çoğunlukla bu durumda konuya müdahil doktorun biraz buna müsait eden bir tarzi olduğunu düşünüyorum. Tastan olsun doktor olsun diyen bazı insanlara karşı sınırlarını koyan birine kimsenin sarkabilecegini sanmam.
Eski sevgilim doktordu ve evet kaç defa boynuzlandım bilmiyorum boyu posu devrilsin hatırlayınca yine sinirlendim şimdi
Eşim polis. Polislere de çok sadakatsiz derler ama tanıdığım en sadık insandır kendisi.
Meslek değil bence kişilik meselesi kuzucuk.
Tıyneti bozuk adam cami hocası bile olsa kar etmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?