benim yegenim de universitede burslu okuyordu. bir arkadasi bulastirmis bunu, wow mudur nedir... sabahlari derse giremez oldu...once notlari dustu, bursu kesildi, sonra okulu birakti...6 ay kadar falan tedavi gordu, sonra aftan tekrar basladi. tedaviden sonra birakti cok sukur...ama anne ve babasi 10 yas yaslandi...
4 sene oldu umudu kestim ben bağımlılık değişmiyor sadece oyunları degisiyor grepolis e gece falan saat kurup kalkardi başka bir oyun Krallık kurma bilmem ne pasifdi daha a ma sürekli açık dururdu şimdi lisedeki online Dota oynuyor bide mouse almış gitmiş çat çat çat yaninda oturamaz oldum sinirim bozuluo oglanda küçük ona saldırı bi gün sabretdiyorum iki gün duramiyoum huzur falan kalmio Ömür gidio haberleri yok boş bomboş şeyler e harcaniyor pes ettim artik ama çok üzülüyorum
benim eşim de evlenmeden bilgisayar bagimlisiydi evlenince birakti oynamiyor ben oynattirmiyorum zaten. ama icat peşinde. mucit olucak adam ya. bende karışmıyorum geçiyorum odama. telde youtube izliyorum tv izliyorum kitap okuyorum işi bitince gelir yanima nede olsa.
Bu konuda en şanslı benim sanirim:) eşim yazılımci tüm gün ekrana bakıyor. Eve geldiğinde bilgisayarı girmek bile istemiyor:) onun hobisi de Robot falan yapsın onu programlasin. Haftada bir iki gün işten geldikten sonra uğraşır falan şikayetçi degilim hatta motive etmek amaçlı temizlik robotu yap bari ise yarasın dedim :) başka hobiler bulun kızlar eşlerinize bilgisayar her yönden zararlı.