sen iyice saçmaladın.
bazı insanlar bütün gece oturup oyun oynayamaz.sorumluklarımız var, çalışmalıyız. hayat bir oyundan ibaret değildir. oyuna bağımlı olan insanlar zayıf insanlardır. gerçek hayatta birşey olmayı başaramamış, sanal alemde kendilerini kandıran insanlardır.
hırsı sanal bir ortamda değil, gerçek hayattaki mücadelelerle harcamak daha mantıklı.
benmde erkek arkadaşım aynı oyun derdi oyun olmasada inanılmaz bi teknoloji manyağı sabahlara kadar uyumadığını biliyorum oyun için counter strike oynuyodu bi ara bağımlısı derecesinde bende merak saldım karşılıklı oynamaya falan başladıkanlamaya çalıştım onu ama bende tv izlerim sürekli mutlaka açık olacak izlicem sorun şu ki eğer muhabbetlerde bişeyler eksiliyosa o zaman bi problem var demektir yoksa bıraktım ben saatlerce oynasın küçük bi yerde okuyoruz zaten gezecek biyer yok tek uğraşısı o onada karşı çıkmiyim artık opuyorumnanaktan
BEnimkide cs ci artık terimleri ezberledim bi oynamak kaldı :)
amann takma bee kafana zamanla alışırsın sende zamanla ağlayarak çözülmüyo cnm ama onlarıda anlamak lazım evde otur ee seninle ilgilense nereye kadar hep aynı şey dışarı çıksa hergün çıkamaz kafalarını öle dağıtıyolar bi zaman sonra bıkar bırakır benim eşim daha hiiç aramıyo allahtan antalyay gitti çalışıyoda orda oyanamıyor unuttu tamamen soğududa artık zamanla hevesleri geçiyo bırakıyoalr bende çok sinir olurdum ama şimdi takmıyorum valla sende takmaarkadaslar benım esımde pckolık hatta dun gece 12 de oturdu sabah 9 da kalkıp uyudu dama oynuyor ve derdı puanını yuseltmek hırs yaptım bıtırene kadar cıkmam dıyor kafayı yıcem neyapsam olmuyor benı cok sevıyor ben cogu zaman aglıyorum dayanamıyor ole bırakıyor ama nezamana kadar aglıcam ya ne olur bıseyler bulalım
yok anacım yoook inanma sen onlara kız daha kötü oluyo bee çocuğunda ağlamasına dayanamayıp başka odaya geçiyolar benimki bide laptop aldı şimdi miasfir odasına gidiyo çocuk rahat vermiyo diye bi ilgilenir iki ilgilenir sona gne ayrı sen en iyisi bi süre neti kapattır belki soğur oyundankızlar bana cocuk olursa bırakır dıyolar buna ınanmak ıstıyorum ya bı kusumuz var ona delı oluyor kocam onun ıcın cocuk yap ılgılenır bırakır dıyolar ınanın gunde 3-4 saat gırse kabulum yaaa
aynen burasıda küçük bi yer gezicek bi yer yok çarşısına çıksan bişi yok ee işten gel konuşucak bişide kalmıyo oyun oynuyo bazen uniq kesiyoruz ahh ahh ne oynardım silkroadı ben adama kızıyodum ama bende anlamadan oyun oynuyodum valla illet bişi ama şimdi diyoum yanımda olsada beraber oynasak oyun oynasada yanımda olsa bunlar gelip geçici son zamanlar zaten çok bakmıyodu gitmeden önce bırakıyodu oyunu boot a o kendi oynuyodu valla dert etmiyorum artık hatta eğlenceye dönüştürdükbenmde erkek arkadaşım aynı oyun derdi oyun olmasada inanılmaz bi teknoloji manyağı sabahlara kadar uyumadığını biliyorum oyun için counter strike oynuyodu bi ara bağımlısı derecesinde bende merak saldım karşılıklı oynamaya falan başladıkanlamaya çalıştım onu ama bende tv izlerim sürekli mutlaka açık olacak izlicem sorun şu ki eğer muhabbetlerde bişeyler eksiliyosa o zaman bi problem var demektir yoksa bıraktım ben saatlerce oynasın küçük bi yerde okuyoruz zaten gezecek biyer yok tek uğraşısı o onada karşı çıkmiyim artık opuyorumnanaktan
benim eşimde bi ara öleydi ilk zamanlar adam dünyadan irtibatı kesiyodu yaa sesleniyodum hiiç bağırıyodum sonra onu duyuyodu ne bağırıyon diyodukızlar aynı dert benimde başımda 2.5 senedir evliyiz ve bu illetten kurtulamadık hatta daha 1 saat önce birbirimize girdik. sizleri bilmiyorum ama karşımda sadece pc başında oyun oynayan hiçbir işe yaramayan bir insan modelini gördükçe sevgimde saygımda azalıyor.klava:
aslında benim eşim bilgisayardan hiç anlamıyor ben o yönden dertliyim
bilmiyorum ben hiç öle bişi görmedim valla sen nerden gördün rastlamadım daha eşimde oynuyodu bende oynuyodum arkadaşlarını felanda tanıyorum konuşmuşluğumuzda vardır onun ıd ve şifres,yle ben girip bakıyodum öle bi sohbetle karşılaşmadımben hiç o kadar emin olmam :)
çoğu oyunu kadınlarda oynuyor ve oyunların chatleride var. ben kaç kişi gördüm, oyundan karısını aldatan, oyundan sevgili bulup sevgilisinin oyundaki aylık harcamalarını karşılayan. hemde oyundaki sevgilileriyle daha iyi anlaşıyorlar çünkü herikiside bağımlı.. :)
bu arada evli olupta, kocasını oyundan aldatan kadınlar gördüm. aldatma derken, sadece oyundan değil, bir item için, oyuna bir giriş izni parası için oyundan kişilerle buluşup cinsel ilişkiye girenleri gördüm. veya diyolar şu itemi versen kameradan şuramı buramı açarım vs :)
nasıl yere fırlattı şiddet mi uyguladı o zaman onun sorunu başka o zaman sende pc kır at dicem ama bu kez daha kötüsüyle karşılaşman korkuyorum onun psikolga görünmesi şartt:18:vallahı benım esım okadar bagımlıkı ben pcden nefret eder hale geldım buna bı cozum bulmazsakta yavas yavas bız kafayı yemeye baslıcaz benım esım bıl oununu benım yuzumden kaybettı dıye benı yere fırlattı benı okadar sevmesıne karsın oyuzden cok caresızım mutluugumun sırrı esımın bıl kurtulması
gerçekten dediğin gibi üstüne gidince dahada çok hırs yapıyolarhanımlar travian kingsage gibi online savaş oyunlar oynayan herkesi bilgisayar bağımlısı yapıyor. ben de 2 yıl oynadım ve gece yarısı kalkıp pc başına geçip köylere saldırı var mı diye bakıyordum. bu sebepten boşanma eşiğine gelen bircok evli cift gördüm. bağımlılık yaptıgı icin kurtulmak cok zor. bir donem kocamla da oynadık, eşim pek sevmez boyle oyunları ama ben takıldım mı bırakamıyorum. birbirimize zaman ayıramadıgımız icin evimizden internetimizi kaldırdık. eşlerinize oynama su oyunu dediğiniz zaman cok agresifleşirler. bu tarz yaklaşmaktansa bence sizler de oynadıgı oyuna göz atıp bu oyunun cok online olmayı gerektirdiğini, sırf bu yuzden sizi ihmal ettiğini ve hiçbirsey paylaşamadıgınızı onu iğnelemeden anlatmaya calısın. belki insafa gelip oyunu bırakır. hemen bırakamasa bile bir sonraki savaş donemine kaydolmaz.:)
evli bir arkadaşımın kocası akşam gelir gelmez bilgisayar başına oturuyormuş ta ki uyuyana kadar. arkadaşım dedi ki evlenince sakın evine bilgisayar alma. almam tabi dedim. dedim demesine de eşim bilgisayar mühendisi çıktı iyi mi. çok şükür oyun falan oynamıyor ama sürekli program indiriyor. beni bazen başına oturtuyor şu şu çıkarsa şu şifreyi gir diye. kaç defa kızdım keşke mühendis olacağına çöpçü olsaydın hiç olmazsa bana zaman ayırırdın. pis pis gülüyor o zaman sen beni almazdın ki diye. şu bilgisayarı icat edeni bulmiyim yoksa elimde kalacak ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?