Eşi bilgisayar bağımlısı olanlar,derleşelim...

benimle ikili diyaloga girip 'sacmaladin' gibi kelimeler kullanma hakkını nereden bulduğunu öğrenebilir miyim?haddini bil..
bu benim hayat benim yasam tarzım.seni asla ama asla ilgilendirmez..
ister oturur dizi izlerim istersem oturur oyun oynarım..buna senin veya bır baskasının laf söylemeye,eleştirmeye hele hele 'sacmaladin' demeye zerre kadar hakkı yok..
ne kadar ciddiye almissin..yok hırs yok sanal ortam vs diye :) ben senin kadar ciddiye almıyorum bunu ya :) ne hırsı Allah askına?alt tarafı oyun oynuyorum!erkek arkadaşımla bır seyler paylaşıyorum ve bundan ikimizde zevk alıyoruz!bence bu çok güzel bır şey
!kaldı ki ben kimseye 'hadi hanımlar sizde sabaha kadar oyun oynayin' demedim.bana kalkıp sorumluluktan vs bahsetme sebebini de bu yuzden anlayamadım!sabaha kadar oynayan benim sana ne?çalışmak zorundayız,sorumluluklarımız var demen ne alaka?
neyse sana veya bır baskasına bunun açıklamasını yapmak zorunda değilim..
dediğim gibi benim hayatım,benim iliskim,benim yasam tarzım..bunu eleştirmek kimsenin haddi değil..o yuzden bır daha benim yazdıklarımı alıntı yapıp sınırını benden çıkartmaya çalışmazsan sevinirim..
herkes kendi hayatına baksın..
iyi günler,iyi forumlar..

Son düzenleme:
sen hayatını istediğin gibi yaşamaya tabiki özgürsün fakat ben bu internet ve oyun bağımlılığını bir psikolojik rahatsızlık olarak algılıyorum veya uyuşturucu bağımlılığı.

sen her ne kadar bağımlı değilim diyorsanda, bence sabaha kadar oyun oynayan, veya akşam 10-dan sabah 4 e kadar oyun oynayan bir insan bağımlıdır.

burada benim bağımlı olup olmadığımı tartıştığımızı sanmıyorum..ya da size ben bağımlı miyim diye sorduğumu da?
bağımliyim veya değilim..bu benim problemim..bunu konuşmak o yuzden çok yersiz..
hayatımı nasıl yaşadığım hakkında en ufak fikirinizin olmamasına rağmen beni bağımlı olarak nitelendirmek size düşmez..
gün geliyor sabaha kadar oynuyorum gün geliyor acmıyorum..26 yasında neyi ne zaman ne kadar yapacağıma karar verebilirim herhalde di mı?
o yuzden sizden benimle iki diyaloga girmemenizi rica ettim..

cekhu;16016807]burada benim bağımlı olup olmadığımı tartıştığımızı sanmıyorum..ya da size ben bağımlı miyim diye sorduğumu da?
bağımliyim veya değilim..bu benim problemim..bunu konuşmak o yuzden çok yersiz..
hayatımı nasıl yaşadığım hakkında en ufak fikirinizin olmamasına rağmen beni bağımlı olarak nitelendirmek size düşmez..
gün geliyor sabaha kadar oynuyorum gün geliyor acmıyorum..26 yasında neyi ne zaman ne kadar yapacağıma karar verebilirim herhalde di mı?
o yuzden sizden benimle iki diyaloga girmemenizi rica ettim..[/QUOTE]

bence çok haklısın cekhu...bende gündüz bütün işlerimi bitiririm akşam pc başında eşim gelene kadar oyun oynarım..üstelik eşim gelince o devam eder oyuna...biz muhabbetimizi de ederiz,birbirimize,işimize herseyimize vakit ayırıoruz...

sen kendine azıcıkda olsa vakit ayırabiliosan bırak bağımlı ol nolcak ki:)

vallahı benım esım okadar bagımlıkı ben pcden nefret eder hale geldım buna bı cozum bulmazsakta yavas yavas bız kafayı yemeye baslıcaz benım esım bıl oununu benım yuzumden kaybettı dıye benı yere fırlattı benı okadar sevmesıne karsın oyuzden cok caresızım mutluugumun sırrı esımın bıl kurtulması

BEnimkide cs ci artık terimleri ezberledim bi oynamak kaldı :)

hanımlar travian kingsage gibi online savaş oyunlar oynayan herkesi bilgisayar bağımlısı yapıyor. ben de 2 yıl oynadım ve gece yarısı kalkıp pc başına geçip köylere saldırı var mı diye bakıyordum. bu sebepten boşanma eşiğine gelen bircok evli cift gördüm. bağımlılık yaptıgı icin kurtulmak cok zor. bir donem kocamla da oynadık, eşim pek sevmez boyle oyunları ama ben takıldım mı bırakamıyorum. birbirimize zaman ayıramadıgımız icin evimizden internetimizi kaldırdık. eşlerinize oynama su oyunu dediğiniz zaman cok agresifleşirler. bu tarz yaklaşmaktansa bence sizler de oynadıgı oyuna göz atıp bu oyunun cok online olmayı gerektirdiğini, sırf bu yuzden sizi ihmal ettiğini ve hiçbirsey paylaşamadıgınızı onu iğnelemeden anlatmaya calısın. belki insafa gelip oyunu bırakır. hemen bırakamasa bile bir sonraki savaş donemine kaydolmaz.:)

amann takma bee kafana zamanla alışırsın sende zamanla ağlayarak çözülmüyo cnm ama onlarıda anlamak lazım evde otur ee seninle ilgilense nereye kadar hep aynı şey dışarı çıksa hergün çıkamaz kafalarını öle dağıtıyolar bi zaman sonra bıkar bırakır benim eşim daha hiiç aramıyo allahtan antalyay gitti çalışıyoda orda oyanamıyor unuttu tamamen soğududa artık zamanla hevesleri geçiyo bırakıyoalr bende çok sinir olurdum ama şimdi takmıyorum valla sende takma
kızlar bana cocuk olursa bırakır dıyolar buna ınanmak ıstıyorum ya bı kusumuz var ona delı oluyor kocam onun ıcın cocuk yap ılgılenır bırakır dıyolar ınanın gunde 3-4 saat gırse kabulum yaaa
yok anacım yoook inanma sen onlara kız daha kötü oluyo bee çocuğunda ağlamasına dayanamayıp başka odaya geçiyolar benimki bide laptop aldı şimdi miasfir odasına gidiyo çocuk rahat vermiyo diye bi ilgilenir iki ilgilenir sona gne ayrı sen en iyisi bi süre neti kapattır belki soğur oyundan
aynen burasıda küçük bi yer gezicek bi yer yok çarşısına çıksan bişi yok ee işten gel konuşucak bişide kalmıyo oyun oynuyo bazen uniq kesiyoruz ahh ahh ne oynardım silkroadı ben adama kızıyodum ama bende anlamadan oyun oynuyodum valla illet bişi ama şimdi diyoum yanımda olsada beraber oynasak oyun oynasada yanımda olsa bunlar gelip geçici son zamanlar zaten çok bakmıyodu gitmeden önce bırakıyodu oyunu boot a o kendi oynuyodu valla dert etmiyorum artık hatta eğlenceye dönüştürdük
benim eşimde bi ara öleydi ilk zamanlar adam dünyadan irtibatı kesiyodu yaa sesleniyodum hiiç bağırıyodum sonra onu duyuyodu ne bağırıyon diyodu zamanla bırakıyolar benim eşim bıraktı daha eskisi gibi oynamıyo takmıcan valla takınca daha kötü oluyo inat yapıyoalr
aslında benim eşim bilgisayardan hiç anlamıyor ben o yönden dertliyim
kız daha ne istiyon boşvarr anlamamsı daha iyi bizimkiler gibi pc kurdumu olsun istiyosun
bilmiyorum ben hiç öle bişi görmedim valla sen nerden gördün rastlamadım daha eşimde oynuyodu bende oynuyodum arkadaşlarını felanda tanıyorum konuşmuşluğumuzda vardır onun ıd ve şifres,yle ben girip bakıyodum öle bi sohbetle karşılaşmadım
nasıl yere fırlattı şiddet mi uyguladı o zaman onun sorunu başka o zaman sende pc kır at dicem ama bu kez daha kötüsüyle karşılaşman korkuyorum onun psikolga görünmesi şartt:18:
gerçekten dediğin gibi üstüne gidince dahada çok hırs yapıyolar
o yüzden kendi haline bırakmak ama saldım çayıra mevlam kayıra değil
çok üstüne gitmeden ısrarcı olmadan oyunu tamamen bırakmasada soğuyu
ben öle yaptım valla soğudu oyundan arada bir açar bakar o kadar

arkadaşlar benim de nişanlım vaktinin çoğunu pc de geçiriyordu, çok sorun yaşadık ama geçti..
şimdi beraber oynuyoruz, araştırıyoruz hem bana vakit ayırıyor hem işlerine hem arkadaşlarına..
sadece geçici bir dönem olduğunu düşünüyorum.
inşallah hepiniz sorunsuz atlatırsınız :)

Son düzenleme:
demet, iyiki seninde bu oyuna ayırmaya vaktin kalıyor.
benim maalesef vaktim kalmıyor,eşim oyun başından kalkmadığı için iki kat çalışmam lazım eve bakabilmek için.

öyle çok şeyvarki içimde biriken. Keşke hayatlarımıza bu kadar teknelojinin girmediği bi dönemde yaşasaydım evliliğimi.eşim vardiyeli çalışıyor, ben gündüz çalışırken o evde pc başında.arkadaşlarıyla benden çok fazla paylaşımımı var.herzamanda onlarla olmak istiyor.benim yanımda bambaşka biri artık. Buda yetmedi dün öyle bi telefon almışki ( bu arada bahane edip telefonunu yere çarpıp kırdı) aldığı telefonla dünyayı takip edebiliyor.bense her defasında boşanmak isteyip bu gücü kendisinde bulamayan biriyim. çok yoruldum çok yıprandım.diyorumki zaten yalnızım.bundan sonrada yalnız olabilirim.en azından aklım onda kalmıcak, rahat edicem değilmi? Ne yapmalıyım?

Bende oyuna baya bağlılık yapmıştı, arkadaşın biri zayıflık demiş doğru insanın en zayıf noktası hırsıdır.
Hırsına kapıldığı zaman bir insanı kimse durduramaz.Oynarken Ailece oynayana rasladım tabi sanal alem ne kadar doğru bilemiyorum. Benim birlikten biri mesaj attı "o köye saldırma o köy babamın" diye :)

evli bir arkadaşımın kocası akşam gelir gelmez bilgisayar başına oturuyormuş ta ki uyuyana kadar. arkadaşım dedi ki evlenince sakın evine bilgisayar alma. almam tabi dedim. dedim demesine de eşim bilgisayar mühendisi çıktı iyi mi. çok şükür oyun falan oynamıyor ama sürekli program indiriyor. beni bazen başına oturtuyor şu şu çıkarsa şu şifreyi gir diye. kaç defa kızdım keşke mühendis olacağına çöpçü olsaydın hiç olmazsa bana zaman ayırırdın. pis pis gülüyor o zaman sen beni almazdın ki diye. şu bilgisayarı icat edeni bulmiyim yoksa elimde kalacak ya.

ayh sansa bak yaa =)) en azndan mecbur oldugu için oturuo =) oyun için otursa cıldırr insan

ya cok kotu bıseyya teyzemın esı oyle.. hıc kapanmıyor. sureklı acık bılgısayar ... yazık valla kadınlara

itiraf etmekgerekirse sadece erkeklerde olan bir durum değil bu ben kendi adıma konuşayım bende pc başından kalmayanlardanım çünkü burda evdekinden daha güzel vakit geçiriyorum yapacak farklı şeyler arıyor insan eşimle sohbet ederim ama herzaman aynı şeyler kabak tadı veriyor benim sohbet edeceğim kimse yok belkide ondan dolayı vaktimi burda geçiriyorum

ayh insana sac bas yoldurur bu pc yaa :S ben olsam bi yerden bi hacker bulurdum... o online oyunlarda cok level atlıosun yeni parcalar fln alıosun oyunu cok büyütüosun orda oynadıgın adamı hacker' lar calabilio !!!!!!! yanı o oyunu artı o kişi oynayamıo.. o kadar level atladıktn sonrada bastan baslamo kimse.. bence varsa bi hacker tanıdıgınız ya da bi yerden bulun tutun.. para werin calsın esinizin oyununu

benim eşimin işi bilgisayar .aklı olan bilgisayar programcılarıyla evlenmez.evde çalışıyor ayrı tv başında ayped wc de ayfon gelde sen delirmee.of offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…