Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar biz keçi boynuzu kürü kullanlyoruz bide eşim karışım yaptı bunu azolu olan birinden buldu o kişide olmuyormuş sonra kendisi karışım yapıyor ve sperm bulunuyor baya çok otu balla karıştırdı her akşan 1 tatlı kaşıgı alıyor şu nohut kürü nasıl yapılıyor bilen varmı onada başlıcaz

Canım arkadaşım Allah razı olsun senden.Allah senin de dularını kabul eylesin.Ben bu yöntemin sanada yarayacağına inanıyorum.Bana sorarsan bu küçük zamanda edindiğim bilgilere göre normal bir hastanede değil bu sperm testini iyi bir merkezde yaptırmak önemli.Biz Alman hastanesinde Emre bey ile görüşmeye gittik.Çünkü azospermi de iyi bir doktor olduğunu öğrendik daha önceki yaptırdığımız hastanede hiç gözükmedi.Emre bey bizi Kadıköy de ki umut tüp bebek merkezine yönlendirdi.Sperm testini verdik.santrifürüj ve yıkama işleminde hiç sperm çıkmayan kişilerde bile %30-%40 civarında bulunduğunu bize anlattı.Bizde bu sistem ile tekrardan öğrenelim istedik.Bence sizde bu şekilde bir test yaptırın çıkacağına inanıyorum ben.Bence git bir görüş.ümit ediyorum çıkacaktır arkadaşım.Hem sizde de inmemiş testis sorunu vardı.Emre bey bu konuda çok bilgili zaman kaybetme arkadaşım

bak anlatayım sana biz başladık.yarım lt suya 6-7 kaşık nohutu su kaynamaya başladığında içine atıyorsun 10 dak kadar kaynadıktan sonra kapat 20 dak dinlensin.dinlendikten soğusun ve sabah kahvaltısından sonra yarısını öğle yemeğinden önce diğer yarısını içsin.en az 2 ay devam etsin buna.
sen de şu karışımı anlatsana canım gerçekten fayda sağlayan olmuş mu?

tribulus kullanmıştınız değil mi ? Allahım yanınızda olsun hayırlısıyla embriyolar,sonra güzel bi hamilelik,kolay bi doğum veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
dünyalar tatlısı sağlıklı ve hayırlı bi bebek gelsin
ama yarın büyük gün hepimiz için nede olsa hepimize moral olacakasınız.Allah yardımcınız olsun AMİİİİİN:Saruboceq:

canım eşim gelsin ona sorup öyle yazım tarifini çümki aktardan o aldı şimdi tam hangi otlar vardı isimleri neydi bilemiyorum akşamları 1 tatlı kaşıgı alıyor ama tadı acı yutarken bogazları yakıyor gerçi olsun okdar:jeyyar: ama tarifi alıp yazarım inşallah faydası olur

arkadaslar iyi aksamlar deryacım yarın hersey gönlünce olsun allah yardımcın olsun

yaaa yinemi yoksunuz nerdesiniz kızlar bugün nedense kendimi çok yalnız ve mutsuz hissediyorum .Kimsenin nasılsın neyin var diye sordugu yok inanın bu acıyı yanlıztaşımak çok zor geliyo ,iyiki sizleri buldum inan size yazınca sanki her biriniz karşımdasınız ve herbirinizi tanıyorum o kadar yakınsınız bana ,birgün sevinçle mutlulugumu sizinle paylaşmak istiyorum vavelya arkadaşımın dedigi gibi allaahım bana hayırlı saglıklı tatlı bi bebek ver ammmiiiinnnnnn

canım hepimizin neyi olduğu malümmirmirmirmir
bigün içimize umutlar doluyo ertesi gün bambaşka biriyiz ve sanki bütün dünya başımıza yıkıldı hayattan zevk almıyoruz.Hemen kucağımızda görmek istiyoruz bebişelrimizi kime benziyo bakmak istiyoruz yüzüne sonra içinden bi ses sana saçmalama hayal kurup durma sonuçta senin çocuğunun olmama ihtimal olma ihtimalndan daha çok diyo ve hayallerimizi durduruyo sonra birden aklımıza burada okuduğumuz mucizeler geliyo ve evet ya neden bu mucize bizi de bulmasın diyor ve biraz kendimize gelip iyi düşünmeye çalışıyoruz fakat hiçbirimizin sabah uyandığımızda içimiz umut dolu huzurlu uyanacağımızın garantisi yok hergün karmakarışık duygularala kimi zaman aniden gelen ağlama krizlerine giriyoruz kimi zaman sanki o büyük güne az kalmış gibi hissediyoruz.kaydirigubbakcemile3

bilmem duygularına tercüman olabildim mi.Ama yapmamız gereken bişey6 var o da inanmak ve dua etmek rabbim büyük bugün başımı kaldırıp dağa taşa göklere baktım 'Rabbim dedim senin herşeye gücün yeter bizi duyuyorsun rabbim bizlere yardımcı ol' dedim dua ettim.Birbirimize dua edelim canım :Saruboceq:

canım benim aynı içimdeki duyguları harfi harfine yazmışsın biliyosun işte hiç farkı yok acılarımızın iyiki varsınız inan bazen oluyor kocalarımızdan daha yakın oluyoruz birbirimize çünkü onları üzmemek için tüm dertleri içimize atıyoruz ve bu acılar bazen istemeden fazlalaşıyor ve böyle üzücü anlar yaşıyoruz napalım bolbol dua etmetmekten başka şansımız yok allahım hepimizin yardımcısı olsun dualarımızı kabul etsin sagol canım arkadaşım sagol:1hug:

atasbelgin ben sana merhaba diyorum nasılsın canım hepimiz aynı duyguları yasıyoruz ne yapalım bazen kendmizi avutuyor bazen umutlanıyorum ama sabırla beklemeliyiz herseyi zaman gösterecek herksin hersey gönlünce olsun

:1hug:

evet canim allahim diger insanlara o hakki tanimis karar verebiliyorlar ama herseyin bir sebebi var..bazen dusunuyorum aceba benim annem yada babam cocugu olmayan birisine cokmu uzuldu acidida benim basima geldi diyorum cunki herzaman evlatlardan cikarmis biliyorsunuz...benim abimin 4 sene olmadi ayni sekilde ablaminda..ama onlarinki dogal yoldan oldu sonra..benimkisi daha zor asamalar kat etmem geerekiyor..benim yengem yani abimin esi 3. cocuguna hamile ve 3. ayda doguracak onu görmek istemiyorum cunki karni iyice sisti ve biliyorum yanlis ama onu gorunce allahim onun zaten iki tane var bize niye bu sansi vermiyorsun diye isyan ediyorum gunah oldugunu bile bile ve sonra hayal ediyorum benimde olucagina 3. ayda turkiyeden karnimda bebekle dönücemi ama ya haayal ettigim gibi dönemezsem ozaman ne olucak

bugun burda sen kötüyken hepimiz yaninda olmak isterdik ama sen icinden gelen herseyi yaz biz gecte olsa cvp veriyoruz canim ayni duygulari dusunceleri paylasiyoruz hayat bize bu dersi veriyorsa allahim onunla yasamayida ögret bize

evet inanmak ve dua etmek duanin cözemedigi birsey yoktur ölümden baska..

Günaydın kızzzlaarrr,
Herkesin günü iyi başlasın ve öyle geçsin inşallah umutlarımız tükenmeden hergün daha da iyi günlere çıkarsınız inşallah.Hepimiz tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz inşallah.

Ben herkesden erkenden güne başlıyorum galiba.Sabah 6:30 da kalk işe gitmek için hazırlan ve yollara düş kolay değil valla.Neyse gün içerisinde hepiniz ile görüşürüz

günaydın kızlar nasılsınız banbancım gözünaydın çok sevindim..

günaydın kızlar nasılsınız banbancım gözünaydın çok sevindim..

Sağol canım.Ama bakalım gerisi nasıl sonuçlanacak yinede içimde şüphelerim var acaba cansız olarak çıktı diyorum ya testis içerisindekiler de cansızsa diye düşünmeden yapamayıorum.Allah hakımızdan hayırlısını nasipe eylesin.Cümleten:Saruboceq:

günaydın arkadaşlar ,korkma banban allah büyük bak bizim hiç yoktu teseyle bulundu sizinde bulunur içini ferah tut

günaydın arkadaşlar ,korkma banban allah büyük bak bizim hiç yoktu teseyle bulundu sizinde bulunur içini ferah tut

içimi ferah tutmaya çalışıyorum artık hayırlısı canım yaa.
Sizin tese ile bulundu demek tüp bebek denedin mi bulunan spermler canlı spermlermiydi?

içimi ferah tutmaya çalışıyorum artık hayırlısı canım yaa.
Sizin tese ile bulundu demek tüp bebek denedin mi bulunan spermler canlı spermlermiydi?

canım benim evet denetik iki tane emriyo konuldu fakat olmadı bulunan sperm fazla gelişmemeiş spermmiş öyle dedi dotor şu anda doktor tavsiyesiyle beklemedeyiz dua etmekten başka şansımız yok canım bolbol dua:Saruboceq::Saruboceq:

dualarına beni de kat ama öle depresyona falan girme ruh halini değiştir bakıyım çabuk bak daha bizde o bile bulunamıcak belki gelişemeyen spermi Allahım ne zaman isterse o zaman gelşştiriverir hayırlısıyla :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…