banbancıgım nasıl sevindim anlatamam Rabbim imtahanınızı kolay eylesin çok şükür bulunduya hiç tanımıyorum ama akşamları yatarken bile aklama geldikce dua ettim sana inşallah olur bizde spermiyogram yaptırdık 3 kere ama normal yaptırdık yani siz nasıl yaptırtınız adıne bu yöntemin acaba bizdede işe yararmı belki vardır
kızlar biz keçi boynuzu kürü kullanlyoruz bide eşim karışım yaptı bunu azolu olan birinden buldu o kişide olmuyormuş sonra kendisi karışım yapıyor ve sperm bulunuyor baya çok otu balla karıştırdı her akşan 1 tatlı kaşıgı alıyor şu nohut kürü nasıl yapılıyor bilen varmı onada başlıcaz
kızlar yarın eşimden yeterli sayıda spem elde edilebilirse yumurta toplama işlemim var eşimin kullandığı ilaçla 0dan 28 e çıkan sayıyı inş.yarın dahada arttırır kullanmaya devam ediyor hala dualarınızı eksik etmeyin yarın büyük gün bizim için
bak anlatayım sana biz başladık.yarım lt suya 6-7 kaşık nohutu su kaynamaya başladığında içine atıyorsun 10 dak kadar kaynadıktan sonra kapat 20 dak dinlensin.dinlendikten soğusun ve sabah kahvaltısından sonra yarısını öğle yemeğinden önce diğer yarısını içsin.en az 2 ay devam etsin buna.
sen de şu karışımı anlatsana canım gerçekten fayda sağlayan olmuş mu?
yaaa yinemi yoksunuz nerdesiniz kızlar bugün nedense kendimi çok yalnız ve mutsuz hissediyorum .Kimsenin nasılsın neyin var diye sordugu yok inanın bu acıyı yanlıztaşımak çok zor geliyo ,iyiki sizleri buldum inan size yazınca sanki her biriniz karşımdasınız ve herbirinizi tanıyorum o kadar yakınsınız bana ,birgün sevinçle mutlulugumu sizinle paylaşmak istiyorum vavelya arkadaşımın dedigi gibi allaahım bana hayırlı saglıklı tatlı bi bebek ver ammmiiiinnnnnn
canım benim aynı içimdeki duyguları harfi harfine yazmışsın biliyosun işte hiç farkı yok acılarımızın iyiki varsınız inan bazen oluyor kocalarımızdan daha yakın oluyoruz birbirimize çünkü onları üzmemek için tüm dertleri içimize atıyoruz ve bu acılar bazen istemeden fazlalaşıyor ve böyle üzücü anlar yaşıyoruz napalım bolbol dua etmetmekten başka şansımız yok allahım hepimizin yardımcısı olsun dualarımızı kabul etsin sagol canım arkadaşım sagol:1hug:canım hepimizin neyi olduğu malümmirmirmirmir
bigün içimize umutlar doluyo ertesi gün bambaşka biriyiz ve sanki bütün dünya başımıza yıkıldı hayattan zevk almıyoruz.Hemen kucağımızda görmek istiyoruz bebişelrimizi kime benziyo bakmak istiyoruz yüzüne sonra içinden bi ses sana saçmalama hayal kurup durma sonuçta senin çocuğunun olmama ihtimal olma ihtimalndan daha çok diyo ve hayallerimizi durduruyo sonra birden aklımıza burada okuduğumuz mucizeler geliyo ve evet yaneden bu mucize bizi de bulmasın diyor ve biraz kendimize gelip iyi düşünmeye çalışıyoruz fakat hiçbirimizin sabah uyandığımızda içimiz umut dolu huzurlu uyanacağımızın garantisi yok hergün karmakarışık duygularala kimi zaman aniden gelen ağlama krizlerine giriyoruz kimi zaman sanki o büyük güne az kalmış gibi hissediyoruz.kaydirigubbakcemile3
bilmem duygularına tercüman olabildim mi.Ama yapmamız gereken bişey6 var o da inanmak ve dua etmek rabbim büyük bugün başımı kaldırıp dağa taşa göklere baktım 'Rabbim dedim senin herşeye gücün yeter bizi duyuyorsun rabbim bizlere yardımcı ol' dedim dua ettim.Birbirimize dua edelim canım :Saruboceq:
canım benim aynı içimdeki duyguları harfi harfine yazmışsın biliyosun işte hiç farkı yok acılarımızın iyiki varsınız inan bazen oluyor kocalarımızdan daha yakın oluyoruz birbirimize çünkü onları üzmemek için tüm dertleri içimize atıyoruz ve bu acılar bazen istemeden fazlalaşıyor ve böyle üzücü anlar yaşıyoruz napalım bolbol dua etmetmekten başka şansımız yok allahım hepimizin yardımcısı olsun dualarımızı kabul etsin sagol canım arkadaşım sagol:1hug:
canım ya olumlu sözlerin ne güzel,bilmiyorum ki rabbim büyk tabi.inşallah hepimizde sağlıklı yeterli sperm bulunur da sonra sağlıklı hayırlı evlatlarımıza kavuşuruz.Ben hergün dua ediyorum sürekli süreklli hepimiz için arada ismi aklıma gelenleri de söylüyorum.
Diğer insanlara Allahım çocuk yapalım yada yapmayalım diye karar verme şansı vermiş ama bize kendisi ne zaman doğru buluyorsa o zaman gönderecek .Ne diyelim ki rabbim böyle istemişse değil mi? inşallah kendi tarafından gönderecek bize hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebişerimizle dolduracak kucaklarımızı ve gönüllerimizi :Saruboceq:
yaaa yinemi yoksunuz nerdesiniz kızlar bugün nedense kendimi çok yalnız ve mutsuz hissediyorum .Kimsenin nasılsın neyin var diye sordugu yok inanın bu acıyı yanlıztaşımak çok zor geliyo ,iyiki sizleri buldum inan size yazınca sanki her biriniz karşımdasınız ve herbirinizi tanıyorum o kadar yakınsınız bana ,birgün sevinçle mutlulugumu sizinle paylaşmak istiyorum vavelya arkadaşımın dedigi gibi allaahım bana hayırlı saglıklı tatlı bi bebek ver ammmiiiinnnnnn
canım hepimizin neyi olduğu malümmirmirmirmir
bigün içimize umutlar doluyo ertesi gün bambaşka biriyiz ve sanki bütün dünya başımıza yıkıldı hayattan zevk almıyoruz.Hemen kucağımızda görmek istiyoruz bebişelrimizi kime benziyo bakmak istiyoruz yüzüne sonra içinden bi ses sana saçmalama hayal kurup durma sonuçta senin çocuğunun olmama ihtimal olma ihtimalndan daha çok diyo ve hayallerimizi durduruyo sonra birden aklımıza burada okuduğumuz mucizeler geliyo ve evet yaneden bu mucize bizi de bulmasın diyor ve biraz kendimize gelip iyi düşünmeye çalışıyoruz fakat hiçbirimizin sabah uyandığımızda içimiz umut dolu huzurlu uyanacağımızın garantisi yok hergün karmakarışık duygularala kimi zaman aniden gelen ağlama krizlerine giriyoruz kimi zaman sanki o büyük güne az kalmış gibi hissediyoruz.kaydirigubbakcemile3
bilmem duygularına tercüman olabildim mi.Ama yapmamız gereken bişey6 var o da inanmak ve dua etmek rabbim büyük bugün başımı kaldırıp dağa taşa göklere baktım 'Rabbim dedim senin herşeye gücün yeter bizi duyuyorsun rabbim bizlere yardımcı ol' dedim dua ettim.Birbirimize dua edelim canım :Saruboceq:
günaydın kızlar nasılsınız banbancım gözünaydın çok sevindim..
günaydın arkadaşlar ,korkma banban allah büyük bak bizim hiç yoktu teseyle bulundu sizinde bulunur içini ferah tut
içimi ferah tutmaya çalışıyorum artık hayırlısı canım yaa.
Sizin tese ile bulundu demek tüp bebek denedin mi bulunan spermler canlı spermlermiydi?
canım benim evet denetik iki tane emriyo konuldu fakat olmadı bulunan sperm fazla gelişmemeiş spermmiş öyle dedi dotor şu anda doktor tavsiyesiyle beklemedeyiz dua etmekten başka şansımız yok canım bolbol dua:Saruboceq::Saruboceq: