- 2 Ocak 2008
- 831
- 2
Günaydın herkese arkadaşlar,
Size cumartesi günk randevumuzdan bahsetmek istiyorum.Sperm testlerimiz ve hormon testlerimizi aldık.Sperm testinde yıkama ve santrifürüj işleminden sonra 80 tane cansız sperme rastlandı Allaha çok şükür bu bir mucize oldu bizim için.Hormon testlerimiz fhs 35 testestron hormonuz düşük çıktı ama Emre bey bununla ilgili bir ilaç vermedi bize ilaça gerek yok dedi.3 ay belirli aralıklarla bu testlerimizi yaptıracağız.Sadece Emre bey GNC nin antioksidanların bitkisel bir hap tavsiye etti onu aldık.İçinde E vitamini,Çinko gibi önemli vitaminlerin bulunuduğu ve hücre oluşumunda etkili bir bitkisel ilaçmış.Bunun dışında keçiboynuzu kürünü uyguluyacağız 3 ay boyunca Allah nasipe ederse bu 3 ay içerisinde sperm sayısında artış olursa ameliyata gerek kalmayacak ama hareketli sperm olursa tabi.
Birde Emre bakırcıoğluna giden arkadaşlara bir sorum var kimseye ilaç vermedimi?
Neden doktor ilaç kullanmak istemiyo ki?Böyle olan arkadaşlar varmı varsa yazarmısınız.
Allahım herkese yardım et.Herkesin bebekleri olsun (AMİNNN)
Banbancım cok güzel bir haberle gelmişsin.Ölü de olsa sperm bulunması süper birsey.
En azından üretim var demektir.Bitkiseller ve vitaminler en kısa zamanda işe yararda canlı sperm de bulunur insallah.
Emre bey bize de hiç ilaç vermedi.Ama biz solgarın vitaminini kullanıyoruz.Gnc ninki baya pahalı çünkü. :1shok:
Sağol canım arkadaşşım inşallah dediğin gibi olur.Allah bize bir umut kapısı gösterdi herkes aynı duygular yaşar inşallah.
İyi temenin için cok tesekkür ederiz.
Gelecek pazartesi eşiminde tekrar semen testi var.
Bir tane sadece bir tane cıksa ,Rabbim bizede bir umut kapısı acsa çok güzel olacak.:Saruboceq: