Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Banbancım cok güzel bir haberle gelmişsin.Ölü de olsa sperm bulunması süper birsey.
En azından üretim var demektir.Bitkiseller ve vitaminler en kısa zamanda işe yararda canlı sperm de bulunur insallah.
Emre bey bize de hiç ilaç vermedi.Ama biz solgarın vitaminini kullanıyoruz.Gnc ninki baya pahalı çünkü. :1shok:

Sağol canım arkadaşşım inşallah dediğin gibi olur.Allah bize bir umut kapısı gösterdi herkes aynı duygular yaşar inşallah.

İyi temenin için cok tesekkür ederiz.
Gelecek pazartesi eşiminde tekrar semen testi var.
Bir tane sadece bir tane cıksa ,Rabbim bizede bir umut kapısı acsa çok güzel olacak.:Saruboceq:

Kizlar bugün tembellgim üstümde, birsey yapmak canim istemiyor. Simdi cikayim biraz is yapayim, sonra görüsürüz.Şeniz

BANBAN arkadaşım sonuçların gösteriyor ki emin adımlarla bebişe yaklasıyorsunuz allah hepimize o umut ışığını göstersin senin adına çok sevindim canımkaydirigubbakcemile5

Canım benim çok teşekkür ederim.İnşallah dediğin gibi olur.Allah umutlarımızı tüketmesin hayırlı evlatlar nasip eylesin herkese:Saruboceq:

Vavelyacım bu doktorun özelliği bu galiba ilaç vermiyo.Ama siz iğne tedavisi olmuştunuz yanılmıyosam.Bizim testestron düşük çıktı ama iğne vermedi neden acaba?:uhm:
Birde GNC nin bitkisel hapını kendi yazdı hayırlısı artık ne ise o olsun 1 ay sonra bizde test yaptıracağız.

kızlar yarın eşimden yeterli sayıda spem elde edilebilirse yumurta toplama işlemim var eşimin kullandığı ilaçla 0dan 28 e çıkan sayıyı inş.yarın dahada arttırır kullanmaya devam ediyor hala dualarınızı eksik etmeyin yarın büyük gün bizim için

İnşallah canım yaa duların kabul olur.Senin için dua ediyoruz.Hyırlı haberlerini bize verirsin :Saruboceq:

Canım benim çok teşekkür ederim.İnşallah dediğin gibi olur.Allah umutlarımızı tüketmesin hayırlı evlatlar nasip eylesin herkese:Saruboceq:

banbancım ben de aradım az önce emre beyi sordum size verdği vitamini acaba bize söylemeyi unutmuşmuydu diye gerçi bizde sperm olup olmadığı daha belli değil ama kullanın siz de dedi kaydirigubbakcemile5 hadi besmeleyle şifa niyetine başlayalım Şeniz

kıııııııızzzzzzzlaaaaaaaaaaar
alman hastesinde iyi bir kadın doğumcu biliyor musunuz bana tavsiye ederseniz bi isim ona göre gideyim benim kontrollerim için görüşmem gerekiyo ama ben hiçbirini bilmiyorum.ama bir tanesi kadın aralarında fark yoksa kadına gitmek istiyorum ay çok utanıyorum çünkü ben bari ona sıkılmayalım demi

Ayyyy canım benim hadi hayırlısı inşallah faydası olur.Siz sperm testi yaptırmadınız mı ki neden belli değilmiş ki.Sperm testini mutlaka santrifürüj sisteminden geçirsinler ama orda hiç gözükmeyenler ortaya çıkıyormuş.

:Saruboceq:

İyi bir doktor varsa alman hastensinde bende isim istiyorum çünkü daha hiç kontrol olmadım birde kendimizi gösterelim.İnşallah umudumnerde bizlerde problem çıkmazda sorunsuz bir şekilde tedavilerimizi sürdürürüz:Saruboceq:

arkadaslar sitede bi degişiklik varmı banamı öyle geliyo banban cım adına cok sevindim normal yolla ölü bile cıksa büyük umut kemdinize iyi bakın arkadaslar ugramaya calışrım yine cok yogunum kusura bakmayın

canım benim inşallah iyi haberler verirsin bize ,bu ara o kadar çok ihtiyacımız varki inşallah sonucunda bebegini alırsın koynuna...

kızlar mrb bugün hiç iyi değilim bebeğimi istiyorum ben

bende istiyorum ona sarılmayı koklamayı içim sızlıyo bunları yazarken allahım ne olur rabbim benimde bi bebegim olsun yalvarıyorum aglıyacagım şimdi.....:Saruboceq:

yaa niye kimse yok tamda üzgün oldugum bi anda ...sizlere ihtiyacım var bebegim nerde...

Yok canım biz hiç iğne kullanmadık.Eşimin testesteronunu testojelle yükselttiler.
Ama Emre bey sakın kullanmayın dedi.Ama bir ay kullanmıs olduk.

Canım Tüm dualarımız seninle.
Bir sürü embriyonuz olusur insallah.
Yarın vereceğin haberleri heycanla bekliyoruz.
Rabbim emeklerinizi boşa cıkarmasın.

:CüvCüv:

banbancıgım nasıl sevindim anlatamam Rabbim imtahanınızı kolay eylesin çok şükür bulunduya hiç tanımıyorum ama akşamları yatarken bile aklama geldikce dua ettim sana inşallah olur bizde spermiyogram yaptırdık 3 kere ama normal yaptırdık yani siz nasıl yaptırtınız adıne bu yöntemin acaba bizdede işe yararmı belki vardır

bende istiyorum ona sarılmayı koklamayı içim sızlıyo bunları yazarken allahım ne olur rabbim benimde bi bebegim olsun yalvarıyorum aglıyacagım şimdi.....:Saruboceq:

Canım ne olur ağlama , güçlü olmaya çalıs.
Ve sadece bir bebeğim olsun diye dua etme.
Rabbim herseyin hayırlısını biliyor.
Bence hayırlı ve sağlıklı bir bebeğim olsun die dua et .

Canım ne olur ağlama , güçlü olmaya çalıs.
Ve sadece bir bebeğim olsun diye dua etme.
Rabbim herseyin hayırlısını biliyor.
Bence hayırlı ve sağlıklı bir bebeğim olsun die dua et .

bende katılıyorum bak tatlım hepimiz istiyoruz ama hz. ibrahim ki peygamber oldugu halde Rabbim bana hayırı ve salih kullarından bir evlat nasip et diye dua etmedi inşallah en kısa sürede olur :ecrin_bebek: unutma bu sorunda yanlız degilsin bizlerde varız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…