Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
fatoşcum eşinin fsh 40 lardaydı ve buna rağmenmi sperm bulundu yanlışmı anladım

evet canim fsh si 49 du ve 5 kere normal test yaptik 4 keresinde 0 birkeresinde cikti dr bir avuc ici kadar dedi bu bir mucizeydi..cunki klynefelder syndromlarda hic normal yolla cikmaz diyorlar..hatta gecmis temmuz ayinda tese ile bulunamadiginda kadin bana keske 2006 da dondursaydik olurdu dedi ozamanda bir ayri sok oldumm...ama bizde ozamanlar nasilsa cikti ozaman tup bebek kesin olur tese yapinca cikar diye dusunduk zaman biraktik kendimize ama malesef

sagol canim fikrin icin..ama cok uzuluyorum bu erkekler neden karilarina bunu yapiyorlar hemde en yakin arkadasiyim eger benim kocam bunu yapsa kafayi yerimm...ve ustelik bu bana 3. kez oluyor ve o yuzden aceba benmi yanlis anliyorum diyorum ama acik acik belli ediyorlar midemi bulandirdilar artik kimseye gidip gelesim yok...

Çok tesekkür ederiz canım arkadasım.a.s.
Allah senden razı olsun :Saruboceq:

nerdesiniz arkadaşlar bi degişiklik varmı hayatınızda benim yok malesef aynen devam neyse arkadaşlarım kimse yok bende kaçıyorum.....

inşallah canım bu yıl anne olmayı bende herşeyden çok istiyorum,allah hepimizin dualarını kabul etsin.seninde tüpbebek denemen inşallah güzel sonuçlarınır ve bebegini kucagına alırsın canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım ya olumlu sözlerin ne güzel,bilmiyorum ki rabbim büyk tabi.inşallah hepimizde sağlıklı yeterli sperm bulunur da sonra sağlıklı hayırlı evlatlarımıza kavuşuruz.Ben hergün dua ediyorum sürekli süreklli hepimiz için arada ismi aklıma gelenleri de söylüyorum.
Diğer insanlara Allahım çocuk yapalım yada yapmayalım diye karar verme şansı vermiş ama bize kendisi ne zaman doğru buluyorsa o zaman gönderecek .Ne diyelim ki rabbim böyle istemişse değil mi? inşallah kendi tarafından gönderecek bize hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebişerimizle dolduracak kucaklarımızı ve gönüllerimizi :Saruboceq:

Günaydın herkese arkadaşlar,

Size cumartesi günk randevumuzdan bahsetmek istiyorum.Sperm testlerimiz ve hormon testlerimizi aldık.Sperm testinde yıkama ve santrifürüj işleminden sonra 80 tane cansız sperme rastlandı Allaha çok şükür bu bir mucize oldu bizim için.Hormon testlerimiz fhs 35 testestron hormonuz düşük çıktı ama Emre bey bununla ilgili bir ilaç vermedi bize ilaça gerek yok dedi.3 ay belirli aralıklarla bu testlerimizi yaptıracağız.Sadece Emre bey GNC nin antioksidanların bitkisel bir hap tavsiye etti onu aldık.İçinde E vitamini,Çinko gibi önemli vitaminlerin bulunuduğu ve hücre oluşumunda etkili bir bitkisel ilaçmış.Bunun dışında keçiboynuzu kürünü uyguluyacağız 3 ay boyunca Allah nasipe ederse bu 3 ay içerisinde sperm sayısında artış olursa ameliyata gerek kalmayacak ama hareketli sperm olursa tabi.
Birde Emre bakırcıoğluna giden arkadaşlara bir sorum var kimseye ilaç vermedimi?
Neden doktor ilaç kullanmak istemiyo ki?Böyle olan arkadaşlar varmı varsa yazarmısınız.
Allahım herkese yardım et.Herkesin bebekleri olsun (AMİNNN)

senin adına çok sevindim canım allah büyük bakmışsın herşey yoluna girmiş ve hamile kalmışsın allahım hepimizin dualarını kabul etsin:Saruboceq::Saruboceq:

senin adına çok sevindim canım allah büyük bakmışsın herşey yoluna girmiş ve hamile kalmışsın allahım hepimizin dualarını kabul etsin:Saruboceq::Saruboceq:

Çok teşekkür ederim arkadaşım.İnşallah herkesin duaları kabul olunur.:Saruboceq:

Esi azospermi olan hanimlarin listesi a.s.

artik umutsuz...............azospermi, 15 yillik evli, e vitamini bitkisel caylar,
...................................baharda mirotese olacak, xxx
askbocegim.................temmuz 2008 de mikrotese basarili,
...................................mikroenjektiona baslayacak
atasbelgin....................sebepsiz azospermi, 6 yillik evli, fsh: 18.39 testesteron: 3.88,
.................................. 2006 da mikrotese basarili, tüp bebek basarisiz, Gürgan kilinikde
baharson......................xxx
banban.........................gec indirilmis testis sorunu, 7 aylik evli, yeni ögrendiler,
...................................keciboynuzu kürü, test sonucu: 80 tane cansiz sperm bulundu,
...................................3 ay bitkisel ilac kullanacak, doktoru: Emre Bakircioglu
damlali.........................xxx
dryaa22........................azospermi, bitkisel hap kullandi, sperm sayisi 28e cikti,
...................................1. tüp bebek tedavisinde, xxx
fatos1983......................klynefelder sendromu, 4 yillik evli,
....................................2006da sperm bulundu, keciboynuzu kürü,
....................................martta memorial de microtese olacak
harzem.........................2006da tesa basarisiz, xxx
hayrunisa......................2005 de mikrotese basarisiz, xxx
melissa78.....................xxx
nevbahar.......................xxx
nilay74..........................sebepsiz azospermi, 10 yillik evli,
....................................genetik ve hormonlar normal, 2 mikrotese basarili
....................................3 mikroenjektion basarisiz, keciboynuzu pekmezi,
....................................16 ocak mikrotese tarihi belli olacak
nzmyhn.........................xxx
ozlemsu33....................azospermi, 2,5 yillik evli, fsh: 13.86, lh: 6.26
....................................testesteron: 1.61, keciboynuzu kürü, bal, ceviz, findik
....................................xxx
senayda........................sebepsiz azospermi, 14 yillik evli, degerler normal,
....................................2006da basarisiz micotese ve microenjektion? xxx
sultan49........................azospermi, 2,5 yillik evli, xxx
sympatique....................6 yillik evli, keciboynuzu ve nohut kürü, macun, ari poleni
.....................................5 martta mikrotese olacak,
tosbik81.........................tek tarafli testis inmesi, fsh ve lh eksikligi 2,5 yillik evli,
.....................................keciboynuzu kürü,
.....................................6 aylik igne tedavisi sperm cikisi olmazsa mikrotese yapilacak
tulay24..........................cift tarafli inmemis testis ameliyati,
.....................................polikistik over, fsh: 38 üstü, 2,5 yillik evli,
.....................................aralik 2008de microtese oldu, 12 sperm bulundu ve
.....................................10 tanesi donduruldu, Besiktas jinemedde
.....................................1. microenjektion tedavisine baslayacak
umudumnerde.................testis kücüklügü, 1,5 yillik evli, degerler fsh: 71,45,67
.....................................testesteron: 7.5, genetik normal, nohut kürü ve keciboynuzu kürü,
.....................................alman hastanesinde tedaviye baslayacak,
umutolsun......................genetik problem, 3 yillik evli, 1 sene önceki fsh: 50,
.....................................ilac kullandilar, keciboynuzu, kuruyemis balli karisim,
.....................................2 mikrotese 1 tüp bebek basarisiz,
vavelya...........................sebepsiz azospermi, 2 yillik evli, Fsh: 30 testesteron: 9,
.....................................caksir, cinko, macun, keciboynuzu, larginine, nohut kürü,
.....................................19 ocak yeniden test yapilacak, nisanda mikrotese olacak
vili..................................xxx
zaman............................inmemis testis sorunu, 1 tüp bebek basarisiz,
.....................................alman hastanesinde tedavi olacak, xxx

Bilgileri eksik olan arkadaslarimizin yaninda xxx isareti var.
Eklemek veya düzeltmek isterseniz bana bildiriverin. Şeniz
Önemli olan bilinorsa azosperminin nedeni,
mikrotese yapildiysa sperm bulundumu- kac tane bulundu
Simdiki tedavi süreci

Hayirli günler kizlar, dedigim gibi hafta sonu hic vakit bulamadim. Sizlerden uzak kaldim.
Bu haftada zor olacak, ama firsat buldukca yaninizda olmaya calisacagim.

Son durumlari degistirdim, insallah bir yanlislik olmamistir.

Canim, sen yinede yaz, elbet bir cevap yazan olacaktir. Bu arada diger mesele gercekten sinir bozucu, arkadaslarin dedigi gibi mesafe koy canim.

Merhaba canim, düzenleme yaptim. Insallah kullandiklariniz sifa olur. Martta insallah güzel sonuc alirsiniz. :Saruboceq:

Güzel arkadasim, bizlerede destek oldugun icin cok tesekkürler. :asigim:Insallah cok yakin zamanda seninde güzel haberini aliriz. :1hug:

Banbancim cok güzel bir haber bu. Insallah ilac etkisini gösterir ve degerler artar. Haraketli sperm olmasa bile, mikrotese ile kolayca bircok sperm elde edecekler demekki.
Mikroenjektion yapilirsa, cok kolay hamile kalabilirsin canm.Simdilik doktorunuzun tavsiyelerine uyun yeter.kaydirigubbakcemile3

banban hadi hayırlısı devamı gelsin inşallah iyi gelişmelerin:içelim::dance:yerimseniben
askboceği caınım sen biraz daha ayrıntılı nilgi verebilir misin ? hormonlar kullanılan ilaç yada bitkiseller vs

canım biz de mere beye gittik fakat bize o dediğin GNC yi bile vermedi iyice umutsuz mu gördü ki.Size üç ay bekleyin diye emtre bey mi dedi siz mi böyle karar verdiniz?Emre bey çıkan ölü spermler hakkında bişey dedi mi yani bu olumlu bi gelişme falan dedimi ben kendimce olumlu gibi düşünüyorum öyle değil mi?kaydirigubbakcemile2

banban hadi hayırlısı devamı gelsin inşallah iyi gelişmelerin:içelim::dance:yerimseniben
askboceği caınım sen biraz daha ayrıntılı nilgi verebilir misin ? hormonlar kullanılan ilaç yada bitkiseller vs

Sağol canım arkadaşşım inşallah dediğin gibi olur.Allah bize bir umut kapısı gösterdi herkes aynı duygular yaşar inşallah.

Canım test sonuçlarını görünce bunun olumlu olduğunu söyledİ.Ama hareket olmadığından dolayı kendisi 3 ay aralıklarla bu testi yaptırmamızı istedi.Belki aralarda canlı sperme rastlanabilirmiş.GNC nin içeriğini dün okudum çinko,e vitamini ve proteinler içeriyormuş.bu da hareketlilği artırıcı bişeylermiş.Birde arkadaşım havuç suyu çok faydalıymış.Sperm yapımını ve hareketlilğini etkiliyormuş bu akşam onada başlıyacağım akşamları 1 bardak havuç suyu.

Emre bey in özelliği bu heralde hiç ilaç vermiyo biz de testesron hormonu düşük çıktı ama yükseltmek için ilaç vermedi.Sordumda bunu yükseltmek için iğne ilaç vermeyecekmisiniz diye.Kendiside dışarıdan hormon vermek iyi bişey değil dedi.Durum bundan ibaret

BANBAN arkadaşım sonuçların gösteriyor ki emin adımlarla bebişe yaklasıyorsunuz allah hepimize o umut ışığını göstersin senin adına çok sevindim canımkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…