Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dualarına beni de kat ama öle depresyona falan girme ruh halini değiştir bakıyım çabuk bak daha bizde o bile bulunamıcak belki gelişemeyen spermi Allahım ne zaman isterse o zaman gelşştiriverir hayırlısıyla :teselli:
ben geldim se yoksun canım hic aynı denk gelmiyo işte napalım
QUOTE=atasbelgin;4882610]BEN BURDAYIM CANIM ANLAT BİRAZ NAPIYOSUN SENDE BENİM GİBİ EVDESİN.BUGÜN KİMSE YOK SAYFADA YALNIZ KALDIM:1closedeyes:
Merhaba arkadaşlar bende geldim.İçimde bir sıkıntı var bugün Allah hayırlara vesile etsin.Nedendir bilmiyorum ama içim daralıyor çok sıkılıyorum bugün:çok üzgünüm:
CANIM SIKMA CANINI BENDE DÜN AYNIYDIM SAGOLSUN UMUDUM NEREDE ARKADAŞIM BENİ RAHATLATTI BİRAZ SENDE RAHATLA CANIM YANLIZ DEGİLSİN HEPİMİZ AYNIYIZ ALLAHIM HEPİMİZE YARDIM ETSİN:Saruboceq:
canım benimherbirinize ayrı ayrı dua ediyorum merak etme biz artık aynı yola baş koymuş kader arkadaşlarıyız birbirimizi tanımasakta bence gerçek dostlar biziz allahım büyük eminim canım sizinkindede bulunacak ve hepimiz bebeklerimizle beraber bi yerde toplanıp bunu kutlayacagız tamammı canım varmısın bu sözü vermeye.seni dinliyor ve degiştiriyorum ruh halimi canım arkadaşım inan bunu içten söylüyorum:Saruboceq:a.s.
süpeeeerdelikafaduldenfikir bence de bebişlerimizi kucaklayıp buluışalım siz Allah izin verirse :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
böyle bisürü sağlıklı bebeklerimiz olsun hepimizin:Saruboceq:
canım benimherbirinize ayrı ayrı dua ediyorum merak etme biz artık aynı yola baş koymuş kader arkadaşlarıyız birbirimizi tanımasakta bence gerçek dostlar biziz allahım büyük eminim canım sizinkindede bulunacak ve hepimiz bebeklerimizle beraber bi yerde toplanıp bunu kutlayacagız tamammı canım varmısın bu sözü vermeye.seni dinliyor ve degiştiriyorum ruh halimi canım arkadaşım inan bunu içten söylüyorum:Saruboceq:a.s.
Merhaba arkadaşlar bende geldim.İçimde bir sıkıntı var bugün Allah hayırlara vesile etsin.Nedendir bilmiyorum ama içim daralıyor çok sıkılıyorum bugün:çok üzgünüm:
İnşallah canım yaa.İyiki siz varsınız sizde olmasanız kimlerle bu kadar yakın dertleşecektik ki biz.İnsan yeri geliyor annesine bile bu kadar açılamıyor.Şahsen ben onları üzmemek için onların yanında kendimi tutuyorum ağlamıyorum.Gülmeye çalışıyorum.Çünkü ben üzülünce ailem ve eşimde benden daha çok üzülmeye başlıyorlar.İiyiki siz varsınızda rahat rahat dertleşebiliyoruz.
süpeeeerdelikafaduldenfikir bence de bebişlerimizi kucaklayıp buluışalım siz Allah izin verirse :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
böyle bisürü sağlıklı bebeklerimiz olsun hepimizin:Saruboceq: