Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım benimherbirinize ayrı ayrı dua ediyorum merak etme biz artık aynı yola baş koymuş kader arkadaşlarıyız birbirimizi tanımasakta bence gerçek dostlar biziz allahım büyük eminim canım sizinkindede bulunacak ve hepimiz bebeklerimizle beraber bi yerde toplanıp bunu kutlayacagız tamammı canım varmısın bu sözü vermeye.seni dinliyor ve degiştiriyorum ruh halimi canım arkadaşım inan bunu içten söylüyorum:Saruboceq:a.s.

bugün ne zaman açsam kimse yok nerdesiniz arkadaşlar.

ben geldim se yoksun canım hic aynı denk gelmiyo işte napalım

QUOTE=atasbelgin;4882610]BEN BURDAYIM CANIM ANLAT BİRAZ NAPIYOSUN SENDE BENİM GİBİ EVDESİN.BUGÜN KİMSE YOK SAYFADA YALNIZ KALDIM:1closedeyes:[/QUOTE]

Merhaba arkadaşlar bende geldim.İçimde bir sıkıntı var bugün Allah hayırlara vesile etsin.Nedendir bilmiyorum ama içim daralıyor çok sıkılıyorum bugün:çok üzgünüm:

QUOTE=atasbelgin;4882610]BEN BURDAYIM CANIM ANLAT BİRAZ NAPIYOSUN SENDE BENİM GİBİ EVDESİN.BUGÜN KİMSE YOK SAYFADA YALNIZ KALDIM:1closedeyes:

Merhaba arkadaşlar bende geldim.İçimde bir sıkıntı var bugün Allah hayırlara vesile etsin.Nedendir bilmiyorum ama içim daralıyor çok sıkılıyorum bugün:çok üzgünüm:[/QUOTE]

CANIM SIKMA CANINI BENDE DÜN AYNIYDIM SAGOLSUN UMUDUM NEREDE ARKADAŞIM BENİ RAHATLATTI BİRAZ SENDE RAHATLA CANIM YANLIZ DEGİLSİN HEPİMİZ AYNIYIZ ALLAHIM HEPİMİZE YARDIM ETSİN:Saruboceq:

Merhaba arkadaşlar bende geldim.İçimde bir sıkıntı var bugün Allah hayırlara vesile etsin.Nedendir bilmiyorum ama içim daralıyor çok sıkılıyorum bugün:çok üzgünüm:

CANIM SIKMA CANINI BENDE DÜN AYNIYDIM SAGOLSUN UMUDUM NEREDE ARKADAŞIM BENİ RAHATLATTI BİRAZ SENDE RAHATLA CANIM YANLIZ DEGİLSİN HEPİMİZ AYNIYIZ ALLAHIM HEPİMİZE YARDIM ETSİN:Saruboceq:[/QUOTE]

İnşallah canım yaa.İyiki siz varsınız sizde olmasanız kimlerle bu kadar yakın dertleşecektik ki biz.İnsan yeri geliyor annesine bile bu kadar açılamıyor.Şahsen ben onları üzmemek için onların yanında kendimi tutuyorum ağlamıyorum.Gülmeye çalışıyorum.Çünkü ben üzülünce ailem ve eşimde benden daha çok üzülmeye başlıyorlar.İiyiki siz varsınızda rahat rahat dertleşebiliyoruz.

CANIM SIKMA CANINI BENDE DÜN AYNIYDIM SAGOLSUN UMUDUM NEREDE ARKADAŞIM BENİ RAHATLATTI BİRAZ SENDE RAHATLA CANIM YANLIZ DEGİLSİN HEPİMİZ AYNIYIZ ALLAHIM HEPİMİZE YARDIM ETSİN:Saruboceq:

İnşallah canım yaa.İyiki siz varsınız sizde olmasanız kimlerle bu kadar yakın dertleşecektik ki biz.İnsan yeri geliyor annesine bile bu kadar açılamıyor.Şahsen ben onları üzmemek için onların yanında kendimi tutuyorum ağlamıyorum.Gülmeye çalışıyorum.Çünkü ben üzülünce ailem ve eşimde benden daha çok üzülmeye başlıyorlar.İiyiki siz varsınızda rahat rahat dertleşebiliyoruz.[/QUOTE]

evet canım aynen bende kendimi mutlu göstermekten bıktım işte bu yüzdende bazen böyle üzücü anlar yaşıyoruz.mutlu göstereyim derken alışıyoruz gerçegi hatırlayınca sıkılıyor daralıyor ve aglama krizlarine giriyoruz hep bundan işte canım iyiki bulduk birbirimizi ve iyiki bu site kurulmuş kuranlar sagolsun inşallah yarın hepimiz için daha güzel bi gün olur:Saruboceq:

süpeeeerdelikafaduldenfikir bence de bebişlerimizi kucaklayıp buluışalım siz Allah izin verirse :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
böyle bisürü sağlıklı bebeklerimiz olsun hepimizin:Saruboceq:

AMİN CANIM AMİN İNŞALLAH HAYIRLISIYLA ALALIM BEBEKLERİMİZİ KUCAGIMIZA O ZAMAN YİNE KONUŞURUZ ALLAH YETERKİ YAVRULARIMIZI VERSİN BİZLER:Saruboceq::Saruboceq:

Selam arkadaslar, kusura bakmayin. Bu hafta cok zor olacak benim icin, esim erken geliyor eve. Sabahtanda kahvalti gezileri oluyor, ev isleri derken zaman geciyor.

Hemen döneyim geriye, neler yazdiniz bakalim.

Atasbelgincim,
Canim kimse olmasa bile sen yaz icindekileri biliyorsunki gelip cevap yazan olacak. Ben öyle yapiyorum. Bazi günler agliyoruz, bazi günler gülüyoruz. Bir günümüz önceki gibi olmuyor. Bu duruma alismak cok zor.
Öyle zaman oluyorki, benim bu konu hakkinda konusasim bile olmuyor. Kendimi cok caresiz ve yanliz hissediyorum. Cevremde konustugum kimse yok zaten, insanin en yakin arkadasi bile anlamiyor. zamanla uzaklastim eski cevremden. Simdilerde tekrar insan icine cikmaya basladim yavas yavas.
Insallah hayirlisi ile gelecek bekledigimiz gün.

Esi azospermi olan hanimlarin listesi a.s.

artik umutsuz...............azospermi, 15 yillik evli, e vitamini bitkisel caylar,
...................................baharda mirotese olacak, xxx
askbocegim.................temmuz 2008 de mikrotese basarili,
...................................mikroenjektiona baslayacak
atasbelgin....................sebepsiz azospermi, 6 yillik evli, fsh: 18.39 testesteron: 3.88,
.................................. 2006 da mikrotese basarili, tüp bebek basarisiz, Gürgan kilinikde
baharson......................xxx
banban.........................gec indirilmis testis sorunu, 7 aylik evli, yeni ögrendiler,
...................................keciboynuzu kürü, test sonucu: 80 tane cansiz sperm bulundu,
...................................3 ay bitkisel ilac kullanacak, doktoru: Emre Bakircioglu
damlali.........................xxx
dryaa22........................azospermi, bitkisel hap kullandi, sperm sayisi 28e cikti,
...................................1. tüp bebek tedavisinde, xxx
fatos1983......................klynefelder sendromu, 4 yillik evli,
....................................2006da sperm bulundu, keciboynuzu kürü,
....................................martta memorial de microtese olacak
harzem.........................2006da tesa basarisiz, xxx
hayrunisa......................2005 de mikrotese basarisiz, xxx
melissa78.....................xxx
nevbahar.......................xxx
nilay74..........................sebepsiz azospermi, 10 yillik evli,
....................................genetik ve hormonlar normal, 2 mikrotese basarili
....................................3 mikroenjektion basarisiz, keciboynuzu pekmezi,
....................................16 ocak mikrotese tarihi belli olacak
nzmyhn.........................xxx
ozlemsu33....................azospermi, 2,5 yillik evli, fsh: 13.86, lh: 6.26
....................................testesteron: 1.61, keciboynuzu kürü, bal, ceviz, findik
....................................xxx
senayda........................sebepsiz azospermi, 14 yillik evli, degerler normal,
....................................2006da basarisiz micotese ve microenjektion? xxx
sultan49........................azospermi, 2,5 yillik evli, xxx
sympatique....................6 yillik evli, keciboynuzu ve nohut kürü, macun, ari poleni
.....................................5 martta mikrotese olacak,
tosbik81.........................tek tarafli testis inmesi, fsh ve lh eksikligi 2,5 yillik evli,
.....................................keciboynuzu kürü,
.....................................6 aylik igne tedavisi sperm cikisi olmazsa mikrotese yapilacak
tulay24..........................cift tarafli inmemis testis ameliyati,
.....................................polikistik over, fsh: 38 üstü, 2,5 yillik evli,
.....................................aralik 2008de microtese oldu, 12 sperm bulundu ve
.....................................10 tanesi donduruldu, Besiktas jinemedde
.....................................1. microenjektion tedavisine baslayacak
umudumnerde.................testis kücüklügü, 1,5 yillik evli, degerler fsh: 71,45,67
.....................................testesteron: 7.5, genetik normal, nohut kürü ve
.....................................keciboynuzu kürü,
.....................................alman hastanesinde tedaviye baslayacak,
umutolsun......................genetik problem, 3 yillik evli, 1 sene önceki fsh: 50,
.....................................ilac kullandilar, keciboynuzu, kuruyemis balli karisim,
.....................................2 mikrotese 1 tüp bebek basarisiz,
vavelya...........................sebepsiz azospermi, 2 yillik evli, Fsh: 30 testesteron: 9,
.....................................caksir, cinko, macun, keciboynuzu, larginine, nohut kürü,
.....................................19 ocak yeniden test yapilacak, nisanda mikrotese olacak
vili..................................xxx
zaman............................inmemis testis sorunu, 1 tüp bebek basarisiz,
.....................................alman hastanesinde tedavi olacak, xxx

Bilgileri eksik olan arkadaslarimizin yaninda xxx isareti var.
Eklemek veya düzeltmek isterseniz bana bildiriverin.Şeniz
Önemli olan bilinorsa azosperminin nedeni,
mikrotese yapildiysa sperm bulundumu- kac tane bulundu
Simdiki tedavi süreci

Azospermiye ragmen hamile kalan hanimlar:

Mucize 1: ealsnas dan alinti: Hikayemi kısaca anlatmak istiyorum. 2006 Eylülde
evlendim eşimde sorun olduğunu bilmiyordum o nedenle 4 ay kadar korunduk malum
yaş 30 geçmeye başladığı için bebek düşünmeye başladık 1 yıl kadar denedik
olmadı. Ben Kasım 2007 gibi doktora gittim hormon tahlili rutin kontrol bir sorun
çıkmadı. Doktor benim ileri tetkiklerim için(rahim filmi yumurt takibi vs) için öncelikle
eşimde problem olmadığımını bilmemiz gerekiyor dedi. Testi eşimin işlerinden dolayı
ertelemek zorunda kaldık kendisi yurtdışına gitmişti

Mart 2008 de özel bir klinikte spermiyografi yapıldı sonuç olarak eşimin Azospermi
olduğu ve doğal yoldan veya aşılama ile hamile kalamayacağım direk microinjeksiyon
tedavisi olmamızı önerdiler. Bu arada eşim spermiygrafi testini 2 ay sonra tekrarladı
bunun yanı sıra hormon testleri yapıldı ayrıca Türkiyede üroloğa da muaye oldu
herhangi genetik yada fiziksel bir sorun bulunamadı. Zannediyorum eşim küçükken
geçirmiş olduğu ateşli bir hastalık neticesinde bu sorun oluşmuş.

Temmuz 2008 de tedavimize uzun protokol ile başladık. Bu arada benim
kullandığım Gonal F hormon ilacını eşimede yapması için verdiler. Oda benimle
beraber yumurta toplama gününe kadar kullandı. 1 Agustos 2008 de 3 embriyo ile
transferim yapıldı. Sadece 1 tanesi tutunmayı başardı şu anda 24+5 günlük
hamileyim Deniz oğlumuz yolda. Tedavimi Gürgan Clinicte Timur Gürgana yaptırdım.
eşim Azospermi olduğu için sorunsuz olarak direk tüp bebek ve ilaç raporu aldık.
Şunuda ayrıca belirtmek istiyorum.

Azosperminin nedenlerinin iyi araştırılması Genetikmi, Kanal tıkanıklığımı, Hormonal
sebeblermi, Üretim yetersizliği veya başka sebeblermi bilinmesi tedavide hangi
yöntemle sperm aranması ve ne yapılması, tedavinin başarı şansı konusunda önem
taşıyor. Tedavi esnasında rahat pozitif ve en önemlisi inanmak çok önemli. Ben
Azospermi konusunda çok araştırma yaptım ve bazı makaleler tezler okudum o
nedenle tedavi sırasında çok rahattım hep olacağına inandım. Sizlerde umarım tez
zamanda anneliği tadarsınız... Selamlar.

Mucize 2 acelya- xxx
Mucize 2 civciv1981 -xxx

Mucize bebeklerine kavusmayi bekleyen acelya, ealsnas ve civciv kardeslerimizi
tebrik ediyoruz. Bu zor yolda nasil sabirli kaldilar ve hangi tedavileri uyguladilar
bize yazarlarsa memnun oluruz. kaydirigubbakcemile3

Allah nazarlardan korusun :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

ayyy bu benim cok hosuma gitti insallah o gunlerde gelir ortalikta dolanan tup bebekerimiz bizi surekli rahatsiz edip konusturtmayan kucuk bücürükler insallaaaaaahhhhhhh

Merhaba kızlar.Bugün hiç giremedim çok merak ettim sizleri
Aksama misafirim vardı.Ee haliyle sabahında temiklik ,ikram hazırlıkları derken bu saat oldu.

Gecmişi okudum da dryaa22 den haber gelmemiş.
Çok merak ediyorum.eşinden yeteri kadar sperm bulunursa yumurtaları toplanacaktı.Ne oldu acaba?

İnsallah hayırlı haberlerle gelir de kutlama yaparız hihoyyyt hihoyyyt :teytey: :sm_cool:

Canım bende 2 gün önce aynı durumdaydım.
Drduk yere ağlıyasım geliyodu.
Bilmiyorum sen etkileniyormusun ama ben ayın cekiminden cok etkileniyorum.
Dolunayda cok huzursuz oluyoruz.Canım cok sıkılıyor.
Bende de kurtkadınlık mı var nedir kaydirigubbakcemile3

evet canım aynen bende kendimi mutlu göstermekten bıktım işte bu yüzdende bazen böyle üzücü anlar yaşıyoruz.mutlu göstereyim derken alışıyoruz gerçegi hatırlayınca sıkılıyor daralıyor ve aglama krizlarine giriyoruz hep bundan işte canım iyiki bulduk birbirimizi ve iyiki bu site kurulmuş kuranlar sagolsun inşallah yarın hepimiz için daha güzel bi gün olur:Saruboceq:[/QUOTE]

Aynen katılıyorum sana .
Banada cok iyi geliyor sizinle sohpet etmek.
Dahada sakinleşiyor insan.

Kızlar belkide hepimizin ikizi olur ne kadar harika olur dimi.
Nasılsa hepimizin ki tüp olacak olasılığımız yüksek :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
Allah büyük ,İsteklerimizde büyük.Verecek olan rabbim neden olmasın dimi :CüvCüv:

herkese iyi geceler uzun zamandır bu siteye giremiyorum.derdimle başbaşayım sürekli bildiginiz gibi bizimde derdimiz aynı biraz maddi biraz manevi imkansızlıklardan dolayı hiçbir tedaviye başlamadık bekliyoruz ama neyi beklediğimizide bilmiyoruz.sürekli derdimizle başbaşayız.bazen arkadaşlara gidiyorum sonrada gittiğime bin pişman oluyorum.hepsi deyil ama bir kaç tane dengesiz çıkıp moralimi bozuyor ne yapacağım zamanımı nasıl deyerlendireceğim bilmiyorum.herkesin derdine derman ey ALLAHIM.Allaha emenet olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…