herkese günaydın, hayırlı umutlu sevinçli bir gün diliyorum hepinize, mutlu haberler alın ve bizi de mutlu edin. geçen ay bizim de tese ameliyatımız yapıldı ve olumsuz sonuç aldık çok şaşırmadım zaten üzüntüye o kadar alıştım ki iyi haber gelse şaşırırdım. şimdi vitaminler ve bazı bitkisel ilaçlar alıyor eşim. bize umut veren bir olay öğrendik geçenlerde. eşimin bir arkadaşı yumurtalık kanseri olmuş ve uzun süre tedavi görmüş, ve ardından azospermi olduğunu öğrenmiş, fsh 30 civarındaymış, uzun araştırmalar sonucu gittiği klinikte 14 canlı hücre bulmuşlar ve şimdi bir bebekelri var. Allah bağışlasın.umut hiç bitmez, eğer içimizde bir ışık kalmazsa işte esas o gün kaybetmişizdir. hepinize sevgiler çünkü sadece biz birbirimizi anlayabiliyoruz ve karşılıksız dua ediyoruz.dualarım sizinle.
herkese iyi geceler uzun zamandır bu siteye giremiyorum.derdimle başbaşayım sürekli bildiginiz gibi bizimde derdimiz aynı biraz maddi biraz manevi imkansızlıklardan dolayı hiçbir tedaviye başlamadık bekliyoruz ama neyi beklediğimizide bilmiyoruz.sürekli derdimizle başbaşayız.bazen arkadaşlara gidiyorum sonrada gittiğime bin pişman oluyorum.hepsi deyil ama bir kaç tane dengesiz çıkıp moralimi bozuyor ne yapacağım zamanımı nasıl deyerlendireceğim bilmiyorum.herkesin derdine derman ey ALLAHIM.Allaha emenet olun.
Atasbelgincim,
Canim kimse olmasa bile sen yaz icindekileri biliyorsunki gelip cevap yazan olacak. Ben öyle yapiyorum. Bazi günler agliyoruz, bazi günler gülüyoruz. Bir günümüz önceki gibi olmuyor. Bu duruma alismak cok zor.
Öyle zaman oluyorki, benim bu konu hakkinda konusasim bile olmuyor. Kendimi cok caresiz ve yanliz hissediyorum. Cevremde konustugum kimse yok zaten, insanin en yakin arkadasi bile anlamiyor. zamanla uzaklastim eski cevremden. Simdilerde tekrar insan icine cikmaya basladim yavas yavas.
Insallah hayirlisi ile gelecek bekledigimiz gün.
Canım bende 2 gün önce aynı durumdaydım.
Drduk yere ağlıyasım geliyodu.
Bilmiyorum sen etkileniyormusun ama ben ayın cekiminden cok etkileniyorum.
Dolunayda cok huzursuz oluyoruz.Canım cok sıkılıyor.
Bende de kurtkadınlık mı var nedir kaydirigubbakcemile3
evet canım aynen bende kendimi mutlu göstermekten bıktım işte bu yüzdende bazen böyle üzücü anlar yaşıyoruz.mutlu göstereyim derken alışıyoruz gerçegi hatırlayınca sıkılıyor daralıyor ve aglama krizlarine giriyoruz hep bundan işte canım iyiki bulduk birbirimizi ve iyiki bu site kurulmuş kuranlar sagolsun inşallah yarın hepimiz için daha güzel bi gün olur:Saruboceq:
arkadaşlar merhaba gerçekten çok zor zamanlar geçiriyoruz artık insanlarla konuşmak bile istemiyorum mutlaka bebek konusu açılıyor bende daha dusunmuyoruz belki seneye diyerek geçiştirmeye çalısıyorum neyse burda guzel seylerden bahsetmek güzel haberler almak istiyorum artık yok mu sizlerde gelişme?
yarın eşim tahliller için gidecek fsf lh vs. ölçulecek yarın hemen sonuçları alabilir miyiz acaba?
arkadaşlar merhaba gerçekten çok zor zamanlar geçiriyoruz artık insanlarla konuşmak bile istemiyorum mutlaka bebek konusu açılıyor bende daha dusunmuyoruz belki seneye diyerek geçiştirmeye çalısıyorum neyse burda guzel seylerden bahsetmek güzel haberler almak istiyorum artık yok mu sizlerde gelişme?
yarın eşim tahliller için gidecek fsf lh vs. ölçulecek yarın hemen sonuçları alabilir miyiz acaba?
alışırsın canım alışırsın zor ama alışmaktan başka şansımız yok ben 3 yıldır biliyorum hala taze gibi acıtıyor içimi ama ilk gün gibi çaresiz gelmiyo insan araştırdıkça ve sizler gibi arkadaşları tanıyınca dayanma gücü buluyor.en güzeli bolbol dua edip allaha yalvarmak canım:Saruboceq::Saruboceq:mrb kızlar günaydın nasılsınız ben hiç iyi değilim inanın halen kendime gelemedim çok zor yaradanıma sığınıyorum bana sabır versin diye hergün bi bebek haberi alıyorum
Kızlarr neredesiniz napıyosunuz dertleşelim hadi gelinde
canım ben burdayım dertleşelim bugun kımse girmiyo herkes çok yogun galiba kızlarrrrrrr nerdesinizkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
herkese iyi geceler uzun zamandır bu siteye giremiyorum.derdimle başbaşayım sürekli bildiginiz gibi bizimde derdimiz aynı biraz maddi biraz manevi imkansızlıklardan dolayı hiçbir tedaviye başlamadık bekliyoruz ama neyi beklediğimizide bilmiyoruz.sürekli derdimizle başbaşayız.bazen arkadaşlara gidiyorum sonrada gittiğime bin pişman oluyorum.hepsi deyil ama bir kaç tane dengesiz çıkıp moralimi bozuyor ne yapacağım zamanımı nasıl deyerlendireceğim bilmiyorum.herkesin derdine derman ey ALLAHIM.Allaha emenet olun.
herkese günaydın, hayırlı umutlu sevinçli bir gün diliyorum hepinize, mutlu haberler alın ve bizi de mutlu edin. geçen ay bizim de tese ameliyatımız yapıldı ve olumsuz sonuç aldık çok şaşırmadım zaten üzüntüye o kadar alıştım ki iyi haber gelse şaşırırdım. şimdi vitaminler ve bazı bitkisel ilaçlar alıyor eşim. bize umut veren bir olay öğrendik geçenlerde. eşimin bir arkadaşı yumurtalık kanseri olmuş ve uzun süre tedavi görmüş, ve ardından azospermi olduğunu öğrenmiş, fsh 30 civarındaymış, uzun araştırmalar sonucu gittiği klinikte 14 canlı hücre bulmuşlar ve şimdi bir bebekelri var. Allah bağışlasın.umut hiç bitmez, eğer içimizde bir ışık kalmazsa işte esas o gün kaybetmişizdir. hepinize sevgiler çünkü sadece biz birbirimizi anlayabiliyoruz ve karşılıksız dua ediyoruz.dualarım sizinle.