Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese günaydın, hayırlı umutlu sevinçli bir gün diliyorum hepinize, mutlu haberler alın ve bizi de mutlu edin. geçen ay bizim de tese ameliyatımız yapıldı ve olumsuz sonuç aldık çok şaşırmadım zaten üzüntüye o kadar alıştım ki iyi haber gelse şaşırırdım. şimdi vitaminler ve bazı bitkisel ilaçlar alıyor eşim. bize umut veren bir olay öğrendik geçenlerde. eşimin bir arkadaşı yumurtalık kanseri olmuş ve uzun süre tedavi görmüş, ve ardından azospermi olduğunu öğrenmiş, fsh 30 civarındaymış, uzun araştırmalar sonucu gittiği klinikte 14 canlı hücre bulmuşlar ve şimdi bir bebekelri var. Allah bağışlasın.umut hiç bitmez, eğer içimizde bir ışık kalmazsa işte esas o gün kaybetmişizdir. hepinize sevgiler çünkü sadece biz birbirimizi anlayabiliyoruz ve karşılıksız dua ediyoruz.dualarım sizinle.

Günaydın zenon hoşgeldin.

Öncelik olarak geçmiş olsun.Dediğin gibi umutlarımızı kaybetmeyelim öncelik olarak.İnşallah seninde duların kabul olunur.Sizde kaynaklanan azospermi durumu nedir acaba?

Hoşgeldin tekrardan damlalı...

sen gel canım buraya boşver kimsenin moralini bozmasını izin verme.Sen diğer insanlardan daha özel bir anne olursun birgün.Gle burada hep beraber dertleşelim

ne yapalım canım hayat bizde boyle yaşamaya bazende kendi derdimizi unutmaya çalışmalıyız yoksa bu acı bizi yaşatmaz ama unutmaya çalışmalıyzki alışalım bu acıya ben öyle derinden inanıyorumki buna birgün allahım bizide güldürecek bizde bebeklerimizin elinden tutup parka gidecegiz canım:Saruboceq:

Aynen katılıyorum sana .
Banada cok iyi geliyor sizinle sohpet etmek.
Dahada sakinleşiyor insan.

Kızlar belkide hepimizin ikizi olur ne kadar harika olur dimi.
Nasılsa hepimizin ki tüp olacak olasılığımız yüksek :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
Allah büyük ,İsteklerimizde büyük.Verecek olan rabbim neden olmasın dimi :CüvCüv:
[/QUOTE]
canım bi düşünsene hepimiz ikizlerimizi almışız toplanmışız kalabalık, onlar oynuyor bizde keyif çaylarımızı içerken bu acı günleri düşünüp birbirimize sarılıp allahım şükürler olsun sana bizide bu bebek çıglıklarıyla dolu ortamda kimseye boynu bükük bakmadan buluşturdugun için deyip dua ettigimizi ben inanıyorum canım bu birgün gerçekleşecek allahım ne olur bu içten gelen dilegimi kabul et:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bende merak ediyorum dryaa22 ne oldu acaba inşallah siteye girerde biraz bizi bilgilendirir allah yardımcısı olsun....

mrb kızlar günaydın nasılsınız ben hiç iyi değilim inanın halen kendime gelemedim çok zor yaradanıma sığınıyorum bana sabır versin diye hergün bi bebek haberi alıyorum

arkadaşlar merhaba gerçekten çok zor zamanlar geçiriyoruz artık insanlarla konuşmak bile istemiyorum mutlaka bebek konusu açılıyor bende daha dusunmuyoruz belki seneye diyerek geçiştirmeye çalısıyorum neyse burda guzel seylerden bahsetmek güzel haberler almak istiyorum artık yok mu sizlerde gelişme?
yarın eşim tahliller için gidecek fsf lh vs. ölçulecek yarın hemen sonuçları alabilir miyiz acaba?

sanmam biz 1 hafta 10 gün bekledik canım

merhaba canım evet aynen öyle kimsenin yüzünü görmek bile istemiyoruz hemen bebek soruyolar elbet birgün bizde düşman çatlatacaz.biz burda ünüversite hastenesinde hemen aynı gün almıştık bilmiyorum sizin ordakı durumu ama ne olursa olsun hayırlı sonuçlar al inşallah:Saruboceq:

mrb kızlar günaydın nasılsınız ben hiç iyi değilim inanın halen kendime gelemedim çok zor yaradanıma sığınıyorum bana sabır versin diye hergün bi bebek haberi alıyorum
alışırsın canım alışırsın zor ama alışmaktan başka şansımız yok ben 3 yıldır biliyorum hala taze gibi acıtıyor içimi ama ilk gün gibi çaresiz gelmiyo insan araştırdıkça ve sizler gibi arkadaşları tanıyınca dayanma gücü buluyor.en güzeli bolbol dua edip allaha yalvarmak canım:Saruboceq::Saruboceq:

Kızlarr neredesiniz napıyosunuz dertleşelim hadi gelinde

canım ben burdayım dertleşelim bugun kımse girmiyo herkes çok yogun galiba kızlarrrrrrr nerdesinizkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

canım ben burdayım dertleşelim bugun kımse girmiyo herkes çok yogun galiba kızlarrrrrrr nerdesinizkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

evet herkes yoğun olsa gerek.napıyosun bugün nasıl hissediyosun kendini hergün değişken bir ruh haline sahip oldum vallahi.

Canım hosgeldin.Hepimiz aynı durumdayız biliyorsun ama Bence derdinle basbasa kalma.
Gel aramıza dertleşelim.SEnde rahatlarsın.
Ayrıyeten o dengesiz arkadaslarına da hiç takılma.Kimi insanın ağzının ayarı yok malesef.
Ama Rabbim herkesin içini biliyor ve ona göre veriyor.

Zenon hosgeldin.
Canım Allahtan ümit kesilmez çünkü Rabbim cok büyük .Herseye gücü yeter.
Tese de sperm bulunmayıp mikrotesede bulunan cok arkadasım var.
Eşin mikrotese olmayı düşünmüyormu.Nerde tedavi oluyorsunuz ?

Tosbikçim Biz fsh ve lh yı aynı gün alabiliyoruz.Ama testesteron 3 gün sonra cıkıyor.
Ankaraya gönderiyorlarmıs.

Bebek konusu benim bulunduğum ortamlarda da sürekli acılıyor ama alıstım artık.
Bende gülüp geciyorum.Ama bebeği olanlar ve hamişlere cok özeniyorum. :CüvCüv:

kizlar birsey sorucam ya ben karar veremedim eger sperm bulunursa ikizmi dusunsem tekmi??birincisi ben hic kimsenin bizim tup bebek yaptigimizi bilmesini istemiyorum cunki ikiz olunca hemen anlicaklar...bunu istemiyorum..ikincisi sizce cok zor olmazmi onlari buyutmek..
ne dusunuyorsunuz bu konu hakkinda???

fatoşcum ben 3 tane koydurma taraftarıyım cünkü hangisi tutunabilecek bakalım malum bide normal yollada 2 kiz oluyo bizim akrabanın normal yolla 3 üz oldu

arkadaşım bence onun kararını doktorun versin.ama elbette ikiz zor dünyaya geldikten sonra bakmasını düşünmede sağlıklı dünyaya getirmeyi düşün.ikiz bebeğin hamileliği çok zor.insanlar bırak ne düşünürlerse düşünsün.birşey söyleyen olursa sadece tüp bebeklemi ikiz oluyor dersin ayrıca kimseye hesap vermene gerek yok.sen kendin için yaşa.inşallah hamile kalınca zevkini çıkar kim ne derse desin.

Canım bende cok korkardım ikizden.
Hatta Allah korusun bile dediğim oldu.
Ama şimdi bi taneyi bile bulamayınca ikiz gözüme tam bir mucize gibi görünüyor.
Ve rabbime o mucizeyi bana yasatması için hergün dua ediyorum.
Olsun biraz yoruluruz ama buna değer

ikiz olsunda biz hergün yorulalım şu sıkıntılarımızdan yorulmak daha iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…