- 13 Haziran 2024
- 610
- 520
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef eşim kemoterapiyi 10 - 11 yaşlarında iken almış.Kemoterapi öncesi dondurma yapılmamış mı ?
Merhaba sizinki azopserm sayılmıyor 200 bindi diyorsunuz sayı azospermde bir tane bile hücre yokBenim de eşim azospermdi 200bindi sperm sayısı ben şükür tedavisiz hamile kaldım 3aylık hamileyim. Vitamin kullandık doktorunuza danışıp kullanın eşinizle beraber. Önce Allah sonra bu vitaminin faydalı olduğunu düşünüyorum myforce ismi
Merhaba Ankara da A life hastanesi ürolog Mesut Tül var gidebilirseniz ona gidin bi kaç tedaviyle sıfır spermden doğal yoldan sperm çıkışı sağlıyor. O hastanede tüp bebek deneyenlerin çoğu mutlu sona ulaştı. A life tüp bebek daha çok erkek infertilitesi üzerine bir hastaneMerhaba benim eşimde azospermi,çok doktor araştırdık yıllarca,en son Kaan Aydosa tese ameliyatı oldu eşim genlerden kaynaklı dedi hoca tesede canlı sperm bulundu ama 2 kez tup bebek yaptık negatif artık bulunan spermlerdende umudumuz kalmadı bizimle aynı durumda olanlar varmı bu durumda olup neler yapılabilir
Merhaba benim eşimde azospermi,çok doktor araştırdık yıllarca,en son Kaan Aydosa tese ameliyatı oldu eşim genlerden kaynaklı dedi hoca tesede canlı sperm bulundu ama 2 kez tup bebek yaptık negatif artık bulunan spermlerdende umudumuz kalmadı bizimle aynı durumda olanlar varmı bu durumda olup neler yapılabili
Hangi hastanede yaptırdınız? Benim eşimde Kaan Aydosa mikro tese ameliyatı oldu. Spermatid hücreler çıktı. Bizde centrum Hastanesi'nde rosi tekniği uygulanip tüp bebek tedavisi olduk. Negatif sonuç aldık.Merhaba benim eşimde azospermi,çok doktor araştırdık yıllarca,en son Kaan Aydosa tese ameliyatı oldu eşim genlerden kaynaklı dedi hoca tesede canlı sperm bulundu ama 2 kez tup bebek yaptık negatif artık bulunan spermlerdende umudumuz kalmadı bizimle aynı durumda olanlar varmı bu durumda olup neler yapılabilir
Çok teşekkürler araştıracağım bu doktoruMerhaba Ankara da A life hastanesi ürolog Mesut Tül var gidebilirseniz ona gidin bi kaç tedaviyle sıfır spermden doğal yoldan sperm çıkışı sağlıyor. O hastanede tüp bebek deneyenlerin çoğu mutlu sona ulaştı. A life tüp bebek daha çok erkek infertilitesi üzerine bir hastane
Ankara hrs hastanesi teseyide orada oldu eşim kadın doğumda Tarık aksu bize canlı sperm bulundu dediler tüp bebeğe başladık bu yıl içinde iki tüp bebek denedik negatif sonra dediler ki tese işleminde canlı spermlerde sıkıntı yaşanmış olabilir 4 tüp bulundu şu anda 2 tüp kaldı ama bizim umudumuz kalmadıHangi hastanede yaptırdınız? Benim eşimde Kaan Aydosa mikro tese ameliyatı oldu. Spermatid hücreler çıktı. Bizde centrum Hastanesi'nde rosi tekniği uygulanip tüp bebek tedavisi olduk. Negatif sonuç aldık.
Bizimde 10 ay tedavi sonrası mikrotesede hiç bir şey çıkmadı. Bizim tıkanıklığa bağlı değil hormonlardada sıkntı yok sadece fsh yüksek. Bizde alife hastanesinde detaylı test vermeyi düşünüyoruz o da olmazsa 1 yıl içinde. Kıbrısa gidip sprem donasyonu düşüyoruz.. Kendi kendine çıkış çok zor yani yıllarca tedavi para umutlar yok oluyor. 25 yaşındayım 2 yıllık evliyiz ama hayatın hiç tadı yok bu yaşta gençliğimiz gidiyor. Son kez denicez sonra Kıbrısa gidicem 6 gün kalıyorsun sadece transfer olup geliyorsun 2 3 tane embriyo koyuyorlar Türkiye gibi sınır da yok. Umarım sizde bebeğinize kavuşursunuz. Ben sadece yumurta büyütme tedavisi oldum sperm çıkamadığı için yumurta toplama bile yapmadılar çöktük resmenAnkara hrs hastanesi teseyide orada oldu eşim kadın doğumda Tarık aksu bize canlı sperm bulundu dediler tüp bebeğe başladık bu yıl içinde iki tüp bebek denedik negatif sonra dediler ki tese işleminde canlı spermlerde sıkıntı yaşanmış olabilir 4 tüp bulundu şu anda 2 tüp kaldı ama bizim umudumuz kalmadı
Doktorunuz kimdi teseyi nerede yaptırdınız acaba.Bu arada bu yazılarla umutsuzluğa da kapilmanizi istemem şuan tedavi olan tüp bebeğe başlayan arkadaşlar tese olup tüp bebek ile hamile kalan arkadaşlarımda varBizimde 10 ay tedavi sonrası mikrotesede hiç bir şey çıkmadı. Bizim tıkanıklığa bağlı değil hormonlardada sıkntı yok sadece fsh yüksek. Bizde alife hastanesinde detaylı test vermeyi düşünüyoruz o da olmazsa 1 yıl içinde. Kıbrısa gidip sprem donasyonu düşüyoruz.. Kendi kendine çıkış çok zor yani yıllarca tedavi para umutlar yok oluyor. 25 yaşındayım 2 yıllık evliyiz ama hayatın hiç tadı yok bu yaşta gençliğimiz gidiyor. Son kez denicez sonra Kıbrısa gidicem 6 gün kalıyorsun sadece transfer olup geliyorsun 2 3 tane embriyo koyuyorlar Türkiye gibi sınır da yok. Umarım sizde bebeğinize kavuşursunuz. Ben sadece yumurta büyütme tedavisi oldum sperm çıkamadığı için yumurta toplama bile yapmadılar çöktük resmen
benim eşimde azospermi var fsh yüksek devlette rapor çıkararak denedik çok şükür 2. transferde gebe kaldım 29. haftadayım, umudunuzu kabetmeyin alife hastanesine transfer olduğum günün ertesi günü gittik 45 gün ilaç tedasi aldık ve detaylı test verdik doktorumuz umut verici konuştu sd2 seviyesinde spermatit oluştuğunu öğrendik bu transferim tutmasaydı devam edecektik sonuç ne olursa olsun yine alife a giderim şansımı denerim 2. bebek için yine çabalamak istşyorum lütfen kıbrıstan önce alife ı deneyin derim Allah yardımcınız olsunBizimde 10 ay tedavi sonrası mikrotesede hiç bir şey çıkmadı. Bizim tıkanıklığa bağlı değil hormonlardada sıkntı yok sadece fsh yüksek. Bizde alife hastanesinde detaylı test vermeyi düşünüyoruz o da olmazsa 1 yıl içinde. Kıbrısa gidip sprem donasyonu düşüyoruz.. Kendi kendine çıkış çok zor yani yıllarca tedavi para umutlar yok oluyor. 25 yaşındayım 2 yıllık evliyiz ama hayatın hiç tadı yok bu yaşta gençliğimiz gidiyor. Son kez denicez sonra Kıbrısa gidicem 6 gün kalıyorsun sadece transfer olup geliyorsun 2 3 tane embriyo koyuyorlar Türkiye gibi sınır da yok. Umarım sizde bebeğinize kavuşursunuz. Ben sadece yumurta büyütme tedavisi oldum sperm çıkamadığı için yumurta toplama bile yapmadılar çöktük resmen
Tese işlemi ilemi hamile kaldınızbenim eşimde azospermi var fsh yüksek devlette rapor çıkararak denedik çok şükür 2. transferde gebe kaldım 29. haftadayım, umudunuzu kabetmeyin alife hastanesine transfer olduğum günün ertesi günü gittik 45 gün ilaç tedasi aldık ve detaylı test verdik doktorumuz umut verici konuştu sd2 seviyesinde spermatit oluştuğunu öğrendik bu transferim tutmasaydı devam edecektik sonuç ne olursa olsun yine alife a giderim şansımı denerim 2. bebek için yine çabalamak istşyorum lütfen kıbrıstan önce alife ı deneyin derim Allah yardımcınız olsun
Benimde eşim azosperm dendi İstanbul bahcecide tedaviye başladık 3 ay ilaç tedavisi verdi doktor gen testi falan temiz cikti son bir ayımız kaldı bakalım ne olacakMerhaba benim eşimde azospermi,çok doktor araştırdık yıllarca,en son Kaan Aydosa tese ameliyatı oldu eşim genlerden kaynaklı dedi hoca tesede canlı sperm bulundu ama 2 kez tup bebek yaptık negatif artık bulunan spermlerdende umudumuz kalmadı bizimle aynı durumda olanlar varmı bu durumda olup neler yapılabilir
Tabii tese ile sperm çıkan tüp bebek tutan da var ama bir o kadarda sperm çıkmayan var herşeye hazırlıklı olmak Lazım. Bende burada olumlu şeylerle çok umutlanmıştım. Biz bahçeci tüp bebek merkezi Bülent erolda olduk alanında baya iyi doktor çok çabaladı ama çıkmadı. Nasip bundan sonra Ankara alife o da olmadı yazın Kıbrıs düşünüyorum. Allah herkese istediğini nasip eder insallahDoktorunuz kimdi teseyi nerede yaptırdınız acaba.Bu arada bu yazılarla umutsuzluğa da kapilmanizi istemem şuan tedavi olan tüp bebeğe başlayan arkadaşlar tese olup tüp bebek ile hamile kalan arkadaşlarımda var
Maşallah Allah size nasip etmiş biz 10 ay tedavi gördük ama işte nasip sprem çıkmadı. Bakalım ankarayı araştıracağım başta tabii 4 5 ay orada denerim olumlu ilerlerse. İlerlemezse senelerce çıkış olur diye beklemek istemiyoruz gençliğimiz hayallerimiz mutluluğumuz da önemli. İnsallah olur tabii ama çok umutsuzm artık 2 yıldır düşün düşün. Sizin 2. Cocuk için embriyo kaldı mı pekibenim eşimde azospermi var fsh yüksek devlette rapor çıkararak denedik çok şükür 2. transferde gebe kaldım 29. haftadayım, umudunuzu kabetmeyin alife hastanesine transfer olduğum günün ertesi günü gittik 45 gün ilaç tedasi aldık ve detaylı test verdik doktorumuz umut verici konuştu sd2 seviyesinde spermatit oluştuğunu öğrendik bu transferim tutmasaydı devam edecektik sonuç ne olursa olsun yine alife a giderim şansımı denerim 2. bebek için yine çabalamak istşyorum lütfen kıbrıstan önce alife ı deneyin derim Allah yardımcınız olsun
Umudunuzu kaybetmeyin benim eşimde de mikro tese ile canlı sperm bulundu spermiyogram testi hepsi 0'dı.Maşallah Allah size nasip etmiş biz 10 ay tedavi gördük ama işte nasip sprem çıkmadı. Bakalım ankarayı araştıracağım başta tabii 4 5 ay orada denerim olumlu ilerlerse. İlerlemezse senelerce çıkış olur diye beklemek istemiyoruz gençliğimiz hayallerimiz mutluluğumuz da önemli. İnsallah olur tabii ama çok umutsuzm artık 2 yıldır düşün düşün. Sizin 2. Cocuk için embriyo kaldı mı peki
Sperm çıktı diye biz çok sevindik doktor güzel spermler bulduk dedi ama negatif tüp bebek demeleri bundan sonra ne yaparız bilmiyorum hep bir umudumuz vardı tüp bebek olacak bu sıkıntılı günler bitecek diye ama şimdi maddi manevi bittikTabii tese ile sperm çıkan tüp bebek tutan da var ama bir o kadarda sperm çıkmayan var herşeye hazırlıklı olmak Lazım. Bende burada olumlu şeylerle çok umutlanmıştım. Biz bahçeci tüp bebek merkezi Bülent erolda olduk alanında baya iyi doktor çok çabaladı ama çıkmadı. Nasip bundan sonra Ankara alife o da olmadı yazın Kıbrıs düşünüyorum. Allah herkese istediğini nasip eder insallah
Bizde iyi bir doktorda mikro tese yapıldı 2 hafta önce ve hiçbir sperm hücresi bulunamadı canlı veya cansız.. Patoloji sonucunu bekliyoruz. Sanırım bu kısmı anlamadınızUmudunuzu kaybetmeyin benim eşimde de mikro tese ile canlı sperm bulundu spermiyogram testi hepsi 0'dı.
Hatta doktor baya bulmuş dondurma bile talep ettik.
Evett çıksa da çıkmasa da sonuç önemli. Ama tüp bebeği bile deneyememekte çok kötü.. Biz bir kez daha başka yerde deneyeceğiz olmazsa Kıbrıs sperm donasyonu düşünüyoruz artık. Böyle hayatın tadı tuzu yok çok yıprandık bizde... Bizimde anne olmaya hakkımız varSperm çıktı diye biz çok sevindik doktor güzel spermler bulduk dedi ama negatif tüp bebek demeleri bundan sonra ne yaparız bilmiyorum hep bir umudumuz vardı tüp bebek olacak bu sıkıntılı günler bitecek diye ama şimdi maddi manevi bittik