Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yaa sizleri göremeyince çok üzülüyorumsenağlama

Hamile olan arkadaşlarımız

dryaa22........................azospermi, bitkisel hap kullandi, sperm sayisi 80 e cikti,
...................................1. tüp bebek tedavisiyle, HAMİLE :hooray:

tulay24..........................cift tarafli inmemis testis ameliyati,
.....................................polikistik over, fsh: 38 üstü, 2,5 yillik evli,
.....................................aralik 2008de microtese oldu, 12 sperm bulundu ve
.....................................10 tanesi donduruldu, Besiktas jinemedde
.....................................1. microenjektion tedavisine baslayacak
....................................ikizlere HAMİLE
:hooray:

Güncel
Esi azospermi olan hanimlarin listesi

artik umutsuz...............azospermi, 15 yillik evli, e vitamini bitkisel caylar,
...................................baharda mirotese olacak, xxx

askbocegim................. temmuz 2008 de mikrotese basarili,
................................... mikroenjeksiyona baslayacak ilk denemesi olmadı
...................................iğne ve ilaç tedavisi oluyorlar sperm kalitesini artırmak için.

atasbelgin....................sebepsiz azospermi, 6 yillik evli, fsh: 18.39 testesteron: 3.88,
.................................. 2007 de mikrotese elegone sperm bulundu
...................................., tüp bebek basarisiz, Gürgan kilinikde
…………………………............nohut kürü,çakışır suyu,keçiboynuzu suyu 1 ay sonra test yaptıracaklar.

banban.........................gec indirilmis testis sorunu, 9 aylik evli, yeni ögrendiler,
................................... keciboynuzu kürü, test sonucu: 80 tane cansiz sperm bulundu,
................................... 3 ay bitkisel ilac kullanacak, doktoru: Emre Bakircioglu

butterfly's'.....................Tese ameliyatı ile bolca spermleri bulundu.Adana başkent hastanesinde oldu.
....................................tüp bebek denedi ama malesef olmadı.İnşallah yakında hamiş olacak

damlali.........................2 yıllık evli.tedaviye henüz başlamadılar.

fatos1983......................klynefelder sendromu, 4 yillik evli,
....................................2006da sperm bulundu, keciboynuzu kürü,
....................................martta memorial de microtese olacak

gelincik......................... 3 yıllık evli 26 yaşında eşi 8 yaşında inmemiş testis dolayısı
....................................ile azospermi ve
...................................klynefelder sendromu.Memorialde mikro tese başarılı.İlk tüp
.................................. bebek denemesi olmadı.Dondurulmuş spermleri var
....................................İnşallah yakında hamiş olacak

harzem.........................2006da tesa basarisiz, tedavi süreci için beklemedeler

hayrunisa......................2005 de mikrotese basarisiz, xxx

melissa78.....................xxx

nevbahar.......................xxx

nilay74..........................sebepsiz azospermi, 10 yillik evli,
....................................genetik ve hormonlar normal, 2 mikrotese basarili
....................................3 mikroenjektion basarisiz, keciboynuzu pekmezi,
....................................16 ocak mikrotese tarihi belli olacak
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,arkadaşımızdan uzun süredir haber alamıyoruz kendisinden
…………………………................mutlu haberler bekliyoruz

nutrient.........................genettik kaynaklı(y mikrodelesyon) azospermi var.
.....................................Martta tedaviye başlayacaklar

nzmyhn......................... 7 yıllık evli azosperm(ykromozom delesyonu)
....................................1 mikroenjeksiyon negatif ay sonunda 2.tedaviye başlayacaklat

ozlemsu33....................azospermi, 2,5 yillik evli, fsh: 13.86, lh: 6.26
....................................testesteron: 1.61, keciboynuzu kürü, bal, ceviz, findik
....................................xxx

senayda........................sebepsiz azospermi, 14 yillik evli, degerler normal,
....................................2006da basarisiz micotese ve microenjektion? xxx

sultan49........................azospermi, 2,5 yillik evli, ayrıca varikosel de var

sympatique....................6 yillik evli, keciboynuzu ve nohut kürü, macun, ari poleni
.................................... .5 martta mikrotese olacak,

tosbik81.........................tek tarafli inmemiş testis hipogonodotropik hipogonodızm lh ve fsh değerlerı
.....................................çok dusuk 25 ocakta iğne tedavisine başladı 6 ay surecek sperm cıkısı
.....................................olmazsa mikro tese olacak 2,5 yillik evli, keciboynuzu kürü, ege
.....................................unuversıtesın de tedavı goruyor

umudumnerde.................testis kücüklügü, 1,5 yillik evli, degerler fsh: 71,45,67
.....................................testesteron: 7.5, genetik normal, nohut kürü ve keciboynuzu kürü,
.....................................alman hastanesinde tedaviye baslayacak,

umutolsun......................genetik problem, 3 yillik evli, 1 sene önceki fsh: 50,
.....................................ilac kullandilar, keciboynuzu, kuruyemis balli karisim,
.....................................2 mikrotese 1 tüp bebek basarisiz,

vavelya...........................sebepsiz azospermi, 2 yillik evli,
....................................caksir, cinko, macun, keciboynuzu, larginine, nohut kürü,
.....................................19 ocak yeniden test yapilacak,
.....................................en son hormon testlerinde düzelme olduğunu gösteriyor.
.....................................Martta mikro tese olacaklar.

zaman............................inmemis testis sorunu, 1 tüp bebek basarisiz,
.....................................umut tüp bebek merkezinde tedavi olacak
.....................................fsh 20.81 keçi boynuzu kürü,çakışırsuyu,ballı karışım
.....................................kırmızı kore gingsegi zınc pıcolınate tribulus terrestris
.....................................gnc antioxidant emre bakırcıoglunda 4 ay sonra tedavi başlıcak.

xxxnilxx...........................Eşinde azosperm var mikro tesede sperm bulundu.
.....................................Tüp bebek tedavisine başladı

Bilgileri eksik olan arkadaslarimizin yaninda xxx isareti var.
Önemli olan bilinorsa azosperminin nedeni,
mikrotese yapildiysa sperm bulundumu- kac tane bulundu
Tedavilerinizi hangi merkezde yaptırdınız.

Arkadaşlar listeyi elimden geldiği kadar güncellemeye çalıştım.Eksik olan bilgileri siz yazın ben güncelleyeceğim inşallah.
Yakında bizlerde hamile olacağız buna inanalım arkadaşlar :lepi:

selamunaleykum kızlar öğlen oldu anca girdim ve gene kimsecikler yok tüh yaaaaaaaaaaa

merhaba arkadaşlar nasılsınız?
umudumnerde nerdesin arkadaşım uzun zamandır gelmiyorsun seni çok merak ettim.Umarım herşey yolundadır.Arkadaşlar haber alan varmı umudumnerdeden?

merhaba arkadaşlar nasılsınız?
umudumnerde nerdesin arkadaşım uzun zamandır gelmiyorsun seni çok merak ettim.Umarım herşey yolundadır.Arkadaşlar haber alan varmı umudumnerdeden?
ellerine saglık canım bilgilerimizi güncellemişsın,umudumnerde arkadaşımızla p.tesi görüşmüştüm iki gündür konuşamıyorum bende merak ettim ama çalıştıgı için giremiyordur belki:ecrin_bebek:

merhaba arkadaşlar,
ben de siteye dün üye oldum ve aranıza katıldım.
yazılarınızı okudum. benim de destek ve yardımınıza ihtiyacım var.
konuya çok yeniyiz. eşim inmemiş testis sebebiyle azospermi. bunu bilerek evlendik ve 1,5 yıldır evliyiz. bende sorun yok. artık tedaviye başlamak istiyoruz. tedavi öncesi yapmam veya yapmamam gereken neler varsa tecrübelerinizi benimle paylaşmanızı rica ediyorum. herkese şimdiden teşekkürler.

Merhaba ceo
benim eşimde de inmemiş testis nedeni ile azospermi.eşin inmemiş testis ameliyatını ne zaman oldu?biz umut tüp bebek merkezinde emre bakırcıoğluna gidiyoruz.Bir çok arkadaş orada tedavi olacak.Eğer istanbuldaysanız emre bey ile görüşün.birde hormon test sounçlarınız nasıl çıktı?

mrb arkadaşım. hoşgeldin aramıza. elbette yardımcı oluruz tecrübelerimizle.

merhaba gelincik nasılsın?gelincik bişey sormak istiyorum eşinin mikro tese sini hangi doktor yapmıştı memorail di galiba?

merhaba banban,
biz ankarada yaşıyoruz. ankara üniversitesi'nde kaan aydos hoca ile görüştük. ama 5-6 ay kadar oldu. o zaman başlamak için erkendi, düşünmüyorduk. erteledik biraz. şimdi tekrar hocayla görüşmeye gideceğiz. ama testleri yaptırıp gitmiştik tabi. hormonlarda bir problem çıkmadı. sadece sperm bulunamadı. ya da yok denecek kadar azdı. direk tüp bebek dedi hoca. ilaç önerdi sperm sayısını arttırmak için. 1 ay kullan gel dedi. emre bakırcıoğlu'nu da duydum. başlamadan önce bir kaç doktor gezmek mi gerekir acaba.

ayrıca inmemiş testis ameliyatını 20 yaşında olmuş (
aramıza hoşgeldin arkadaşım burada herkes elinden geldiği kadar birbirini yalnız bırakmıyor senide bırakmayız arkadaşım biz kader arkadaşlarıyız:teselli:

banbancıgım nasılsın bugün hergün çogalıyoruz allah hepimize yardım etsin:Saruboceq:

ceo bence üzülme sanki durumunuz azospermde iyi gibi görünüyor.bizde öğreneli 2 ay oldu.Emre bakırcıoğlu ile görüşüyoruz ama bir kaç doktorla daha görüşmeyi düşünüyoruz.En azından görüş farklı doktorla da aklında soru kalmasınHormonlarınızda bir problem çıkmaması da çok güzel bizim hormon dengelerimiz bayağa bozulmuş fsh 35 çok yüksek normal değerin 2-3 katı nerdeyse benim eşimde 12 yaşında geçirmiş bu ameliytı.Aslında en geç 1 yada 2 yaş olması gerekiyormuş ama kader işte.
sizde sperm testin de ne kadar sperm çıkışı gözlendi.Bizim ilk testimizde yok dediler ikincide 80 tane cansız üçüncüsünde yine yok azospermi yani.Şimdilik doktorun demesi üzerine beklemedeyiz bir kaç test daha yaptıracağız çıkmassa mikro tese olacak Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…