Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canlarım hepinize merhaba a.s.
Üç gündür giremedim.Haftasonu yoğun gecti.Ama hepinizi cok özledim.Geçmişi okuyuverdim.Herkese birden cevap yetiştireyim diye delikafadulden

kızlar ben turkıyedeyım tedavıye basladım ıgnelerımı alıyorum umutoılsun sana sormak ıstedıgım bırsey var sen tup bebek koydururken acı cektınmı ıgneler bana ıyı gelmıyor
Fatoscum vatanına hosgeldin.İnsallah tedavin en hayırlı sekilde sonuclanır ve burdan meleğinle beraber ayrılırsın.Allah emeklerinizi bosa cıkarmasın.Hepimizin tedavilerinde kolaylıklar versin :Saruboceq:

canım benim nezaman başlıyosunuz tedaviye allah yardımcınız olsun inşallah enkısa zamanda anne olursun:Saruboceq:

Canım cok tesekkür ederim.Allahın izniyle 25 Martta İstanbulda olucam.İşte 15 gün sürse yumurta takibi eşimde 10 ,11 nisan gibi ameliyat olur sanırım.Rabbim yardımcımız olsun. :Saruboceq:

Canım cok moral verici ,insanı ümitlendirici haberler almıssın.Rabbim hiç birimizin umut kapılarını kapatmasın.Emre bey bitkilere cok takılmıyor.Onun için önemli olan ameliyat.Ama siz yinede kullanın bitkiselleri.Hİç olmazsa içeride ki üretime faydası oluyodur belkide CADIARZU

hımm bu yer benim için sanırım bizimde azospremimiz var:)

Hosgeldin sweet çim.a.s.Sizin durum ne :uhm:Tedavide filanmısınız.Hormon değerleriniz nasıl.İnsallah en yakın zmanda sizde bu illetten kurtulursunuz :Saruboceq:

merabalar bende yeni uye oldum.bizdede aynı sorun vardı.e vitamini kullandık deneyin isterseniz.
Canım e vitaminim kaldı kullanmadığımız.Ne duyduysa eşim içti.Alfabeyi kullandık neredeyse kaydirigubbakcemile3
Ama Rabbim nasip etmeyince olmuyor.Ama ben artık normalden vazgectim .Ameliyatta cıksın onada razıyım a.s

tünaydın arkadaşlar
Merhaba Nil cim hosgeldin.a.s.
Yoksa sendemi benim gibi gec kalkanlardansın mirmirmirmir
Ev sessiz olunca insanın kalkası gelmiyor.
Rabbim bize sağlıklı ikiz bebişler versinde hiç uyumayalım insallah gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu

kızlar bu arada ben eşime bitkisel içerikli bir ilaç istedim gelicek drrya arkadaşımızın aldığı ilaçtan inş şifa olur...

gittinizmi kızlar hu hu ya ben yeni geldim daha....

arkaslr naslsınız derya e hiç ortada görünmüyolar neden acaba bileniniz vaımı

kızlar bu arada ben eşime bitkisel içerikli bir ilaç istedim gelicek drrya arkadaşımızın aldığı ilaçtan inş şifa olur...

Merhaba Sultancım .Benimde eşim aynı ilacı kullanıyor.1 ayı gecti.Biz hormon testide yaptırdık nasıl etkilediğini bilelim diye.Bir aylık kullanım sonucu kötü bir etkisi yok.Hormonlarda düzensizlik olusmadı.İnsallah üretime faydalı oluyodur ama malesef deryanın eşininbki gibi bizde normal yoldan sperm cıkısı olmadı.:1no2:
Hakkımızda hayırlısı .Ameliyata faydası olsa o da yeter :Saruboceq:

gittinizmi kızlar hu hu ya ben yeni geldim daha....

Yok canım Ara ara diğer sayfalarıda geziyoruz ya ondandır.Nasılsın bakalım.Ben 10 dakika daha burdayım.Sonra gezmeye gidicem .:1rolleyes:

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?bugün uğrayıp uğrayıp çıkmış herkes.
Bu hafta biz başka doktora da gitmeyi karar verdik Memorial de bir görüşme yapalım diyoruz.İki doktora da görünmekte fayda avar idye düşündük İnşallah cumartesi gidiceğiz.Allah hayırlısını nasip eylesin belki iyi şeyler duymaya ihtiyacımız olduğundan dolayıdır.Şaşkın öredek gibi nereye gideceğimizi şaşırdık kaldık:1shok:.Allah yardımıcımız olur inşallah.:Saruboceq:

nasıl oluyum canım aynı işte bol bol dua ediyorum ve anne olacagım günün gelmesini istiyorum artık bizim elongelerle ilgili bi gelişme olur diye bekliyorum bu ay tekrar test yaptırıp bi dr arayacagız bakalım ne olacak:Saruboceq:

Banban cım merhaba.Tam cıkıyordum sana da yazayım öle gideyim dedim.
Tabiki baska doktorada görünmenizde fayda var.Biz kac doktor gezdik vallahi.Hangisi biraz daha olumlu konussa ona yöneliyorduk.Allah En haırlısında tedavi olmayı nasip etsin.Acele etmeyin.Nasılsa İstanbuldasınız.En uzman doktolar yanıbasınızda.İyice arastırın sonra karar versin.Hakkınzda hayırlısı olsun arkadasım.

Aksam muhakkak girerim.İnsallah konusuruz.Öptüm a.s.

inşallah canım allah dualarımızı kabul etsin haklısın başka dr a danışmaktan zarar gelmez en azında bilgi sahibi olursunuz hakkımızda hayırlısı artık canım..:teselli:

herkese merhabalar.2 gündür ayrı kaldım sizlerden. yeni katılan arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz aramıza.

attenda bizde de azf (c ve d) bölgelerinde delesyon var.İnşallah Allah hayırlı ve sağlıklı evlatrlara tez zamanda sahip olmamızı nasip eder.Sen hiç tedavi oldunmu?

Arkadaşlar
Birşey sormak istiyorum.Eğer tesede bulunmazsa öteki deneme için ne kadar süre geçmesi lazım.ya da sperm bulundu diyelim transfer yapıldı ama tutmadı.Bu durumda tekrar ne zaman tedaviye başlanabilir.Yardımcı olursanız sevinirim.

hoşbuldum canım teşekkür ederim allah kimsenin kucagını boş koymasın inşallah
bir defa tüp bebek denemesi yaptık ikincisinide haziranda düşünüyoruz inşallah bakalım şimdilik bitkisel ilaçlara ağırlık verdik hayırlısı

merhaba sweet33 hoşgeldin sizdeki problem tam olarak neydi?inşallah hayırlı bir şekilde sonuçlanır tedavileriniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…