banbancıgım nasılsın bugün hergün çogalıyoruz allah hepimize yardım etsin:Saruboceq:
canım dostalrım benim evet uzun bi süredir girmiyorum sizi çok seviyorum ama bu derde alışamıyorum uzak kalmak istiyorum bazen bunalıyorum ve artık şuna inanıyorum şunu içtim bunu yedim yok şu doktora gittim ... hepsi fasa fiso gelmeye başladı özetle Allah vermek isterse veriyo artık sadece diliyorum ki Rabbim bu sıkıntıları hayırlısıyla atlatıp sağlıklı evlatlarıma kavuşup gece gündüz şükredenlerde eylesin bu acıyla yanıp tutuştuğumuz günler geride kalsın Rabbim yardımcımız olsun hepimizin girmesem de dua ediyorum hepimiz için ruhum o kadar yoruldu ki kızlar Rabbim yaşama gücü versin sabır versin kolaylık versin :hepinizi tek tek öpüyorum canlarımŞeniz
inşallah kötü bişey yoktur canım sorunları halladip en:çok üzgünüm:kısa zamanda dönersin aramıza bizde seni özleyecegizarkadaslar merhaba nasılsınız ben biraz uzun zaman internete giremeyecem bazı sorunlar var siz yazın fırsatım olursa girerim sizi özleyecegim
merhaba arkadaşlar,
ben de siteye dün üye oldum ve aranıza katıldım.
yazılarınızı okudum. benim de destek ve yardımınıza ihtiyacım var.
konuya çok yeniyiz. eşim inmemiş testis sebebiyle azospermi. bunu bilerek evlendik ve 1,5 yıldır evliyiz. bende sorun yok. artık tedaviye başlamak istiyoruz. tedavi öncesi yapmam veya yapmamam gereken neler varsa tecrübelerinizi benimle paylaşmanızı rica ediyorum. herkese şimdiden teşekkürler.
canım dostalrım benim evet uzun bi süredir girmiyorum sizi çok seviyorum ama bu derde alışamıyorum uzak kalmak istiyorum bazen bunalıyorum ve artık şuna inanıyorum şunu içtim bunu yedim yok şu doktora gittim ... hepsi fasa fiso gelmeye başladı özetle Allah vermek isterse veriyo artık sadece diliyorum ki Rabbim bu sıkıntıları hayırlısıyla atlatıp sağlıklı evlatlarıma kavuşup gece gündüz şükredenlerde eylesin bu acıyla yanıp tutuştuğumuz günler geride kalsın Rabbim yardımcımız olsun hepimizin girmesem de dua ediyorum hepimiz için ruhum o kadar yoruldu ki kızlar Rabbim yaşama gücü versin sabır versin kolaylık versin :hepinizi tek tek öpüyorum canlarımŞeniz
Canım insallah ciddi bir sıkıntın yoktur.Kendini çok özletme ara ara girmeye calıs.Bizi merakta bırakma. sengözlerimebaksanabarkadaslar merhaba nasılsınız ben biraz uzun zaman internete giremeyecem bazı sorunlar var siz yazın fırsatım olursa girerim sizi özleyecegim
merhaba gelincik nasılsın?gelincik bişey sormak istiyorum eşinin mikro tese sini hangi doktor yapmıştı memorail di galiba?
Umudumnerde bizde seni çok seviyoruz.Seni çok iyi anlıyorum kendini bu konulardan uzak tutman çok doğal hepimiz bunu yapmaya çalışıyoruz emin ol.Kendimden örnek vermem gerekirse düşünmemeye çalışıyorum kendimi oyalayacak bişeyler yapmaya çalışıyorum.Aklıma geldiğinde de Allaha sığınıp bol bol dua ediyorum.Allah bu yolda hepimize kolaylıklar ve hayırlı evlatlar verir inşallah.canım dostalrım benim evet uzun bi süredir girmiyorum sizi çok seviyorum ama bu derde alışamıyorum uzak kalmak istiyorum bazen bunalıyorum ve artık şuna inanıyorum şunu içtim bunu yedim yok şu doktora gittim ... hepsi fasa fiso gelmeye başladı özetle Allah vermek isterse veriyo artık sadece diliyorum ki Rabbim bu sıkıntıları hayırlısıyla atlatıp sağlıklı evlatlarıma kavuşup gece gündüz şükredenlerde eylesin bu acıyla yanıp tutuştuğumuz günler geride kalsın Rabbim yardımcımız olsun hepimizin girmesem de dua ediyorum hepimiz için ruhum o kadar yoruldu ki kızlar Rabbim yaşama gücü versin sabır versin kolaylık versin :hepinizi tek tek öpüyorum canlarımŞeniz
arkadaslar merhaba nasılsınız ben biraz uzun zaman internete giremeyecem bazı sorunlar var siz yazın fırsatım olursa girerim sizi özleyecegim
merhaba banbancım. çok şükür iyiyim canım. memorial hastanesinde yaptırmıştık. semih bey yapacaktı ama izinli olduğu için başka bir doktor yaptı.erdal bey ama biz çok memnun kaldık.çok iyi ilgileniyorlar. bide erkek kaynaklı infertilitede çok başarılılarmış. biz oyüzden orayı tercih ettik. ilk tedavimde öyle büyük bir kararsızlık yaşadımki.ne yapacağımı bilmiyordum.sanırım ilk denemesi olanların çoğu bunu yaşıyordur.ilk önce üniversite hastanesinde tedaviye başladım davranışlarından dolayı tedaviyi bıraktık.ama farklı merkezlere gidip bi eleme yapmak en doğrusu ama sizlere memoriali tavsiye ederim.onların içinde uzman kişilerin elinde olduğumu hissettim içim rahattı.
arkadaslar merhaba nasılsınız ben biraz uzun zaman internete giremeyecem bazı sorunlar var siz yazın fırsatım olursa girerim sizi özleyecegim
arkadaşlar,
konuyu biraz değiştireyim. herkese bana yazdıkları cevaplar için teşekkür ederim.
birşey sormak istiyorum sizlere. biz bu durumu aileden veya arkadaşlardan kimseyle paylaşmadık. özellikle de anneme söyleyip onu üzmek istemiyorum. bütün bu işlemleri sessiz sedasız halletmek mümkün mü?. yoksa yanımızda birileri olmalı mı bu işlemler sırasında?. eş dost falan?. bir de diyelim ki herşey yolunda gitti ve hamile kaldım. inşallah :) bu durum bir şekilde tüp bebek olduğu anlaşılır mı.? aile açısından soruyorum.
sorum biraz saçma gelebilir ama benim için öenmli bir nokta. ltf cevap yazın...
arkadaşlar,
konuyu biraz değiştireyim. herkese bana yazdıkları cevaplar için teşekkür ederim.
birşey sormak istiyorum sizlere. biz bu durumu aileden veya arkadaşlardan kimseyle paylaşmadık. özellikle de anneme söyleyip onu üzmek istemiyorum. bütün bu işlemleri sessiz sedasız halletmek mümkün mü?. yoksa yanımızda birileri olmalı mı bu işlemler sırasında?. eş dost falan?. bir de diyelim ki herşey yolunda gitti ve hamile kaldım. inşallah :) bu durum bir şekilde tüp bebek olduğu anlaşılır mı.? aile açısından soruyorum.
canım diğer arkadaşlarımızın söylediklerine katılıyorum en azından anne ve babalarınızın bilmesi gerekir yoksa sürekli sorduklarında yalan söylemek zorunda kalırsın diğer insanları boşver zaten:1rolleyes:arkadaşlar,
arkadaşlar,
arkadaşlar biz de bugün spermiogram
yaptırdık.eşim de azospermi var.
bir tane bile bulunamadı sperm..
karmakarışığım.cts üroloğa gidicez.
bundan sonraki süreç nasıl?
nasıl tedaviler var?ya da var mı?
ilaç ,operasyon..vs?