canım galiba bizler çocuk fikrinden uzaklaşmak kendimizi başka şeylere yönlerdirmek için pek uğramıyoruz genelde hepimiz meraktan ne olmuş falan diye bir uğrayıp çıkıyoruz işte bazan böyle kopukluklar oluyor ama ne yapalım arada uğruyor olsak bile lütfen not düşelim merakta koymuyalım birbirimizi kendinize iyi bakın canlarım ben bir kaçgün yokum kaynanatöre gidiyorum işlerini falan yapacağım allah kafamın yardımcısı olsun bol bol şişecek bunalım takılacak
benimde eşimde çift taraflı inmemiş testis varmış 6 yaşında ameliyat olmuş bizde eşimin azospermi olduğunu öğrendiğimizde çok şaşırdık ve iki gün içinde mikroenjeksiyon yaptırmaya karar verdik ve yaptırdıkta ama tesa yoluyla sperm bulundu fakat malesef tutmadı şimdi neden tutmadığını araştırmak için bir takım genmetik testler yaptıracak doktorumuz. sizde kesinlikle imkanınız var ise ertelemeyin her geçen yıl şansınız azalıyor unutmayın....
benimde eşimde çift taraflı inmemiş testis varmış 6 yaşında ameliyat olmuş bizde eşimin azospermi olduğunu öğrendiğimizde çok şaşırdık ve iki gün içinde mikroenjeksiyon yaptırmaya karar verdik ve yaptırdıkta ama tesa yoluyla sperm bulundu fakat malesef tutmadı şimdi neden tutmadığını araştırmak için bir takım genmetik testler yaptıracak doktorumuz. sizde kesinlikle imkanınız var ise ertelemeyin her geçen yıl şansınız azalıyor unutmayın....
arkadaşlar biz de bugün spermiogram
yaptırdık.eşim de azospermi var.
bir tane bile bulunamadı sperm..
karmakarışığım.cts üroloğa gidicez.
bundan sonraki süreç nasıl?
nasıl tedaviler var?ya da var mı?
ilaç ,operasyon..vs?
merhaba yasemen inşallah kısa sürede tedavileriniz hayırlı bir şekilde sonuçlanır.sen şimdi böyle söyleyince açıkçası benim gözüm korkmaya başladı benim eşimde çift taraflı inmemiş testis ameliyatı olmuştu 12 yaşında.kesin bizde genetik testi yaptıralım acaba mikro tese için geç kalmışmıyızdır?Allahım yardım et ne olur:Saruboceq:
korkma canım. geç kalacak bi durum yok. tabi yaş geçmeden tedavisine bakmak en iyisi.erkekten çok kadının yaşı daha önemli olduğu için.bugün gitmeyecekmiydiniz doktora. sonuçları götürmek için.ben mi yanlış hatırlıyorum.
canım benim güzel ve hayırlı haberlerini bekliyorumŞenizevet canım bugün gidiceğiz Allah nasip ederse saat 3 de randevumuz var.Bakalım neler diyecek Semih bey.Hayırlısı olsun
canım arkadşım öncelikle merhabahihoyyythepinize merhaba arkadaşlar,
bugün gittik üroloğa.zaten spermiogrmda hiç sperm bulunamamıştı.
ürolog da muayeneden sonra direk mikrotese yapmamız lazım dedi.
1500 tl ücreti dedi.
başka ne hormon testi,ne varikosel vs hiç bişey demedi.
sadece spermiogram yaptrdık.
hormon vs yapılmadı.
şimdi sizden ricam
mikrotese ve tese farkı nedir?
istanbul avrupa yakasında nerde yaptırmak en iyisi ve ücreti nedir?
sizce başka bir test istemeden mikro istemesi normalmi?
bir de diyelim ki bulundu sperm,ne kadar süre donduruluyor acaba?
biz merak ettiğimzden hemen mikro yaptrmak istiyoruz ama tüp bebeği
eğer mümkün olursa en az 1 sene sonra yaptıracağız.
bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
çok umutsuzum
slm arkadaşlar benim eşimede 2 kere test yapıldı ve canlı ve ölü sprem hücresi bulunamadı yazdı.şimdi doktordan randevu alacağız. içimde acayip duygular var hem korkuyorum hem heyecanlanıyorum. allah herkese yardımcı olsun. inşallah en kısa zamanda güsel sonuçlar elde ederiz
hepinize merhaba arkadaşlar,
bugün gittik üroloğa.zaten spermiogrmda hiç sperm bulunamamıştı.
ürolog da muayeneden sonra direk mikrotese yapmamız lazım dedi.
1500 tl ücreti dedi.
başka ne hormon testi,ne varikosel vs hiç bişey demedi.
sadece spermiogram yaptrdık.
hormon vs yapılmadı.
şimdi sizden ricam
mikrotese ve tese farkı nedir?
istanbul avrupa yakasında nerde yaptırmak en iyisi ve ücreti nedir?
sizce başka bir test istemeden mikro istemesi normalmi?
bir de diyelim ki bulundu sperm,ne kadar süre donduruluyor acaba?
biz merak ettiğimzden hemen mikro yaptrmak istiyoruz ama tüp bebeği
eğer mümkün olursa en az 1 sene sonra yaptıracağız.
bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
çok umutsuzum