Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hayırlı cumalar sizlerede arkadaşlar.....
Allahım bu mübarek cuma gününde sesimizi duysun ve herkese hayırlı evlatlar nasip eylesin.

Kızlar bizim topik iyice durgunlaştı noldu sizlere böyle.Vavelyacım senle uzun süredir karşılaşamıyoruz ne zaman açsam yoksun(((

canım galiba bizler çocuk fikrinden uzaklaşmak kendimizi başka şeylere yönlerdirmek için pek uğramıyoruz genelde hepimiz meraktan ne olmuş falan diye bir uğrayıp çıkıyoruz işte bazan böyle kopukluklar oluyor ama ne yapalım arada uğruyor olsak bile lütfen not düşelim merakta koymuyalım birbirimizi kendinize iyi bakın canlarım ben bir kaçgün yokum kaynanatöre gidiyorum işlerini falan yapacağım allah kafamın yardımcısı olsun bol bol şişecek bunalım takılacak

Allah kolaylık versin canım sana. görüşmek üzere.

benimde eşimde çift taraflı inmemiş testis varmış 6 yaşında ameliyat olmuş bizde eşimin azospermi olduğunu öğrendiğimizde çok şaşırdık ve iki gün içinde mikroenjeksiyon yaptırmaya karar verdik ve yaptırdıkta ama tesa yoluyla sperm bulundu fakat malesef tutmadı şimdi neden tutmadığını araştırmak için bir takım genmetik testler yaptıracak doktorumuz. sizde kesinlikle imkanınız var ise ertelemeyin her geçen yıl şansınız azalıyor unutmayın....

merhaba yasemen inşallah kısa sürede tedavileriniz hayırlı bir şekilde sonuçlanır.sen şimdi böyle söyleyince açıkçası benim gözüm korkmaya başladı benim eşimde çift taraflı inmemiş testis ameliyatı olmuştu 12 yaşında.kesin bizde genetik testi yaptıralım acaba mikro tese için geç kalmışmıyızdır?Allahım yardım et ne olur:Saruboceq:

merhaba yasemen,
benim eşimde de inmemiş testis sebebiyle azosperm. 1,5 yıllık evliyiz ve bu durumu bilerek evlendik. 8 ay kadar önce doktora gittiğimizde henüz bebek düşünmüyorduk. kışa başlarız demiştik. şimdi sen böyle diyince ben de keşke en azından ilaçlara ve kürlere başlasaydık diye düşündüm. neyse her işte bir hayır vardır.
banban sen de ümitsiz olma, kimse olmasın lütfen. ne kadar pozitif düşünürseniz o kadar iyi şeyler oluyor. buna inanın arkadaşlar.

tekrar merhaba,
bir soru sormak istiyorum aklıma takılıyor hep;
bu işlemlerin sayı olarak bir sınırı var mı arkadaşlar. yani bir kez veya bir çok kez yaptırmak açısından kadın için veya erkek için zararı var mı.

CANLARIM ,BUGÜN EVDE BİRAZ TEMİZLİK YAPTIM O YÜZDEN GİREMEDİM AMA YAZDIKLARINIZI OKUDUM. ARAMIZA İKİ YENİ ARKADAŞIMIZ KATILMIŞ ALLAHIM BU MÜBAREK CUMA AKŞAMI HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN:Saruboceq:

İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDA GİDER VE İYİ SONUÇ ALIRSINIZ ARKADAŞIM ALLAHIM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN...:Saruboceq:

HOŞGELDİN ARAKADAŞIM ,VAR MERAK ETME ALLAH BÜYÜK BAKMIŞSIN KORKULARIN BOŞUNA İNŞALLAH İYİ HABERLEERİNİ DUYARIZ:Saruboceq:

korkma canım. geç kalacak bi durum yok. tabi yaş geçmeden tedavisine bakmak en iyisi.erkekten çok kadının yaşı daha önemli olduğu için.bugün gitmeyecekmiydiniz doktora. sonuçları götürmek için.ben mi yanlış hatırlıyorum.

evet canım bugün gidiceğiz Allah nasip ederse saat 3 de randevumuz var.Bakalım neler diyecek Semih bey.Hayırlısı olsun

hepinize merhaba arkadaşlar,
bugün gittik üroloğa.zaten spermiogrmda hiç sperm bulunamamıştı.
ürolog da muayeneden sonra direk mikrotese yapmamız lazım dedi.
1500 tl ücreti dedi.
başka ne hormon testi,ne varikosel vs hiç bişey demedi.
sadece spermiogram yaptrdık.
hormon vs yapılmadı.
şimdi sizden ricam
mikrotese ve tese farkı nedir?
istanbul avrupa yakasında nerde yaptırmak en iyisi ve ücreti nedir?
sizce başka bir test istemeden mikro istemesi normalmi?
bir de diyelim ki bulundu sperm,ne kadar süre donduruluyor acaba?
biz merak ettiğimzden hemen mikro yaptrmak istiyoruz ama tüp bebeği
eğer mümkün olursa en az 1 sene sonra yaptıracağız.
bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
çok umutsuzum

selam kızlar nasılsınız ben iyiyim
şöyle bir göz attım yazdıklarınıza kızlar ümitsiz olmayın bakın ne dicem yaklaşık 1 haftadır araştırıyoruz m- sure diye bir hapvar ve sadece hindistanda yetişiyor bu bitki yani hap bitkisel y- virilin in geliştirilmiş hali ve azoospermiyada çok etli ingilizce metninde %90 lardan falan bahsediyorlar netten almaya çalıştık ama sitelerden cevap gelmedi bizde tanıdık bulmaya çalışıyoruz hindistandam böylece fiytda düşecek bence sizde araştırın olmadı konsolosluga gitmeyi düşünüyorum bakalım bir şeklde inşallah bulmaya çalışıyoruz en az 6 aylık kullanım öneriyorlar ve 15 yada ay bir spermiyoğram yaptırın diyorlar şimdi bu ialaçın peşindeyim

canım arkadşım öncelikle merhabahihoyyyt
şimdi mikro tese testisten çok küçük zerreler alarak yaıpılıyor böylelikle en az zarar verilm,ş oluyor testis dokusuna tese de ise bu işin geri teknolojik ilk hali tesede bulunmayan sperm mikro tesede buluna bilir
ayrıca öyle mtese şimdi tüp bebek sonra yaptırmayın çünki dondurulan spermler çözülünce ya ölüyor yada kalitesi düşüyor bu yöntemi zaten dr larda çok önermiyor maddi olarak kendinizi hazır issttiğinizde tedaviye başlayın

ayrıca avrupa yakasında alman hastanesi en iyisi bizde gecen lerde gittik ama anadolu yakasındaki şubesine yani umut tüp bebege bence emrebey gayet işin ehli biz çok doktora gittik ve en iyi ilgilenen emre bey oldu araştır iyice öyle başlayın tedaviye biz araşırmadan dambul dümbül 1tüp bebek denek ama mtesede sperm bulunamadı tedavide öyle başarısızca kaldı

canım geçmiş olsun neden azolusunuz yani genetikmi inmemiş testismi yada ateşli hastalıkmı geçirmiş eşin kendini daha iyi anlatırsan belki yardıncı olabiliriz duan içinde amin kardeşim amin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

merhaba kızlar nasılsınız
keyifleriniz nasıl
bayadır gelemedim yeni haberler var mı .............hepinizi öpüyorum

mrb.canım hiç bir test istemeden m.tese demesi normal bence bizmde öyle olmuştu.Microtese testis acılıyo microskop dayanıp 40 kat büyülteerek çalışılıyo sperm oldugu tahmın edılen kanallar kalın oldugundan içlerine girilip parça alınıyor bildiğim kadarıyla tesede ise açılıp parça alınıp labarotuarda parçalanalınıyo m.tese daha az hasarla oluşuyor sonuçda ve bulunma ihtimali daha yuksek diye biliyorum ben anadolu yakasında oturuyorum avr.yakasnda beşiktaş jınemedde serdar beye yaptırdık tarz olarakda kişilik olarakda dr.umuzdan çok memnunuz m.tesede 12 sperm bulundu donduruldu dondurma 1yıl ücretsiz zaten sonra tüp bebeğe geçildi 1yıl snra tüp olayını dr.la konuşsanz daha ii olr net blgim yok benım kasımda m.tese. yapıldı şubattada tüp bebek yapıldı çok şükür şimdi ikizlerim var 7 haftalıklar şuan.Umarım herşey yolunda gider bol şanslar korkulacak hiç bişey yok.m.tese 1600 ytl di gene netten bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…