Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar
Birşey sormak istiyorum.Eğer tesede bulunmazsa öteki deneme için ne kadar süre geçmesi lazım.ya da sperm bulundu diyelim transfer yapıldı ama tutmadı.Bu durumda tekrar ne zaman tedaviye başlanabilir.Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba nutrient benim bildiğim kadarı ile tesede sperm bulunamazsa 6 ay yada 1 yıl kadar bir süre geçmesi lazım.Tüp bebek için olan kısmından emin değilim ama 3 ay gibi bir süreç olacak diye biliyorum.Allah yardımcınız olsun

Arkadaşlar
Birşey sormak istiyorum.Eğer tesede bulunmazsa öteki deneme için ne kadar süre geçmesi lazım.ya da sperm bulundu diyelim transfer yapıldı ama tutmadı.Bu durumda tekrar ne zaman tedaviye başlanabilir.Yardımcı olursanız sevinirim.

canım dr lar 6 ay zaman veriyo iki tese arasına ,tutmama sonucundada 6 ay sanırım çünkü bizimde öyle olmuştu tumamştı ürolok 6 ay sonra görüşürüz demişti biz de bir yıl sonra gitmiştik inşallah yardımcı olabilmişimdir

canlarım kader arkadaslarım nasılsınız sayfalar biraz ilerlemiş ama yine denk gelemedik

sayfalar bilgi alışverişinden ilerlemiyor genelde hep karşılaşamamaktan yakınıyoruz alarmı taktırsak ne yapsak biri girdiğinde çalsın haberimiz olsun

ve benim gene adetim gecikecek sanırım tık yok ne ağrı ne sızı hamiş kalmadan çözülmeyecek benim problem ya her ay böyle çekecem şimdi gene stres gene sinir havalarında olacam göbişte şişer gelmezse kırmızılar bende gerim gerim gerilirim

sıkma canını bakalım allahtan hayırlısı ne yapalım
birgün o karnın bebek ten şişer inşallah

kızlar nerdesiniz, nasılsın umutolsun bugün konuşamadık

hoşbuldum canım teşekkür ederim allah kimsenin kucagını boş koymasın inşallah
bir defa tüp bebek denemesi yaptık ikincisinide haziranda düşünüyoruz inşallah bakalım şimdilik bitkisel ilaçlara ağırlık verdik hayırlısı

Canım insallah hayırlı sonuclar alırsınız Haziranda.Cok sükür eşinde tüp bebek deniyecek kadar da olsa sperm bulunmus.Rabbim umut kapılarınızı kapatmamıs.Darısı bizede olsun insallah. :Saruboceq:
Bu arada sende Mersinliymişsin.Topikte mersinliler artıyor.hihoyyyt Nasılsa yakında Banbancımıda buraya tasıycaz.Gün yaparız kızlar burda :içelim:

sayfalar bilgi alışverişinden ilerlemiyor genelde hep karşılaşamamaktan yakınıyoruz alarmı taktırsak ne yapsak biri girdiğinde çalsın haberimiz olsun

Harzemcim bu alarm işi cok iy olur bencede kaydirigubbakcemile3.Yoksa böle kendikendimize konusup durucaz -tatlicadiarzu-

günaydın kızlar vallahi diğer topikleri kıskanıyorum ne zaman baksam hep dolu bizimki boş nerdesiniz arkadaşlar uyuyomusunuz, kalkın öğlen oldu hu hu küstüm gidiyom:)

mrb kızlar nasılsınızı belgincim valla yazmak doldurmak istiyorum şu sayfasyı ama inan içimden gelmiyor kayboluyorum bazen kendi içimde :KK43:(

Selam sekerlerim hepinize merhaba a.s.
sengözlerimebaksanab Bakıyorum da hiçbiriniz yoksunuz.Gezmeleremi gittiniz bakim şakkıdı

arkadaşlar haziran yada temmuz ayında tedaviye başlayacak olan varmı???

Belki biz olabiliriz.Eğer sperm çıkışı tekrardan olmazsa iki ay içerisinde hazirana denk gelebilir mikro tesemiz.Allah izin verirse sperm bulunursa ozamanlarda tüp bebek tedavisine başlarız.Belli mi olur yazın çok hamiş çıkabilir:CüvCüv: ALLAHIN İZNİ İLE OLUR:Saruboceq:
kızlar çok dua edelim yaza doğru hamiş sayımız artsın RABBİM BİZE HAYIRLI EVLATLAR NASİP EYLE.SANA EL AÇAN TÜM KULLARININ DUALARINI KABUL EYLE.Düşününce bile çok güzel geliyo yaza bir sürü hamiş olabilir delikafadulden

X