Arkadaşlar
Birşey sormak istiyorum.Eğer tesede bulunmazsa öteki deneme için ne kadar süre geçmesi lazım.ya da sperm bulundu diyelim transfer yapıldı ama tutmadı.Bu durumda tekrar ne zaman tedaviye başlanabilir.Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar
Birşey sormak istiyorum.Eğer tesede bulunmazsa öteki deneme için ne kadar süre geçmesi lazım.ya da sperm bulundu diyelim transfer yapıldı ama tutmadı.Bu durumda tekrar ne zaman tedaviye başlanabilir.Yardımcı olursanız sevinirim.
inşallah canım allah dualarımızı kabul etsin haklısın başka dr a danışmaktan zarar gelmez en azında bilgi sahibi olursunuz hakkımızda hayırlısı artık canım..:teselli:
canım c.tesi yeni bilgiler yazmıştım sana sanırım okumadın bilgilerime eklermisin canım ellerine saglık şimdiden.sen nasılsın :1hug:Sağol canım inşallah hepimizin duaları kabul olunur.
canım c.tesi yeni bilgiler yazmıştım sana sanırım okumadın bilgilerime eklermisin canım ellerine saglık şimdiden.sen nasılsın :1hug:
hoşbuldum canım teşekkür ederim allah kimsenin kucagını boş koymasın inşallah
bir defa tüp bebek denemesi yaptık ikincisinide haziranda düşünüyoruz inşallah bakalım şimdilik bitkisel ilaçlara ağırlık verdik hayırlısı
sayfalar bilgi alışverişinden ilerlemiyor genelde hep karşılaşamamaktan yakınıyoruz alarmı taktırsak ne yapsak biri girdiğinde çalsın haberimiz olsun
arkadaşlar haziran yada temmuz ayında tedaviye başlayacak olan varmı???
Selam sekerlerim hepinize merhaba a.s.
sengözlerimebaksanab Bakıyorum da hiçbiriniz yoksunuz.Gezmeleremi gittiniz bakim şakkıdı