- 6 Eylül 2016
- 229
- 128
Çalışmıyorum üni son sınıfım doktor ilk iki gün dinlen daha sonra ağır işler yapmamak kaydıyla normal hayatına dönebilirsin dedi canım. Ama bi yere uzanmak ağır kaldırmak çok eğilmek ani hareketler falan onlar yasak
Canım benim bende seni duama katıyorum Rabbim hayırlısıyla hepimizin kucağını doldursun çok teşekkür ederim çok mutlu ettin beni bu mesajınla :) yatıcam merak etmetatlim baştan sona okudum yazdıklarını sayfa sayfa, o kadar heyecanlandım ki. İnşallah rabbim bebeğinin tutunmasını ve kucağınıza almayı nasip etsin. Duamdasin. Ayrıca doktor iki gün sonra normal hayatına dön demiş ama sen yat boşver :) bol bol yat dinlen gerekirse bir şey yapma :) inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Biz de elonge 2 seviyesinde olduğumuzdan ciddi bir umut oldun bana.
Canım senin eşin micro tese olarak mı hücre alındı testisten micro teseyi kim yaptı bizde ankaraya centruma gitmeyi düşünüyoruz normalde 2 sene oldu celalettin peruda tedavideyiz martta randevu var bakalım duruma göre belki micro tese olun der o nedenle centrumda hakan beyde olursa micro tese olsun istiyoruzCanım benim bende seni duama katıyorum Rabbim hayırlısıyla hepimizin kucağını doldursun çok teşekkür ederim çok mutlu ettin beni bu mesajınla :) yatıcam merak etmeinşallah güzelce tutunmuştur miniğim
EVet Kaan aydos yaptı tedavi olduk önce sonra tese yaptı dondurdu çıkan hücreleriCanım senin eşin micro tese olarak mı hücre alındı testisten micro teseyi kim yaptı bizde ankaraya centruma gitmeyi düşünüyoruz normalde 2 sene oldu celalettin peruda tedavideyiz martta randevu var bakalım duruma göre belki micro tese olun der o nedenle centrumda hakan beyde olursa micro tese olsun istiyoruz
Genetik testte gönderme işlemi neden yapılmadıEVet Kaan aydos yaptı tedavi olduk önce sonra tese yaptı dondurdu çıkan hücreleri
Yapıldı canım Hrs hastanesindeGenetik testte gönderme işlemi neden yapılmadı
Embriyolara uygulandımı genetik test ?Yapıldı canım Hrs hastanesinde
SİZ daha önce yaptırmış mıydınız embriyolara genetik test ? Ben duymadım böyle bi şey düşük olursa yapılır diye biliyorumEmbriyolara uygulandımı genetik test ?
Bizim gibi azosperm hastalarının tüp bebek sürecinde 5.gündeki embriyolarını genetik teste göndermesi önemli bence sonuçta tam bir spermle embriyo oluşturulmuyor ama tabiki allah bilir spermatitle bile normal yolla hamile olan insanları görüyoruz bu forumdaSİZ daha önce yaptırmış mıydınız embriyolara genetik test ? Ben duymadım böyle bi şey düşük olursa yapılır diye biliyorum
Valla bende merak ettim de soramadım. Bisey yazmışlar mi diye durmadan bakıyorum foruma.Dilarassd test yaptınmı merak ettim
bende adet oldum bugun kontrole gidip yarın ilaçlara başlıycam 17 gün sonrada transfer korkuyorum vallaValla bende merak ettim de soramadım. Bisey yazmışlar mi diye durmadan bakıyorum foruma.
Senin de az kalmış hayırlısı olur inş bizim daha ne zmaan olcak Belli degil mart 17 de eşimin 3 aylık iğnesi bitiyo heralde tese yapıcaklar. Inş bulunur da transfer aşamasına geliriz biz de ☹bende adet oldum bugun kontrole gidip yarın ilaçlara başlıycam 17 gün sonrada transfer korkuyorum valla
Dilarassd test yaptınmı merak ettim
Valla bende merak ettim de soramadım. Bisey yazmışlar mi diye durmadan bakıyorum foruma.
Pazartesi yapcam demiştin ondan merak ettikYapmadım Kızlar perşembe test günüm dualarınızı bekliyorum yapınca yazarım size
ay canım işallah ya inan çok mutlu olucam ve umutlu olucam banada umut olcaksın inan peki hissediyomusun bişeyler bide naptın ne yiyip ne içtin bişey daha sorcam sende centrıuma gidiyosun sanırım ben yarından itibaren esterfomle başlıycam ilaçlarada benim listemde iğne yok sen iğne oldunmu transfere hazırlanma sürecinde birde bana hangi gün ilaçları kullanıcagımı bir liste şeklinde verdiler toplam 17 gün tam 17 gün sürüyomu yoksa kontrollerden sonra erken çağırma durumları oluyomu çünkü bilet falan alıcam gün hesaplıycamYapmadım Kızlar perşembe test günüm dualarınızı bekliyorum yapınca yazarım size
işallah canım eşinin testleri sonucu iyi olsunda beklersin ne olucakSenin de az kalmış hayırlısı olur inş bizim daha ne zmaan olcak Belli degil mart 17 de eşimin 3 aylık iğnesi bitiyo heralde tese yapıcaklar. Inş bulunur da transfer aşamasına geliriz biz de ☹
Aynen oyle canım iyi gelsinde değerler sonuçlar bekleriz her şekildeişallah canım eşinin testleri sonucu iyi olsunda beklersin ne olucak
Bende taze transfer olduğu için çatlatma iğnesi vuruldum başka ek bi iğne falan olmadım Canım transfer için transfer sonrası oksapar ve prolutex iğne verdi estrofem ve progestan fitil verdi transferden önce kontrol için çağırdılar Çarşamba kontrole çağırdı ohss olmuş mu diye yumurta toplamadan dolayı sonra da cumartesi transfer oldum işte o arada hiç çağırmadılar dondurulmuş da nasıl ilerler bilmiyorum. Ananas yedim kuru kayısı yedim asitli içecek içmedim hiç şeker çikolata falan yemedim bacaklarımda çekilme oluyor göğüslerde hassasiyet var ara sıra da kaşıklarıma ağrı giriyor bi de bel sürüsü var ama ilaçların etkisi mi belirti mi bilmiyorum inşallah tutar Kızlaray canım işallah ya inan çok mutlu olucam ve umutlu olucam banada umut olcaksın inan peki hissediyomusun bişeyler bide naptın ne yiyip ne içtin bişey daha sorcam sende centrıuma gidiyosun sanırım ben yarından itibaren esterfomle başlıycam ilaçlarada benim listemde iğne yok sen iğne oldunmu transfere hazırlanma sürecinde birde bana hangi gün ilaçları kullanıcagımı bir liste şeklinde verdiler toplam 17 gün tam 17 gün sürüyomu yoksa kontrollerden sonra erken çağırma durumları oluyomu çünkü bilet falan alıcam gün hesaplıycam
Yukarıda dediğim gibi canım işte var bi şeyler ama ne çıkacak bilmiyorum cesaret edemedim test için günümü bekliyorum direk kan vericemPazartesi yapcam demiştin ondan merak ettikdurumlar nasıl var mi bi farklılık