Erkek İnfertilitesi Eşi azosperm olup ROSI/ELSI ile tüp bebek yaptırmayı düşünenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

tatlim baştan sona okudum yazdıklarını sayfa sayfa, o kadar heyecanlandım ki. İnşallah rabbim bebeğinin tutunmasını ve kucağınıza almayı nasip etsin. Duamdasin. Ayrıca doktor iki gün sonra normal hayatına dön demiş ama sen yat boşver :) bol bol yat dinlen gerekirse bir şey yapma :) inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Biz de elonge 2 seviyesinde olduğumuzdan ciddi bir umut oldun bana.

Canım benim bende seni duama katıyorum Rabbim hayırlısıyla hepimizin kucağını doldursun çok teşekkür ederim çok mutlu ettin beni bu mesajınla :) yatıcam merak etme inşallah güzelce tutunmuştur miniğim

Canım senin eşin micro tese olarak mı hücre alındı testisten micro teseyi kim yaptı bizde ankaraya centruma gitmeyi düşünüyoruz normalde 2 sene oldu celalettin peruda tedavideyiz martta randevu var bakalım duruma göre belki micro tese olun der o nedenle centrumda hakan beyde olursa micro tese olsun istiyoruz

EVet Kaan aydos yaptı tedavi olduk önce sonra tese yaptı dondurdu çıkan hücreleri

SİZ daha önce yaptırmış mıydınız embriyolara genetik test ? Ben duymadım böyle bi şey düşük olursa yapılır diye biliyorum
Bizim gibi azosperm hastalarının tüp bebek sürecinde 5.gündeki embriyolarını genetik teste göndermesi önemli bence sonuçta tam bir spermle embriyo oluşturulmuyor ama tabiki allah bilir spermatitle bile normal yolla hamile olan insanları görüyoruz bu forumda

Merhaba biz 4 yillik evliyiz, biz 2 yildir da celalletin peruda tedavideyiz, malum cp ameliyat edemedigi icin tese yapmasi icin dr ariyoruz, benim gonlum tansel kaplancan dan yana siz bize kimi onerirsiniz aceba ?

bende adet oldum bugun kontrole gidip yarın ilaçlara başlıycam 17 gün sonrada transfer korkuyorum valla
Senin de az kalmış hayırlısı olur inş bizim daha ne zmaan olcak Belli degil mart 17 de eşimin 3 aylık iğnesi bitiyo heralde tese yapıcaklar. Inş bulunur da transfer aşamasına geliriz biz de ☹

Yapmadım Kızlar perşembe test günüm dualarınızı bekliyorum yapınca yazarım size
ay canım işallah ya inan çok mutlu olucam ve umutlu olucam banada umut olcaksın inan peki hissediyomusun bişeyler bide naptın ne yiyip ne içtin bişey daha sorcam sende centrıuma gidiyosun sanırım ben yarından itibaren esterfomle başlıycam ilaçlarada benim listemde iğne yok sen iğne oldunmu transfere hazırlanma sürecinde birde bana hangi gün ilaçları kullanıcagımı bir liste şeklinde verdiler toplam 17 gün tam 17 gün sürüyomu yoksa kontrollerden sonra erken çağırma durumları oluyomu çünkü bilet falan alıcam gün hesaplıycam

Senin de az kalmış hayırlısı olur inş bizim daha ne zmaan olcak Belli degil mart 17 de eşimin 3 aylık iğnesi bitiyo heralde tese yapıcaklar. Inş bulunur da transfer aşamasına geliriz biz de ☹
işallah canım eşinin testleri sonucu iyi olsunda beklersin ne olucak

Bende taze transfer olduğu için çatlatma iğnesi vuruldum başka ek bi iğne falan olmadım Canım transfer için transfer sonrası oksapar ve prolutex iğne verdi estrofem ve progestan fitil verdi transferden önce kontrol için çağırdılar Çarşamba kontrole çağırdı ohss olmuş mu diye yumurta toplamadan dolayı sonra da cumartesi transfer oldum işte o arada hiç çağırmadılar dondurulmuş da nasıl ilerler bilmiyorum. Ananas yedim kuru kayısı yedim asitli içecek içmedim hiç şeker çikolata falan yemedim bacaklarımda çekilme oluyor göğüslerde hassasiyet var ara sıra da kaşıklarıma ağrı giriyor bi de bel sürüsü var ama ilaçların etkisi mi belirti mi bilmiyorum inşallah tutar Kızlar
Pazartesi yapcam demiştin ondan merak ettik durumlar nasıl var mi bi farklılık
Yukarıda dediğim gibi canım işte var bi şeyler ama ne çıkacak bilmiyorum cesaret edemedim test için günümü bekliyorum direk kan vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…