Zaten senin 2 3 gün oldu heralde demi az kaldı 5. Güne inş cokca gelişir 5. Güne de en azından transferde tutma şansı yüksek olurCok iyi inş canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten senin 2 3 gün oldu heralde demi az kaldı 5. Güne inş cokca gelişir 5. Güne de en azından transferde tutma şansı yüksek olurCok iyi inş canım
Bugün 2.gün olacak sanırım dün aradığında bu 1.gün bilginiz dedi hemşire. İnşallah gelirler 5.güne canım dua ediyorum beklemek biraz stresliymiş bu süreciZaten senin 2 3 gün oldu heralde demi az kaldı 5. Güne inş cokca gelişir 5. Güne de en azından transferde tutma şansı yüksek olur
ya peki yumurtalar 3.günde dondurulursa tutma şansı dahamı düşük oluyoBugün 2.gün olacak sanırım dün aradığında bu 1.gün bilginiz dedi hemşire. İnşallah gelirler 5.güne canım dua ediyorum beklemek biraz stresliymiş bu süreci
Yok canım önemli olan kalitesi diyorlar 5.gün olunca sonucu daha erken öğreniyosun sadece. Bi de bana 5.gün transfer olur dediler o yüzden o günü bekliyorumya peki yumurtalar 3.günde dondurulursa tutma şansı dahamı düşük oluyo
Canım senin embriyoların durumu nasıl kaçıncı gün oldu gelişimi nasılmış bilgi veriyolar mi ?Yok canım önemli olan kalitesi diyorlar 5.gün olunca sonucu daha erken öğreniyosun sadece. Bi de bana 5.gün transfer olur dediler o yüzden o günü bekliyorum
8ide 3.güne gelmiş canım çok şükür durumları iyi dendi yarın 5.gün transferim var inşallah dualarınızı bekliyorumCanım senin embriyoların durumu nasıl kaçıncı gün oldu gelişimi nasılmış bilgi veriyolar mi ?
Çok iyi 8 tane olması şansın bol olsun dualarımız seninle. Inş tutunur bebişn bilgilendir bizi 12 gün sonra belli olur sanırım.8ide 3.güne gelmiş canım çok şükür durumları iyi dendi yarın 5.gün transferim var inşallah dualarınızı bekliyorum
İnşallah canım çok teşekkürler bilgilendiririm tabikiÇok iyi 8 tane olması şansın bol olsun dualarımız seninle. Inş tutunur bebişn bilgilendir bizi 12 gün sonra belli olur sanırım.
Hadi hayırlı pozitifli günlere inşBugün transfer oldum çok şükür ve test tarihim 5 mart :)
AMin inşallah Canım nasıl geçecek bu günler bilmiyorum :)Hadi hayırlı pozitifli günlere inş
Biraz heyecanlı biraz stresli olur herald e ama sonu guzel olsun. Doktor dinlen falan dedi mi yoksa normal hayatına devam mi et dedi? Bu arada çalışıyo musun?AMin inşallah Canım nasıl geçecek bu günler bilmiyorum :)
Çalışmıyorum üni son sınıfım doktor ilk iki gün dinlen daha sonra ağır işler yapmamak kaydıyla normal hayatına dönebilirsin dedi canım. Ama bi yere uzanmak ağır kaldırmak çok eğilmek ani hareketler falan onlar yasakBiraz heyecanlı biraz stresli olur herald e ama sonu guzel olsun. Doktor dinlen falan dedi mi yoksa normal hayatına devam mi et dedi? Bu arada çalışıyo musun?
hadi hayırlı olsun işallah güzel sonuçlar çıkar bizede umut olur mutlaka yaz olurmuBugün transfer oldum çok şükür ve test tarihim 5 mart :)
Hmm anladim canim cok heyecanli Aman dikkat et rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin su mübarek 3 ayların yüzü suyu hurmetineÇalışmıyorum üni son sınıfım doktor ilk iki gün dinlen daha sonra ağır işler yapmamak kaydıyla normal hayatına dönebilirsin dedi canım. Ama bi yere uzanmak ağır kaldırmak çok eğilmek ani hareketler falan onlar yasak
Amin inşallah Canım yazarım tabihadi hayırlı olsun işallah güzel sonuçlar çıkar bizede umut olur mutlaka yaz olurmu
Evet canım heyecanlı gerçekten amin inşallah dualarını eksik etmeHmm anladim canim cok heyecanli Aman dikkat et rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin su mübarek 3 ayların yüzü suyu hurmetine
Dualarımız seninleAmin inşallah Canım yazarım tabi
Evet canım heyecanlı gerçekten amin inşallah dualarını eksik etme
Yaa çok heyecanlı allahım inşallah güzel sonuç almayı nasip eder.Bugün transfer oldum çok şükür ve test tarihim 5 mart :)
Hem heyecanlı hem stresli Canım valla :)Yaa çok heyecanlı allahım inşallah güzel sonuç almayı nasip eder.