Erkek İnfertilitesi Eşi azosperm olup ROSI/ELSI ile tüp bebek yaptırmayı düşünenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Zaten senin 2 3 gün oldu heralde demi az kaldı 5. Güne inş cokca gelişir 5. Güne de en azından transferde tutma şansı yüksek olur
Bugün 2.gün olacak sanırım dün aradığında bu 1.gün bilginiz dedi hemşire. İnşallah gelirler 5.güne canım dua ediyorum beklemek biraz stresliymiş bu süreci

Biraz heyecanlı biraz stresli olur herald e ama sonu guzel olsun. Doktor dinlen falan dedi mi yoksa normal hayatına devam mi et dedi? Bu arada çalışıyo musun?
Çalışmıyorum üni son sınıfım doktor ilk iki gün dinlen daha sonra ağır işler yapmamak kaydıyla normal hayatına dönebilirsin dedi canım. Ama bi yere uzanmak ağır kaldırmak çok eğilmek ani hareketler falan onlar yasak

Çalışmıyorum üni son sınıfım doktor ilk iki gün dinlen daha sonra ağır işler yapmamak kaydıyla normal hayatına dönebilirsin dedi canım. Ama bi yere uzanmak ağır kaldırmak çok eğilmek ani hareketler falan onlar yasak
Hmm anladim canim cok heyecanli Aman dikkat et rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin su mübarek 3 ayların yüzü suyu hurmetine 🙏🙏

hadi hayırlı olsun işallah güzel sonuçlar çıkar bizede umut olur mutlaka yaz olurmu
Amin inşallah Canım yazarım tabi
Hmm anladim canim cok heyecanli Aman dikkat et rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin su mübarek 3 ayların yüzü suyu hurmetine 🙏🙏
Evet canım heyecanlı gerçekten amin inşallah dualarını eksik etme 🙏🏻

X