Erkek İnfertilitesi Eşi azosperm olup ROSI/ELSI ile tüp bebek yaptırmayı düşünenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet benim rahim dinlendirmek istedi doktor şubat sonu adetimden sonra transfer olucak senin yumurtaların toplanmadı daha o zaman benim senden önce olur
Senin kaçıncı gün toplanmıştı yumurtalar ? Kaç tane döllendi donduruldu ? Yuvarlak hücrelerle mi yapılmıştı ? Çok soru sordum ama merak ediyorum bende :)

Senin kaçıncı gün toplanmıştı yumurtalar ? Kaç tane döllendi donduruldu ? Yuvarlak hücrelerle mi yapılmıştı ? Çok soru sordum ama merak ediyorum bende :)
ya kaçıncı gün saymadım açıkcası toplandığını 10 tane topladılar 1.gün 7 tanesi döllendi 3.gün 4 tane kalmış dondurdular

İyi geceler kızlar bugün kontrole gittim ben Pazartesi yumurta toplamam var. Umarım yumurta toplama iyi geçer. Güzel embriyolar oluşur ve transferim bu ay gerçekleşir. Dualarınızı bekliyorum

İnşallah herşey yolunda gider
Amin canın inşallah teşekkür ederim
hadi hayırlısı canım mutlaka yaz burayada çok çok çok iyi olur herşey işallah
Yazarım tabi canım inşallah çok heyecanlıyım valla
10 tane olması da iyi bence. Inş güzel sonuçlarını bekliyoruz. 5. Güne ulaşırsa transfer oluyo değil mi
Aynen öyle canım Çarşamba kontrole çağırdılar büyük ihtimal 5.güne gelirlerse de transfer olacak inşallah

Kızlar az önce hastaneden aradılar. Toplanan 10 yumurtadan 9u olgun çıkmış ve 8 tanesi döllenmiş İnşallah çoğu 5.güne gelir dualarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…