Anladım onda ki şans daha yuksek sanırım değil mi yuvarlak hücreye göre. Inş hepimiz muradimiza ererizRosi/Elosi dediği olacak bize tam yuvarlak hücre değil de kuyruğu yeni oluşmaya başlamış spermatidlerle yapılacak
sendemi centrıumda olcaksın ne zaman olcaksın bizde rosi olcaz martta transferimRosi/Elosi dediği olacak bize tam yuvarlak hücre değil de kuyruğu yeni oluşmaya başlamış spermatidlerle yapılacak
Evet biraz daha yüksek dediler hiç kuyruğu olmayana göre. Amin Canım dualarım hepimiz içinAnladım onda ki şans daha yuksek sanırım değil mi yuvarlak hücreye göre. Inş hepimiz muradimiza ereriz
Evet. Yarın iğnelerin 10.günü kontrolüm var. Senin dondurulmuş mu var ?sendemi centrıumda olcaksın ne zaman olcaksın bizde rosi olcaz martta transferim
evet benim rahim dinlendirmek istedi doktor şubat sonu adetimden sonra transfer olucak senin yumurtaların toplanmadı daha o zaman benim senden önce olurEvet. Yarın iğnelerin 10.günü kontrolüm var. Senin dondurulmuş mu var ?
Senin kaçıncı gün toplanmıştı yumurtalar ? Kaç tane döllendi donduruldu ? Yuvarlak hücrelerle mi yapılmıştı ? Çok soru sordum ama merak ediyorum bende :)evet benim rahim dinlendirmek istedi doktor şubat sonu adetimden sonra transfer olucak senin yumurtaların toplanmadı daha o zaman benim senden önce olur
ya kaçıncı gün saymadım açıkcası toplandığını 10 tane topladılar 1.gün 7 tanesi döllendi 3.gün 4 tane kalmış dondurdularSenin kaçıncı gün toplanmıştı yumurtalar ? Kaç tane döllendi donduruldu ? Yuvarlak hücrelerle mi yapılmıştı ? Çok soru sordum ama merak ediyorum bende :)
Hadi hakkında hayırlısı olsun canım tutar inşallahya kaçıncı gün saymadım açıkcası toplandığını 10 tane topladılar 1.gün 7 tanesi döllendi 3.gün 4 tane kalmış dondurdular
Aminn canım inşallah herşey yolunda gider dualarımız seninleİyi geceler kızlar bugün kontrole gittim ben Pazartesi yumurta toplamam var. Umarım yumurta toplama iyi geçer. Güzel embriyolar oluşur ve transferim bu ay gerçekleşir. Dualarınızı bekliyorum
Sağol canımAminn canım inşallah herşey yolunda gider dualarımız seninle
İnşallah herşey yolunda giderBugün yumurta toplanma vardı 10 tane toplandı taze transfer olacakmışım inşallah kaç tanesi döllenecek meraktayım kızlar dualarınızı bekliyorun
hadi hayırlısı canım mutlaka yaz burayada çok çok çok iyi olur herşey işallahBugün yumurta toplanma vardı 10 tane toplandı taze transfer olacakmışım inşallah kaç tanesi döllenecek meraktayım kızlar dualarınızı bekliyorun
10 tane olması da iyi bence. Inş güzel sonuçlarını bekliyoruz. 5. Güne ulaşırsa transfer oluyo değil miBugün yumurta toplanma vardı 10 tane toplandı taze transfer olacakmışım inşallah kaç tanesi döllenecek meraktayım kızlar dualarınızı bekliyorun
Amin canın inşallah teşekkür ederimİnşallah herşey yolunda gider
Yazarım tabi canım inşallah çok heyecanlıyım vallahadi hayırlısı canım mutlaka yaz burayada çok çok çok iyi olur herşey işallah
Aynen öyle canım Çarşamba kontrole çağırdılar büyük ihtimal 5.güne gelirlerse de transfer olacak inşallah10 tane olması da iyi bence. Inş güzel sonuçlarını bekliyoruz. 5. Güne ulaşırsa transfer oluyo değil mi
Hadi inş darısı bizlere olsunAmin canın inşallah teşekkür ederim ☺
Yazarım tabi canım inşallah çok heyecanlıyım valla
Aynen öyle canım Çarşamba kontrole çağırdılar büyük ihtimal 5.güne gelirlerse de transfer olacak inşallah ☺
Amin Canım hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallahHadi inş darısı bizlere olsun
Cok iyi inş canımKızlar az önce hastaneden aradılar. Toplanan 10 yumurtadan 9u olgun çıkmış ve 8 tanesi döllenmişİnşallah çoğu 5.güne gelir dualarınızı bekliyorum