Erkek İnfertilitesi Eşi azosperm olup ROSI/ELSI ile tüp bebek yaptırmayı düşünenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ayy hadi inşallah ya bizler3 de umut olcak recai hocada emre papuccu da bugün rosi gebelik haberi paylaşmışlar o bile o kadar umut oluyor ki. Hatta bi an sen olabilir misin acaba diye düşündüm. Ama senin test günün p3rsembe olduğu aklıma geldi.
Bulantı falan yok mu yada onlar için erken mi acaba normal gebelikte de o belirtiler hemen olmuyo sanırım.

Canım merhaba :) sizin FSH değeriniz kaçtı?
Yani değerler hastaneden hastaneye degisiyo ilm önce 79 du ilk öğrendiğimiz de ama o hastanenin değer aralığına göre cok yüksekti sonra ilaç tedavisinden sonra başka bi hastane de 50 küsürdu ama o hastanenin değerlerine gore normalmiş. Yani aralıklar her hastanede değişebiliyor

Yazmıyordu bizim tahlilde de 26 çıkmıştı doktor önemsemedi ama sperm sayısı baya az ondan mı diyorum acaba

Yazmıyordu bizim tahlilde de 26 çıkmıştı doktor önemsemedi ama sperm sayısı baya az ondan mı diyorum acaba
Yani olabilir etkiliyor tabi sperm üretimini ama sizde az da olsa varms bizde hiç yok ilk tese de de çıkmadı zaten tedavisiz yapmıştı doktor degistirdik işte simdi ki iyi gibi bakalım inş sonucu da iyi olur

Yani olabilir etkiliyor tabi sperm üretimini ama sizde az da olsa varms bizde hiç yok ilk tese de de çıkmadı zaten tedavisiz yapmıştı doktor degistirdik işte simdi ki iyi gibi bakalım inş sonucu da iyi olur
İnsallah canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün çok zorlu yıpratıcı surec.. bizim de imtihanımız buymus fshı hangi ilaçlarla düşürdüler bizim doktor klomen vermişti

İnsallah canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün çok zorlu yıpratıcı surec.. bizim de imtihanımız buymus fshı hangi ilaçlarla düşürdüler bizim doktor klomen vermişti
Once ilk once ovitrelle iğne kullanmıştı çok fazla dusmesi az düştü yani sonra klomen kullandı onda hoc bi fark olmadı. En son şuan choriomon 5000 kullanıyo 10 günde bir 3 aylıktı son iki iğne kaldı ilk ay değerlerine batırdı düşmüştü fsh suan ne durumda bilmiyorz ayın 17 sinde hem sperm hem kan testi verecek bakalım durum neyi göstericek.

Rabbim yüzümüzü güldürsün insallaj

Biz daha sperm icin tedavi aşamasındayız kuzum son durumu bilmiyoruz henüz başlamadık tedaviye
Hmm ama en azından az da olsa varmış sanırım sizde. Sperm testinde çıkar onda olmasa tese de mutlaka çıkar normal yolla bile olma şansı var sizin bizlerin teK çare tüp bebek oda ihtimaller doğrultusunda. Rabbim hayırlısını versin

işallah tutar canım bende dondurulmuş bugun estrofem başladım 10 gün falan sabah akşam kullanıcam sonra diğer ilaçlar bakalım hayırlısı

alyaangel 0 06Elif19 kızlar malesef sonuç negatif kan verdim
yaaaa çok üzüldüm ne diyceğimi bilmiyorum 15 gün sonra bende paylaşıcam senle aynı kaderi şimdi daha çok korkuyorum sana nasıl teselli verebilirim bilmiyorum inan instagramda sürekli rosi hamileliği diyee paylaşıyolar ben hiç inanmıyorum artık kandırılıyoruz resmen ama yapcak birşeyimiz yok sana üzülme diycem ama biliyorum bir işe yaramıyacak üzüldüm inan çok

alyaangel 0 06Elif19 kızlar malesef sonuç negatif kan verdim

canım kardeşim hiç üzülme. En azından deneme aşamasına geldiniz, böyle düşünürsen belki bir nebze olsun rahatlar için. Vakti zamanı gelmemiş henüz demek ki. Hiç yılma, biraz toparlanın inşallah yeniden denersiniz dediğim gibi en azından deneyebiliyorsunuz. Allah yardımcınız olsun, kalbinize serinlik versin.

Yaa ciddi misin neyse üzülme tekrar denersiniz. Nedenini soyledi mi peki doktor neden tutmamış yada erken oldugu icin negatif olabilir mi sordun mu ?

Sağolun kızlar Allah razı olsun az önce haber verdim hastaneye 12.günü bekleyeceğiz geç tutunma olabilir dedi ama benim çok ümidim kalmadı ama hayırlısı ilaçları kullanıcam bugün de

Sağolun kızlar Allah razı olsun az önce haber verdim hastaneye 12.günü bekleyeceğiz geç tutunma olabilir dedi ama benim çok ümidim kalmadı ama hayırlısı ilaçları kullanıcam bugün de
Ayy inş öyle olur ya inş yarın mucize ile karşılaşırsın. Keşke hiç kan vermeden 12. Günü bekleseydin en azından moralin bozulmazdi. Neyse bi muciz3 olsun inş metanetli ol.

Canım hiç üzülme begonvilko nun da dediği gibi en azından bu aşamaya geldiniz yeniden denersiniz Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah kalbine ferahlık versin inşallah

Merhaba ben de rosi işlemi sürecinden geçtim. Benden 10 yumurta toplandı ve eşimin de Acıbadem’deki örnekleri ile benim yumurtalarımın tamamını tank ile ankaraya taşımıştık. Sonuçta 5. Güne ulaşan Embiryo 3 adetti. Ve biz Ngs testi istedik. sonuçta 1 adet sağlıklı kaldı ( centrum bize hepsinin sağlıklı olduğunu gerek olmadığını iletmişti ancak ngs sonucu 2 embriyoda kromozom sıkıntısı çıktığını öğrendik) nitekim kalan 1 sağlıklı Embiryo için
transferim 10 Mart’tayapıldı, ancak tutmadı. 10 ve 13 martgünleri kan testiyaptırdıkve sonuç negatif çıktı. Henüz bize bir geri dönüş olmadı, tutmamasıyla ilgili bir açıklama vs. bundan sonraki süreç için başka bir klinik düşünüyoruz. Sizlerin verebileceği tavsiyeler var mıdır? Sorularınız var ise yanıtlayabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…