Erkek İnfertilitesi Eşi azosperm olup ROSI/ELSI ile tüp bebek yaptırmayı düşünenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
centrumda bilemediğim bir negatif enerji alıyorum ama umarım yanılıyorumdur. roside doğum yapan tek bir kadın var reklamarında hep onu gösteriyorlar.pek fazla istatistik paylşılmıyor diye biliyorum sayfalarında.Allah tüm doktorlarımıza hakkımızda dğru tesşhis yapma yetenekleri ve iyi niyeti versin. bizlere hazır para hastane sermayesi olarak bakmasınlar.

Konu sajibi ne aşamada acaba merak ettim
Merhaba ,
Biz 2 kez rosi denedik ikisinde de olumsuz sonuçlandı zaten tutma yüzdesi %10 diyorlar tedaviyi uygularken de. Ellerinden geleni yaptıklarını düşünüyorum. 2 denemeden sonra hücrelerimiz bitmişti. Ahmet hocada tedavi görmeye başladı eşim. Yaklaşık 6 aylık bi tedaviden sonra teseye alındı eşim ve çok şükür normal sperm bulundu. Cuma günü normal tüp bebek olarak transferim var dualarımızı bekliyorum rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah bana da olumlu sonuç almayı nasip eder rabbim sonucu yine yazarım sizlere.

Merhaba
Ahmet hoca dediğiniz hangi hastanede. İnşallah pozitif haberlerinizi de alırız

bende centrum tüp bebek yaptırdım çok pişmanım herşey ezbere yapılıyor sperm bulundu dediler bitmiş haberimiz yok paramızla hüsrana uğradık

Ne kadar güzel araştırıp yorumlamışsınız elinize emeğinize sağlık.Ne yazıkki benim de bu konuda uyanışım 2 seneme ve bi dünya parama mal oldu.Manevi yipranmayi saymıyorum bile.Meşhur ankaradaki merkez son transferimde rosi ile olanembriyolarimi telef etmese belki ben de uyanmamaya ve olmayan parayla umit satın almaya devam edecektim.Rosi yalan inanmayın boşuna enerjinizi sağlığınızı boşa harcamayın Hulya hanım kadar bilimsel ve güzel anlatamam ama sekiz yıllık evliyim azospermide rosi ile hamilelik falan olmamıştır olmuyor olmayacak da...Ben ve bu süreçte tanıdığım birçok çift olmayacak işe amin dedik.Sakın iyice araştırmadan sizi kandırmalarına izin vermeyin arkadaşlar.Burada Hülya hanımın bi yazısı her harfiyle o kadar doğru ki bunu size asla bu kadar açıķ ve net bir şekilde anlatan kimseyi bulamazsınız.

Dondurulmuş embriyo mu yoksa taze embriyo mu transfer edildi?bir de embriyolariniz kaçıncı gün embriyosuydu ve kalitesi ne idi?

Merhaba
Ahmet hoca dediğiniz hangi hastanede. İnşallah pozitif haberlerinizi de alırız

Merhaba biz de iki kez rosi denedik ve başarısız olduk.Acaba eşinize hangi ilaçları kullandırdı sperm bulundu paylaşabilir misiniz?

Merhaba Kader Arkadaşlarım,

biz üç sene önce ROSİ konusunu kritik bir şekilde sorguladığımızda, çünkü sorduğumuz sorulara cevap alamadığımız için, bilimsel araştırıp sunduğumuzda, maalesef gene burada da hamile olduğunu, daha sonra ama gidişattan haberdar etmeyen kişiler bulunmakta. Bunlar gene bazı merkezlerden diye düşünüyorum, çünkü bizim uluslararası araştımamız bu ROSI tekniği hiç biryerde ne tedavi ne de deney olarak uygulanmamaktadır. Sade Japonya'da Tanaka'dan hariç Türkiye'de üç merkez uygulamaktadır, bu merkezlerin de aralarında bir bağ olmaktadır. Avrupa ve Amerika'da uygulanmamaktadır, neden acaba, bu işte madem bu kadar büyük bir imkan var? Yukardaki newmoon67 ve diger hanıfefendiyelere çok teşekkür ederim, çünkü bizi anlayan birileri var. Daha önce bunu dile getirdiğimizde WhatsApp gruplarından ve merkezlerden altıldık, derin detaya girdiğimiz için. Ama biz sağlığımızı hem kendimizin hem eşimizin, yolda bulmadık, paramızı da. Sizin de bildiğiniz gibi eşlerimizde de bir mikro tese yapılmakta, bazılarımızın eşleri kadın hormonları almakta, bu onların sağlıkları için ne anlama gelmekte? Bildgiğiniz üzere bunlar hiç alakasız, bilimsel olmayan genetik testler de yapıyorlar, isim vermek istemiyorum. Bir merkezdeyseniz bu adamla karşılaşmışsınızdır, sekreteri de maşallah ikinci profesör, kanser hücreleriyle alakalı genetik tesleri bir dedemden kalmış laboratuarda gerçekleştirmekteler. Sağlığınıza ve paranıza dikkat edin, üçkağıtcılara yedirmeyin!!! Ankara'daki bir merkez Eshre'ye bir makale abstractum sundu, ama hala abstractum'da kaldı. ALOOOO, Eshre (European Society of Human Reproduction and Embryology) bir sonuç bekliyor!!!!

Biz oradaki, Eshre'deki profesörlerle iltibata geçip görüştük, onlar gülmekte bu makale hakkında. İkinci sömesterdeki öğrenci bile yapmaz bunu dediler, Türkiye'de para için yapıldığını ve insanların sağlıklarıyla oynadıklarını söylediler. İsterseniz yukardaki link üzerinden bu abstractuma ulaşabilirsiniz. Bu merkezin, biz Türkleri, böyle tanıttıkları için, kendimden utandım. ROSİ yöntemi hala kullanılmakta ve insanlar mağdur edilmekte, dur diyen yokki. Artık yeter!!!! Bu konuyla alakalı bizim işimiz bitti, ama siz ve sizden sonra gelenler mağdur olmasın, bunu okumayanlar bunu bilmeyenler bu kişilerin tuzağına düşecekler........Bunu insanlık görevimiz olarak önlemek istiyoruz!!!!!!!

Son düzenleme:
Merhaba acaba bir gelişme varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…