Ayy hadi inşallah ya bizler3 de umut olcak recai hocada emre papuccu da bugün rosi gebelik haberi paylaşmışlar o bile o kadar umut oluyor ki. Hatta bi an sen olabilir misin acaba diye düşündüm. Ama senin test günün p3rsembe olduğu aklıma geldi.Bende taze transfer olduğu için çatlatma iğnesi vuruldum başka ek bi iğne falan olmadım Canım transfer için transfer sonrası oksapar ve prolutex iğne verdi estrofem ve progestan fitil verdi transferden önce kontrol için çağırdılar Çarşamba kontrole çağırdı ohss olmuş mu diye yumurta toplamadan dolayı sonra da cumartesi transfer oldum işte o arada hiç çağırmadılar dondurulmuş da nasıl ilerler bilmiyorum. Ananas yedim kuru kayısı yedim asitli içecek içmedim hiç şeker çikolata falan yemedim bacaklarımda çekilme oluyor göğüslerde hassasiyet var ara sıra da kaşıklarıma ağrı giriyor bi de bel sürüsü var ama ilaçların etkisi mi belirti mi bilmiyorum inşallah tutar Kızlar
Yukarıda dediğim gibi canım işte var bi şeyler ama ne çıkacak bilmiyorum cesaret edemedim test için günümü bekliyorum direk kan vericem
Bulantı falan yok mu yada onlar için erken mi acaba normal gebelikte de o belirtiler hemen olmuyo sanırım.