Erkek İnfertilitesi Eşi azosperm olup ROSI/ELSI ile tüp bebek yaptırmayı düşünenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba herhangi bir tedavi sonucunda mı grade 3’e geldi? Biz de daha tedaviye başlamadık elonge grade 3 çıktı. Bu arada inşallah tutar bebişiniz ❤
YOk biz tese olmadan önce sperm testi yaptılsr centrumda teste göre sonucumuz grade 3 çıktı hücre buluruz dediler öyle teseye girdik .malesef tutmadi ama 2.denemeye gitcez 1 denemelik daha eşimin dondurulmuş hücresi var Sizin elonge olması çok iyi tutma şansı daha yüksek

Elonge ile grade farklı şeyler mi ? Kusura bakmayın tam bilmiyorum ondan soruyorum

Elonge ile grade farklı şeyler mi ? Kusura bakmayın tam bilmiyorum ondan soruyorum
Olsun ne kusuru sorabilirsiniz.elonge ile raund ayrı şeyler elonge olan kuyruğu oluşmaya başlamiş spermatid.raund olan yuvarlak kuyruksuz spermatid.bu yuvarlak spermatidlerler elonge spermatidlerde kendi arasında derecelendirilıo.elongelerinn tutma oranı daha yüksek

Çok teşekkür ederim

biz kaa aydosta tedavideydik eşimi önce ameliyat yaptı dondurdu sonra oraya naklini gerçekleştirdik biz

kızlar 4 tane yumurtam 3. günde donduruldu kullanılmak için 10 tane yumurta toplanmıştı 1. gün 7 tane döllenmişti şimdi 4 tanesi kalmış ve dondurmuşlar sizce iyimi bana az geldi moralim bozuldu şu an

kızlar 4 tane yumurtam 3. günde donduruldu kullanılmak için 10 tane yumurta toplanmıştı 1. gün 7 tane döllenmişti şimdi 4 tanesi kalmış ve dondurmuşlar sizce iyimi bana az geldi moralim bozuldu şu an
Hiç moralini bozma orası belli olmuyor 15 tanede döllense kaliteli olmadıktan sonra tutunmuo zaten önemli olan kaliteli olması 1 tane bile yeter yani

Canım nerden nakil yaptırdınız HRS den mi bi de nakil için ücret ödediniz mi ?
yok hayır bi ücreti yok ama centrıuma nakil yapcaksanız onun içinde randevu alıyosunuz çünkü siz taşıyosunuz hücreleri mutlaka bi araba ile gidin biz bilmiyoduk mesela allahtan hrs hastanesinde bulduk bir tank taşıdık yoksa çok zordu işimiz

Anladım Canım teşekkür ederim bilgi için

Bizde ayni durumdayiz! Sizin ilk M. Tese sonucunuz neydi cok merak ettim :)?

Bizde ayni durumdayiz! Sizin ilk M. Tese sonucunuz neydi cok merak ettim :)?
Sonucu bilmiyorum onunla alakalı bisey söylemedi. Yani patolojye gönderelim dedi doktor. Bizde ne oluyo gönderince dedik bisey olmayacak yapsanız da olur yapmasanız da dedi. Bizde o moral bozukluğuyla kalsın dedik çıktık. Doğru düzgün yönlendirmedi zaten

Peki esinizin fsh ve testesteron dengesi nedir? Bizimki tes: 1.75 ve fsh 20.1.. galiba ayni zamana denk gelcek Rosimiz! Esim suan haftada 1x ovirtrelle ignesi ve gun asiri klomen kullaniyo!

Peki esinizin fsh ve testesteron dengesi nedir? Bizimki tes: 1.75 ve fsh 20.1.. galiba ayni zamana denk gelcek Rosimiz! Esim suan haftada 1x ovirtrelle ignesi ve gun asiri klomen kullaniyo!
Eşimin tag yüksek testosteron düşük idi. Ilk başladığımız zamanlar ovitrelle klomen onları kullandı. Şimdi son olarak choriomon 5000 verdi doktor 3 ay on gunde bir kullan 1 ay sonra kan ver fsh vs bakalim ona gore ilaci haftada bir olarak yapalim demis sonra tese ye başlıcaz normal spermbulursak normal tüp bebek yoksa rosi yapcaz demiş. 1 ay kullandı test yaptırdı fsh normale dönmüş tes. Biraz düşük çıkmış 1 buçuk ay kaldı h3ralde o zamana kadar oda normale döner allahın izniyle.

Cok heycanli! Onemli olan ön tedavi bence. Neolursa olsun icinize sinmezse Tese yaptirmayin derim.. Ben oyle dusunuyorum cunki. Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini nasip etsin! Insallah faydasi olur. Pes etmek yok. Yuzdeler az da olsa cok buyuk bir umut oldu Rosi. :)

Kesinlikle öyle çok büyük bir umut şöyle düşünüyorum ve kendimi öyle teselli ediyorum. azopsermi hastalığı da çok düşük bi oran da olan bidurum yani 100 erkekten 10 unda 15 inde var böyle bi durum. Bu hastalık nasıl bizi bulduysa. Rosi yada tüp bebekteki bu düşük oran da inş bize vurur. Bilmem yanlış mi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…