YOk biz tese olmadan önce sperm testi yaptılsr centrumda teste göre sonucumuz grade 3 çıktı hücre buluruz dediler öyle teseye girdik .malesef tutmadi ama 2.denemeye gitcez 1 denemelik daha eşimin dondurulmuş hücresi varMerhaba herhangi bir tedavi sonucunda mı grade 3’e geldi? Biz de daha tedaviye başlamadık elonge grade 3 çıktı. Bu arada inşallah tutar bebişiniz ❤
Elonge ile grade farklı şeyler mi ? Kusura bakmayın tam bilmiyorum ondan soruyorumYOk biz tese olmadan önce sperm testi yaptılsr centrumda teste göre sonucumuz grade 3 çıktı hücre buluruz dediler öyle teseye girdik .malesef tutmadi ama 2.denemeye gitcez 1 denemelik daha eşimin dondurulmuş hücresi var ☺Sizin elonge olması çok iyi tutma şansı daha yüksek
Olsun ne kusuru sorabilirsiniz.elonge ile raund ayrı şeyler elonge olan kuyruğu oluşmaya başlamiş spermatid.raund olan yuvarlak kuyruksuz spermatid.bu yuvarlak spermatidlerler elonge spermatidlerde kendi arasında derecelendirilıo.elongelerinn tutma oranı daha yüksekElonge ile grade farklı şeyler mi ? Kusura bakmayın tam bilmiyorum ondan soruyorum
Çok teşekkür ederimOlsun ne kusuru sorabilirsiniz.elonge ile raund ayrı şeyler elonge olan kuyruğu oluşmaya başlamiş spermatid.raund olan yuvarlak kuyruksuz spermatid.bu yuvarlak spermatidlerler elonge spermatidlerde kendi arasında derecelendirilıo.elongelerinn tutma oranı daha yüksek ☺
Rica ederimÇok teşekkür ederim❤
biz kaa aydosta tedavideydik eşimi önce ameliyat yaptı dondurdu sonra oraya naklini gerçekleştirdik bizNormalde ilk önce sperm testi yapıolar grade 3 4 çıksrsa öncül hücre yüzde90 var olduğunu gösterdiği için ameliyata alıolar size test yapmadan nasıl direk ameliyata almişlar acabaAllahtan hücreniz çıkmış inşAllah pozitifi görürsünüz
Anladım canım bende direk centrum tese yaptı sandım ondan şaşırdım hayırlısı olsun inşAllahbiz kaa aydosta tedavideydik eşimi önce ameliyat yaptı dondurdu sonra oraya naklini gerçekleştirdik biz
Hiç moralini bozma orası belli olmuyor 15 tanede döllense kaliteli olmadıktan sonra tutunmuo zaten önemli olan kaliteli olması 1 tane bile yeter yanikızlar 4 tane yumurtam 3. günde donduruldu kullanılmak için 10 tane yumurta toplanmıştı 1. gün 7 tane döllenmişti şimdi 4 tanesi kalmış ve dondurmuşlar sizce iyimi bana az geldi moralim bozuldu şu an
5.Güne giden embriyo olmadı mı ?kızlar 4 tane yumurtam 3. günde donduruldu kullanılmak için 10 tane yumurta toplanmıştı 1. gün 7 tane döllenmişti şimdi 4 tanesi kalmış ve dondurmuşlar sizce iyimi bana az geldi moralim bozuldu şu an
Canım nerden nakil yaptırdınız HRS den mi bi de nakil için ücret ödediniz mi ?biz kaa aydosta tedavideydik eşimi önce ameliyat yaptı dondurdu sonra oraya naklini gerçekleştirdik biz
yok hayır bi ücreti yok ama centrıuma nakil yapcaksanız onun içinde randevu alıyosunuz çünkü siz taşıyosunuz hücreleri mutlaka bi araba ile gidin biz bilmiyoduk mesela allahtan hrs hastanesinde bulduk bir tank taşıdık yoksa çok zordu işimizCanım nerden nakil yaptırdınız HRS den mi bi de nakil için ücret ödediniz mi ?
yok 3.günde 4 tane dondurduk dediler acaba diyorum kötü gidiyodu o yüzdenmi hemen dondurdular5.Güne giden embriyo olmadı mı ?
Anladım Canım teşekkür ederim bilgi içinyok hayır bi ücreti yok ama centrıuma nakil yapcaksanız onun içinde randevu alıyosunuz çünkü siz taşıyosunuz hücreleri mutlaka bi araba ile gidin biz bilmiyoduk mesela allahtan hrs hastanesinde bulduk bir tank taşıdık yoksa çok zordu işimiz
Merhaba, biz de 1 defa tese yaptık tedavisiz ilaçsız. Sperm çıkmadı. Baska bir merkez de suan rosiye hazirlaniyoruz 1 yildir tedavideyiz. Son asama igne vuruluyor esim 3 ay sonra test sonucuna göre rosiye gecicez demiş doktor. 2 kez yere olacak yani eğer olgun sperm bulursak normal tüp bebek uygularız. Bulamazsak rosi uygularız demiş dr. Bakalim sonuç ne gösterecek
Sonucu bilmiyorum onunla alakalı bisey söylemedi. Yani patolojye gönderelim dedi doktor. Bizde ne oluyo gönderince dedik bisey olmayacak yapsanız da olur yapmasanız da dedi. Bizde o moral bozukluğuyla kalsın dedik çıktık. Doğru düzgün yönlendirmedi zatenBizde ayni durumdayiz! Sizin ilk M. Tese sonucunuz neydi cok merak ettim :)?
Peki esinizin fsh ve testesteron dengesi nedir? Bizimki tes: 1.75 ve fsh 20.1.. galiba ayni zamana denk gelcek Rosimiz! Esim suan haftada 1x ovirtrelle ignesi ve gun asiri klomen kullaniyo!Sonucu bilmiyorum onunla alakalı bisey söylemedi. Yani patolojye gönderelim dedi doktor. Bizde ne oluyo gönderince dedik bisey olmayacak yapsanız da olur yapmasanız da dedi. Bizde o moral bozukluğuyla kalsın dedik çıktık. Doğru düzgün yönlendirmedi zaten
Eşimin tag yüksek testosteron düşük idi. Ilk başladığımız zamanlar ovitrelle klomen onları kullandı. Şimdi son olarak choriomon 5000 verdi doktor 3 ay on gunde bir kullan 1 ay sonra kan ver fsh vs bakalim ona gore ilaci haftada bir olarak yapalim demis sonra tese ye başlıcaz normal spermbulursak normal tüp bebek yoksa rosi yapcaz demiş. 1 ay kullandı test yaptırdı fsh normale dönmüş tes. Biraz düşük çıkmış 1 buçuk ay kaldı h3ralde o zamana kadar oda normale döner allahın izniyle.Peki esinizin fsh ve testesteron dengesi nedir? Bizimki tes: 1.75 ve fsh 20.1.. galiba ayni zamana denk gelcek Rosimiz! Esim suan haftada 1x ovirtrelle ignesi ve gun asiri klomen kullaniyo!
Cok heycanli! Onemli olan ön tedavi bence. Neolursa olsun icinize sinmezse Tese yaptirmayin derim.. Ben oyle dusunuyorum cunki. Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini nasip etsin! Insallah faydasi olur. Pes etmek yok. Yuzdeler az da olsa cok buyuk bir umut oldu Rosi. :)Eşimin tag yüksek testosteron düşük idi. Ilk başladığımız zamanlar ovitrelle klomen onları kullandı. Şimdi son olarak choriomon 5000 verdi doktor 3 ay on gunde bir kullan 1 ay sonra kan ver fsh vs bakalim ona gore ilaci haftada bir olarak yapalim demis sonra tese ye başlıcaz normal spermbulursak normal tüp bebek yoksa rosi yapcaz demiş. 1 ay kullandı test yaptırdı fsh normale dönmüş tes. Biraz düşük çıkmış 1 buçuk ay kaldı h3ralde o zamana kadar oda normale döner allahın izniyle.
Kesinlikle öyle çok büyük bir umut şöyle düşünüyorum ve kendimi öyle teselli ediyorum. azopsermi hastalığı da çok düşük bi oran da olan bidurum yani 100 erkekten 10 unda 15 inde var böyle bi durum. Bu hastalık nasıl bizi bulduysa. Rosi yada tüp bebekteki bu düşük oran da inş bize vurur. Bilmem yanlış mi düşünüyorumCok heycanli! Onemli olan ön tedavi bence. Neolursa olsun icinize sinmezse Tese yaptirmayin derim.. Ben oyle dusunuyorum cunki. Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini nasip etsin! Insallah faydasi olur. Pes etmek yok. Yuzdeler az da olsa cok buyuk bir umut oldu Rosi. :)