Eşe hitap

eşim bana avrat avrat diye takılır zaman zaman. bak millet birbirine neler diyormuş gördün mü dedim o zamandan bu yana avradişko diye takılır oldu:) modern çağa uyum sağladık herhalde :)

Bizde hayatım aşkım. Ben genelde isim kullanırım. Evliligin o saygisi da kayboldu gitti artik . Beyaz ufak sevimli tatli kopeklerle adamlarin hitaplari aynı olacak nerdeyse :)
ne kaldıki aslında herseyler nette sergilenir oldu en özel anlar bile abartı aşk konuşmalları yapılan tatlıı süprizler en mahrem anlarbile

Hayatımda hiç pompilim diye bir hitap duymadım :kusmuk: duymakta istemiyorum.

bizim hitap şekilleri böcüğüm, bebeğim, böcük, (bazen "len, götlek böcük" şeklinde kullanılır) koca, kocacım, avradım, herifim, vs :) hatta bestelediğimiz şarkılar bile var. "sen horoz ol, ben de tavuk. biip benii yarim yarim" tarafımca bestelenmiştir. böcüğümün de bana özel bestelediği şarkılar mevcuttur. :rapci::KK71:

ee arada espirilide yaklaşmak lazım ağır isşer yaptıracagım zaman yiğidimsin sen hadi yaparsın modunda
Benim esim de bana gül bu güllllll diyor l uzatılıyor çiçek bu çiçek diyor. Gülüm diyor. Bazen biraz kıro. Ama en cok yamyam diyor :(

Back
X