Eşe hitap

Ben “herif” diyom, o da “karı” diyo. 3 aylık evliyiz. Cicim ayı error.
Oooy ne diyon bacı :olamaz:
Eşim telefonunda "canım karım"diye kaydetmişti.
Birisi takılmış,"hanım" diye değiştirecekti.Hele bir değiş,"benim herif"diye kaydederim seni dedim,korktu adam,değiştirmedi:D

"Aşkım" "Bitanem" iyidir. Önceden hep bana bitanem diye seslenen bir eşim olsun isterdim çok şükür Allah gönlüme göre verdi. Hitap olarak bundan daha anlamlı bir beklentim olmadı :) ponpitom aşkitom konusuna girmiyorum bile

Yani ne bileyim,sanki en çok kim saçmalayacak yarışı yapar gibisiniz. :işsiz:

Hiç sevmem böyle mıç mıç hitaplar.
Küfür de sevmem. Iyy, kocam bana şerefsiz dese kan beynime sıçrardı ya...

Ben öyle aşkım, kuşum, kuzum gibi hitaplar da sevmem, çünkü aşkım gibi kelimeler bayağı ayağa düştü. Herkes birbirinin aşkı, kuzusu. Bütün gün birbirine küfredip, sonra sosyal medyada aşkım diyenleri okudukça... Soğudum, iğrendim.

Bence en güzeli ve samimisi sadece isimle hitap etmek.

İTİCİ NET. Ama nasıl istiyorsanız öyle hitap edin. Eşinizin de bu durumdan soğuması an meselesi. Siz seviyorsunuz diye konuşuyordur böyle. Mesela genelde canım, hayatım, kocacım başka da çok nadir. Aşkım bile çok saçma geliyor. Aşkım aşkım diyen çiftlere sinir oluyorum

Bu arada 8 yıllık evliyim
Sinir ettiyken; ismiyle hitap ederim

Bişey isteyeceksem; ask seni cok seviyorum haa derim o hemen ne istiyorsun söyle cabuk der:KK45:
Bişey anlatmaya çabalarken ; aşkm derim
Normal zamanında da askm bebegim bitanem genelde ismiyle hitap etmemi pek sevmez ismiyle hitap ettigimde bir hitap yokmu oyle konuşma resmi der :-)

Ilk zamanlar olur da ilerleyen yillarda ki hitaplari konusmak lazim:))

"""Bazen de senin g... yerim şerefsiz der severken :)"""
bunu duysam sanirim libido diye bisi kalmaz esimden sogurum..ama tabi tercih meselesi..
"""pompoe , kocalikom, minnoşkam"" ise kahkaha ile okudum.. 2 yillik evliyim böyle zulüm görmedim :olamaz:

:)) hak verdim sizee herseyin abartısı hoşuma gitmez bizde deriz o balım der bende canım bitanem en fazlaa yiğidim derim

Bizde hayatım aşkım. Ben genelde isim kullanırım. Evliligin o saygisi da kayboldu gitti artik . Beyaz ufak sevimli tatli kopeklerle adamlarin hitaplari aynı olacak nerdeyse :)

Back
X