- 13 Eylül 2015
- 21.891
- 68.784
- 598
Hahhahhaaaa,gördün müüüüGazına geldim yazdım"akşama sevişek mi demek istiyon topitop ne diyon" yazmış hahahhaha
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahhahhaaaa,gördün müüüüGazına geldim yazdım"akşama sevişek mi demek istiyon topitop ne diyon" yazmış hahahhaha
![]()
Oooy ne diyon bacıBen “herif” diyom, o da “karı” diyo. 3 aylık evliyiz. Cicim ayı error.
Ben en çok karıcım demesini seviyorumOooy ne diyon bacı
Eşim telefonunda "canım karım"diye kaydetmişti.
Birisi takılmış,"hanım" diye değiştirecekti.Hele bir değiş,"benim herif"diye kaydederim seni dedim,korktu adam,değiştirmedi![]()
:)) hak verdim sizee herseyin abartısı hoşuma gitmez bizde deriz o balım der bende canım bitanem en fazlaa yiğidim derimKusma torbasi dağıtılacak mi yoksa herkes kendi mi temin ediyor
Yigidim komik ama :) tınısı komik yiğiiiidiiimmmm:)) hak verdim sizee herseyin abartısı hoşuma gitmez bizde deriz o balım der bende canım bitanem en fazlaa yiğidim derim
Gazına geldim yazdım"akşama sevişek mi demek istiyon topitop ne diyon" yazmış hahahhaha
![]()
:)) hak verdim sizee herseyin abartısı hoşuma gitmez bizde deriz o balım der bende canım bitanem en fazlaa yiğidim derim