- 13 Ekim 2016
- 3.195
- 39.681
- 508
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karizmayi kurtarmış bencesabah sabah öldüm gülmekten![]()
benim eşim dümdüz ağaç gövdesi ama o ne gı![]()
Adi ne topigin cnmBu konuda bi geyik topiği de açıldı oraya gelişmeleri yazabilirsinben ilk kez mesajda dedim
Aşırı itici... çok sevimsiz geldiniz bana kusura bakmayın.Bazen de senin g... yerim şerefsiz
Aa Azerbaycanlımısınız yoksa? :) ben Azerbaycanlıyım da bizim kanalları izlemenize çox teeccüblendim)Ya bizde komik hitaplar da bulunuruz ama sizinkiler aşırı saçma imiş. En fazla eşim azeri kanalında maç izlerken bir şey istediğinde "gözelim" filan der azeri şivesiyle öyle. Bu kadar çocuksu hitapları ben sevmiyorum açıkçası. Biz lisedeyken bile değildik böyle. Bilemedim.
Ben “herif” diyom, o da “karı” diyo. 3 aylık evliyiz. Cicim ayı error.Merhaba Hanımlar,
Benim ki dert değil sadece merak
Eşlerinize nasıl hitap ediyorsunuz ?
Biz daha 5 aylık evliyiz ve çok garip hitaplarımız var birbirimize karşı ve çok eğleniyoruz.
Şuan mesela yeni bir hitap buldum ona karşı ve oda aynı şekilde komik cevap verince koptu film ve gülerek bu konuyu açıyorum.
Mesela;
ilk başlardı minnoşum, boncuğum aşkitom, aşkilotam gibi klasik hitaplardı, sonrasında bunlar evrildi ve farklı biçimler aldı. Bazen de senin g... yerim şerefsiz der severken :)
Şöyle ki; pompoe , kocalikom, minnoşkam, bebik kocam, bebilitom, aşkitoşkom
Biraz önce de whatsaptan sadece pompitom yazdım, he pompilim die cevap aldım :)
Sizler de böyle şeyler yapıyor musunuz![]()
Geyiği kenara bırakırsak, ben şu aşkitom çıktığından beri (hiç kullanmadım) bu kelimeden sırf daha gıcık bir şey bulmak için bir sürü salak kelime türetiyorum arada. Eşim de bana dik dik bakıp kusma hareketi yapıyor ya da donup kalma ifadesi. Bence tebrik etmeli yani sonuçta türetmişim neyse. Normalde çok şımarık bir çiftiz evde. Sevişirken bile dövüşen manyaklardanız. Ya da dövüşürken sevişen her neyse. Ama ciddi hitaplarımız “aşkım, isimler, canım, hayatım, karı, koca” başkasının yanında zaten ismi dışında hitap etmem çekinirim.Merhaba Hanımlar,
Benim ki dert değil sadece merak
Eşlerinize nasıl hitap ediyorsunuz ?
Biz daha 5 aylık evliyiz ve çok garip hitaplarımız var birbirimize karşı ve çok eğleniyoruz.
Şuan mesela yeni bir hitap buldum ona karşı ve oda aynı şekilde komik cevap verince koptu film ve gülerek bu konuyu açıyorum.
Mesela;
ilk başlardı minnoşum, boncuğum aşkitom, aşkilotam gibi klasik hitaplardı, sonrasında bunlar evrildi ve farklı biçimler aldı. Bazen de senin g... yerim şerefsiz der severken :)
Şöyle ki; pompoe , kocalikom, minnoşkam, bebik kocam, bebilitom, aşkitoşkom
Biraz önce de whatsaptan sadece pompitom yazdım, he pompilim die cevap aldım :)
Sizler de böyle şeyler yapıyor musunuz![]()
Gazına geldim yazdımYaz da gör![]()