- 4 Aralık 2015
- 9.873
- 23.426
- 348
- Konu Sahibi madamcocomo
-
evet gayet 2 dogumda genisledi benimki 7 cm fazla deri alindi iceridenarastırmadım cunku yok oyle bırsey .. ıkı dogumla vajına mı genısler .genişlese bıle adamın şeyi pıt diye mi söner..
Anla işteBen şu verirmisin lafına takıldımNe veriyorlar anlamadım vallahi
Malesef anladım keşke anladıgım gibi olmasaydıAnla işte
Benim eşimde boşanmış bir ailenin cocugu ben bize, sahip cıkar dedim ama olmadı.Boşan deriz boşanmazlar boşanma deriz boşanıcaz derler yok tutturamıyoruz arasını
Hakkınızda hayırlısı
Boşanmış aile çocuğu olarak yazıyorum. Çocukların hayatı b.ka dönüyor.
Yine de siz bilirsiniz
Bizimkiler mecburlardı şiddet vardı
Ama sizinki yine de toparlanabilir geldi bana
Terapiste gidebilirdiniz vs vs
Hayırlısı olsun inşallah.
bence düzeninde olmak istemeyen kadın .Önce iyi bir avukata danis. Hangi haklara sahipsin? Bu haklari korumak için en iyisi ne yapman lazim seni bilgilendirsin.
Ardindan bosanma davasini aç ve kizlar ile annenlere giti.
Ve ben burda "yok cinsellikte yoktu ondan dolayi adam böyle yapti" demiyecem. Adatma cinsellik ile alakasi yoktur. Heycan ile alakalidir. Karsindakini umursamamak ile alakalidir. Burda birçok konu açiliyor, cinsellik yerinde, evde hersey yerinde ve adam yine aldatiyor.
Aldatmanin bahanesi yoktur. Cidden yoktur. Adam ereksyon problemi yasiyorsa, önce doktora gitseydi. Ama yook onunki erkek gururu dimi? Sana "vajinani daralt" dediginde senin kadinlik gururun yok tabiki! Evlilikte bir sorun varsa, çözümüne bakilmali. Aldatma bir çözüm degil. Bosanma bir çözüm.
Ama adam tabiki düzeninden olmak istemiyor. Evde biri donlarini yikasin, evi temizlesin. Disardada heycan bulsun seks bulsun. Düzene bak. Bence sen bu "düzene" saglam bir comak sok. Bosan bu adamdan.
Evet bu rahatlıgımı kaybetmek istemiyorum. Nedeni de yukarıda, yazdımbence düzeninde olmak istemeyen kadın .
Güzelim ben çok güzelim yazmadım bunun için de demedim. Ama yaptıgı seyler soyledigi sozler bende istek bırakmadı diyorum. Üstte çık diyip sonra da yapamıyorsun in derse ölse cıkmam Bi daha.Normalde böyle şeyler yazmam ama yatakta sadece nefes alıyorum,sadece anneyim diyorsun. Adam açıkça demiş senden kaynaklı diye. En azından gece yatakta anne olmayı bıraksan keşke. Cinsel istek güzellikle alakalı bir durum değil çünkü.
aşkınızı kaybetmenin bi önemi zaten kalmamış sizin için . adamla evlilik değilde sirket kurmuş gibi anlatıyorsunuz . bence eşinizin yaptığı aldatma değil , ben onunla yuva kurmak istedim onun için geldim demiyorsunuz mesela .Evet bu rahatlıgımı kaybetmek istemiyorum. Nedeni de yukarıda, yazdım
evet şu an ticari kaygılar peşindeyim .bu rahatlıgım kaybolur pişman olur muyum .kızlarım ıcın ıyı mı olur kötü mü .
ben evlenırken yırtık çorabımı getirdim ev olacagım diye herseyimi arkada bıraktım geldım ..bu kazanılan alınnan seyler kolay olmadı tabi ki
iki kızımla tek odada geçirdim ben kışı ben ufo ıle ısındım . bu kadar mal varlıgın benım sayemde yaptı hakkımı kaybedemem .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?