- 1 Mayıs 2017
- 2.329
- 6.598
- 158
- 39
- Konu Sahibi madamcocomo
-
konu sahibi sadece nefes alıyorum yatakta demiş, sonra da benle sevişmeyip eskorta nasıl gider demiş. eskorta gitmesi yanlış, bunda hemfikiriz. ama konu sahibi benle sevişmiyor diye sitem ederken biraz da kendisine bakmalı, yani sadece nefes alan biri ile adam neden sevişsin ki?Yo anladım niye sevissinki demişsiniz bende memnun değilse bosansaymis diyorum arayis içine girmektense haksizmiyim?
Özleyecek bir hayatınız var mı cidden? Adamı denklemden çıkartın eve bir kedi köpek sahiplenin daha çok sever sizi ve böyle üzmez.neden boyleyım bılmıyorum . zaten bıtecek olan bır evlılıktı .boyle bı evlılık mı olur .
kızlarımak ıyamıyorum dıyorum sankı .belı de bır ısım yok .kolay ış bulacagım ıkı üni okudum kızlara yetebılır mıyım .bu hayatımı ozler mıyım ..
böyle yasabılır mıyım bılmıyorum .
bu esımın yaptıgı sadece bıtmesıne bır bahane oldu . cunku zaten bıtmıstı .
konu sahibi sadece nefes alıyorum yatakta demiş, sonra da benle sevişmeyip eskorta nasıl gider demiş. eskorta gitmesi yanlış, bunda hemfikiriz. ama konu sahibi benle sevişmiyor diye sitem ederken biraz da kendisine bakmalı, yani sadece nefes alan biri ile adam neden sevişsin ki?
bu evlilik olmaz başka evlilik/ilişki olur. ben konu sahibi kendisini değerlendirsin ve durumunun farkında olsun diye yazdım. adamın aldatması başka bir olay, konu sahibinin cinsellikten uzak olması başka bir olay.
işte karşılıklı olmuş biraz.Ben anlıyorum sizi konu sahibi böyle diye adama hak vermediginizinde farkındayım sadece demek istediğim konu sahibinin böyle olmasinin sebedide eşinin tutumu kendi cinsel problemini kadının üstüne yıkmış genişlediği için böyle falan diye kadın neden istesin ki kendini bu şekilde yargılayan ve problemi olduğu halde kabuk etmeyen birini onu ankayama çalıştım.
işte karşılıklı olmuş biraz.
doğum yapmadım ama vajina genişlediğini okumuştum. eğer ki böyle bişey başıma gelse, eşimin de çabaladığını görüyorsam, ben ameliyat olurdum bu konu ile alakalı. sonuçta fiziksel bişey yani gurur vs yapmanın manası yok. ama dediğim gibi eşin tutumu önemli.
neden oldugunu bılıyorum buraya yazmadım ..ıkı tane normal dogum yaptıgım ıcın guya vajınam genıslemıs o da ondan dolayı ekesıyonun devam etıtıremıyormuş. ben de artık onla bırlıkte olmuyorum o da arada asker arkadasım dıye laf carpıyor o kadar.. kendı sorununu bana nuksettı ynı ..
ama kavga gürültü evde yok .normalmış gıbı hersey.
Evliliğinizden bahsedişiniz sanki ticari ortaklık gibi.Şuan daha çok kâr zarar hesabı yapıyor gibisiniz.Bunu sakın suçlama olarak adlandirmayin.Evliliginiz duygusal yönden bitmiş sanırım.Son olayda patlama noktası olmuş.İki tarafta basi şeyleri göz ardı ederek bu noktaya gelmiş.Evliliginiz için karşılıklı çaba görmedim.Hesap sormayacak kadar bitmis bu adam sizde, yapılacak şey belli..
arastırmadım cunku yok oyle bırsey .. ıkı dogumla vajına mı genısler .genişlese bıle adamın şeyi pıt diye mi söner..Vajina daraltmanın yöntemleri var e siz de de para var neden yaptırmayı düşünmediniz ki
Bence evet aldatma var ama direkt boşanın diyemedim
Valla bilemeyiz belki de öyle oldu?arastırmadım cunku yok oyle bırsey .. ıkı dogumla vajına mı genısler .genişlese bıle adamın şeyi pıt diye mi söner..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?