• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşcinsellik hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu sadece fantezi sapkinlik igrenclik diyen arkadaslar bu konuda "bilimsel yazilar" linkler paylasirlarsa çok sevinirim...

Bu konuyu ben arastirdigimda net bir kanit ve kesinlik bulamıyorum.. Ama kesin konuşan arkadaslarin bu bilgiyi nereden edindiklerini çok merak ettim faydalanmak isterim mümkünse...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben normal bulmuyorum. düşününce kadın kadına/ erkek erkeğe çok iğrenç geliyor
Ama tutupta yüzlerine vurmam, arkalarından konuşmam
Bu ayıptır

herşeyede hormon demeyin yaaa:19: bukadar iğrenç bişeyi nasıl normal karşıılayıp bide insanlara empoze etmeye çalışıyosunuz :51:

ha sonra evlendiğim adam bilmem ne çıktı karı koca olamadık ben napcam konuları açarsınız eee normalleştirirseniz ayıda çıkabilir taşta düşebilir:24::24:
Siz insanlara iğrenç diyemezsiniz.
Bu bir tercih/seçim değildir.
Bu insanlara empoze de edilemez. İnsanın içinden gelen bir şeydir.
Bu şekilde bir bakış açısı 2014 senesinde yaşayan hiçbir insana yakışmıyor.
Biraz araştırın ve cehaletten arının.

DSM nin son baskisina gore escinsellik bir hastalik degildir. Dunyaca kabul edilen tani kitabina gore hastalik degil size noluyo demek istiyorum hastalik diyen bazilarina :D

Simdi yalan da soylemiyim bir tuhaf oluyorum yanlarinda bazen ama onemsemiyorum geciyor bu da bir tercih saygi duymak lazim.

Ha bi de suna cok kilim bu konuda "escinselim, gurur duyuyorum" seklinde abartilmasi. Ne alaka gurur duymak? Kendileri kendilerini otekilestirmis oluyorlar. Normallestirmiyorlar bu sekilde. Benim cikip "erkeklerden hoslaniyorum bununla gurur duyuyorum" demem kadar sacma bi laf.

Eşcinsellik bir hastalık değildir arkadaşlar 1994 de Dünya Sağlık Örgütü tarafından hastalık kategorisinden çıkarılmıştır.Tabi doğuştan eşcinsel olanlarda var ama ameliyatla düzeltiliyor o da gelecek hayatını etkilemiyor diye biliyorum ben yanlış biliyorsam düzeltin lütfen. Benim kendi düşünceme gelirsek ben hoş bakmıyorum.Sapkınlıktan ileri gelen bir durum olduğunu düşünüyorum..Haa ama burda arkadaşlarınızın öyle alay etmesi laf atması çok çok kötü bi durum aşağılık bir durum.Sapkınlıkta olsa kendi tercihidir sana zarar vermediği sürece bişey diyemezsin.Onun doğru yolu bulması için üstüne bastıramazsın alay edemezsin kimse sana böyle bir hakkı vermez.

bunun tamamen hormonlara bağlı olduğunu düşünüyorum..bir insan durduk yere hemcinsinden neden hoşlansın ki?? hiçbir şekilde onları kınamam çünkü nenden ve nasıl bu durumda olduklarını bilemem,aksıne yanımda konuşanlarıda uyarırım..seninde çocuğun var kınama diye..hayatta karşımıza ne geleceğini bilemeyiz..:20::20:

herşeyede hormon demeyin yaaa:19: bukadar iğrenç bişeyi nasıl normal karşıılayıp bide insanlara empoze etmeye çalışıyosunuz :51:

ha sonra evlendiğim adam bilmem ne çıktı karı koca olamadık ben napcam konuları açarsınız eee normalleştirirseniz ayıda çıkabilir taşta düşebilir:24::24:

İyi de ne yapılacak?

Toplum dışı tutulup yoklarmış gibi mi davranılacak?

Sonuçta bu daha kötü değil mi?

Evet çok günah, evet lanetlenmişler.

Fakat hor görülünce de farklı şeylere yöneliyorlar.

Sex işçiliği gibi.

O zaman toplum yararına mı oluyor?

Hollanda olalım demiyorum ama bu rehabilite edilebilecek bir şey de olmadığından saygı duymaktan başka yapılacak bir şey yok.

Herkes sizin gibi düşündüğü için bu insanlar gerçek kimliklerini saklayıp bir de evleniyorlar. İşte bu sebepten çıkıyor o ayı ve taş.

Konu sahibi bence doğrusunu yapıyorsun.

Arkadaşlarının hareketlerine anlam veremedim.

Şu olur, yurtta aynı odada kalmak istemeyebilirler, anlarım. Sonuçta karşı cinse ilgi duymuyor, oda arkadaşına duyabilir.

Fakat onun dışında yapılan muameleler çok yanlış :19::19:

Allah kahretsin onlari ya. Ne bicim universiteli onlar. Universite ortamindaki bir insan escinselle dalga mi geciyor. Hangi universite orasi?

eşcinsellik doğuştan genlerle gelen birşey bunu bilim de kabul ediyor.Ayrıca insanlık tarihi kadar eski.

Haa evlendiğin adam neden eşcinsel çıkıyor biliyor musun, sizin gibi eşcinselliği kabul etmeyen bir toplumda yaşadıkları için,

Normal görünmek adına paravan evlilikler yapılıyor.

Kendi kimliğiyle var olması imkansız.

bide gaylerin çok yakışıklı olması çok kötü ya, üzücü. yazık günah laan yapılır mı bu dedirten bir olay. :43:

Ben gayet normal buluyorum. Hatta gerçekten aşk yaşayanlara çok ciddi saygı duyuyorum.bana romantik geliyor iki erkeğin veya kadının birbirini sevmesi.

cocuk oyle dogmussa niye lanetlensinki

Yukarda söyledim ya.
Gay yada lezbiyenlik Allah vergisi değil..Hormanla alakalı değil..
Bir kere kelime anlamı olarak değil.
Sapkınlık olsun ,fantezi olsun diye yapanlara böyle diyorlar.Ki bu şekilde gibi çoğu.

Hormonla alakalı olan başka.Onlar hermafrodit.
Ve onlar nadir bulunuyor.
Oysa bunlar çığ gibi büyüyor..
Fantezi olsun diye yaptıklarını düşünüyorum birçoğunun..
Lut kavminde yaygındı mesela..

Son düzenleme:
Ben gayet normal buluyorum. Hatta gerçekten aşk yaşayanlara çok ciddi saygı duyuyorum.bana romantik geliyor iki erkeğin veya kadının birbirini sevmesi.

ben tam tersi tiksiniyorum neden tiksiniyorum? çünkü ben babamın bir iş arkadaşı ile öpüştüğünü hayal edemem. annemin, gün arkadaşına aşık olduğunu hayal edemem. neden? çünkü çevremde görmedim, yani bu duruma alışmadım.alakasız bir örnek olacak ama düşün; koyun etini, dana etini yiyiyoruz. atı düşün mesela. dışarıdan bakıldığında gayet yenilebilir gibi görülen bir hayvan. ama haberlerde "şu lokantada at eti çıktı" cümlesini duyduğumuzda "öğhh" diyoruz. neden? alışmamışız. bize bunun hep yenmeyeceği empoze edilmiş. öyle şartlanmışız.

ister istemez düşünüyorum arkadaşım ben. "nasıl" diyorum. "şimdi bir erkek diğerini kıskanıyor mu diğer erkek arkadaşlarından?" diyorum. aynı şey lezbiyen ilişki için de geçerli. "birbirlerini kıskandıkları için kavga da ediyorlar mıdır?" diyorum. elimde değil bu benim. birinin, diğerinin güğsüne yatıp film izlediklerini düşünmek bile çok acayip geliyor bana. ürperiyorum.
bir erkeğin diğerini alından öptüğünü, bir kızın diğerinin saçlarını okşadığını düşünmek 3 saniyeden fazla süremiyor benim için. daha fazlasını düşünmeyi içim almıyor. ama, "ıykk pislikler, ölün geberin" demiyorum.

Dinimiz bunu kesinlikle yasaklamıştır
Bir hastalık, bir bozukluk olsa idi Allah CC hasta olanı lanetlemezdi
Ben bir tercih olduğuna inanıyorum
Herkesin tercihi de kendini bağlar, eşcinsel bir tanıdığım var, sıkı bir hayvansever ortak bir noktamız bu, bu vesile ile tanıştık. Dine sığınmış, bu isteğimle mücadele ediyorum diyor ve çok da başarılı. Ben tabi uzun yıllar muhabbetten sonra öğrendim bunu.
Dediğim gibi herkesin kendi tercihidir, bunun alaya alınmasını, başkaları tarafından kişinin rencide edilmesini asla tasvip etmiyorum, yerinizde olsam bende müdafa ederim. Kimsenin haddi değildir insanlarla dalga geçmek. Beğenmeyen görüşmez olur biter. Bir de bu tercihini toplumun düzeni aleyhinde kullanan, çok itici teşhirlerde bulunanlar var o da hoşuma gitmiyor. Kimseden bir eksikleri ya da fazlaları yok, okuyup, meslek sahibi olup yaşamlarını düzgünce idame ettirmek her insan gibi haklarıdır. Dini boyutu da onları ilgilendirir, herkes kendi hesabından sorumludur

Tercih meselesidir seçim kendinin :ssz: karşı değilim hormondanmı değilmi umrumdada değil nasıl mutlu oluyosa insan öyle davranmalı

Çok çok doğal bir durum olduğunu düşünüyorum nasıl ki bizler ten rengimiz göz rengimiz gibi özelliklerimizi seçemiyorsak cinsel yönelimlerde aynen bu şekilde. Hormonel bozukluk veya hastalık değil yani. Benim çocuğum bana böyle bir şey olduğunu söylese onu tebrik ederdim cesaretinden dolayı.

Kendileri hakkında çok olumlu düşünüyorum. Gay ya da straight. Hepsi bir anneden doğmuş, duyguları olan senin benim gibi insanlar işte.
Gay bir arkadaşım yok. Olsaydı keşke. Bazı straight Türk erkekleri b.kunu çıkarıyor çünkü. Sen sadece arkadaş olmak istiyorsun, beyimiz sevgilin olmak istiyor ısrarla. Sinir bozucu.
Bazı homofobik köylülere garip geliyor bu. Ulan nasıl sever bir erkek başka bir erkeği? Bal gibi de sever. Bu tipitipler eşcinselliği hastalık sanıp, eşcinsellerden vebalıymış gibi kaçar. Nasıl sen böyle doğduysan onlar da öyle doğdu işte. Hayvanlarda da görülüyor. İnsanlarda takriben 3-4 yaşlarından itibaren gözleniyor, o yaşlarda hemcinslerinden farklı davranışlar sergiliyorlar.
Ben açık görüşlüyüm. Oğlum da olsa değişen bir şey olmaz. Sen zaten onu kimliğinden dolayı yargılayacaksan anne falan değilsin. Üremiş bir canlısın sadece.
Eşcinsel değil ama bu ülkede bir Bülent Ersoy var. 8 yıl sahnelere çıkarılmayan eşsiz sesli diva. Daha dün ağzından salyalar akıtıp onu eleştirenler şimdi alkışlıyor. İkiyüzlü milletiz.
Hiç kimse birini cinsel kimliğinden ötürü yargılayamaz, onu ayıplayamaz.
Seni davranışından ötürü takdir ettim. Lütfen elinden geldiğince tacizi engelle.

Back