Eşcinsel kocamın paravan şirketiymişim de haberim yokmuş

kadın ıcın ne zor bır durum..
hayat arkadasınızın aynı yastıga bas koydugunuz adamın aslında sızın tanıdıgınız adam olmayısı..
ne denır kı..
Allah ım sen bızden uzak tut boylelerını..

ya ne diyeyim ya şok oldum nasıl yani falan dedim bu nasıl erkek ya rabbim ama kısmet işte insanlar kapalı bir kutu gibi kimin ne olduğunu içini bilemiyorsunki kocanda olsa çocuğunda olsa kim olursa olsun ancak anlatacakki bilesin yoksa nasıl anlayacaksınki ama adam iyi saklamış bunca zaman ama yinede adama bravo ya açıklamasını yalansız anlatmış ee ne denir ki bilmiyorum ama arkadaşımıza yavrusuyla mutlu yaşamlar diliyorum yavrusu bilmese bari boşanma nedenlerinin sebebini yoksa çocuğunda psikolojisi bozulur bence Çok üzgünüm çoook

Bugüne kadar birlikte olduğum erkeklerin en ilgilisi ve en düşüncelisiydi. Ben sağımda kimsenin yürümesinden hoşlanmam mesela, böyle bir tikim var, bunu keşfetmişti. Market torbalarını ölse bana taşıtmazdı, salakça gelebilir ama benim için önemli, kadın taşımazmış, sonra kapıları açar, sigaraları yakardı. Sonra, saatlerce kılık-kıyafet bakmama ses çıkarmazdı. Hatta benim gözden kaçırdığım hoşuma gidecek şeyleri bulup, denemem için ısrar ederdi. Bunun gibi bir sürü şey. Çok şefkatliydi, çok espriliydi, çok zekiydi...

Eşcinsellerin, özünde çok şevkatli, sıcak ve güvenilir insanlar olduğunu duyardım. Röpörtajın bu bölümü bu duyumlarımı doğrulamış. Kadının da erkeğin de içinde bulunduğu durumdan etkilendim. Nedense kızmak gelmedi içimden.fisfisfis:a015:

tek kelimeyle iğrenç...2 erkeği bir arada düşünemiyorum...ve bunlardan biri kocan..Allahım sen koru yarabbim...ne günlere geldik böyle dünyanın çivisi hakketen çıkmış

allahım sen evlatlarımızı bu tür sapkınlardan, sapıklıktan uzak tut, sen koru yarabbim

Diyecek söz bulamadım. Ama üzücü acaba insanın cinsel tercihi elinde olan bişeymidir. Ben bir kadınım kendimi kadın gibi hissediyorum .Ama adam kendini adam gibi hissetmiyorda bir arayışamı giriyor. Çok üzücü bir durum. Allah hepimize yardım etsin böyle bir sınavdan geçirmesin.

gerçekten ahlaksızlığın önüne geçilemiyor artık ne edep kaldı ne haya allah kimsenin başına vermesin evlerden uzak...

oofff çok kötü oldum yaa bu nasl bi igrençliktr böleee aklım almıyoo rbbm böle insanları ıslah etsn

Nermin Bezmen in SIR adlı kitabında buna benzer bir bölüm var.
Bana o kitabı anımsattı.
İnsanız işte-nelerle karşılaşacağımızı bilmeden yaşıyoruz.

bu bayana çok üzüldüm Allah hepimizi korusun hanımlar çok acı bir olay ben olsam yıkılırdım yani nasıl hayata tutunurdum bilemiyorum çocuğunun olması bir bakımada şans aslında onun için ayakta kalmakta direniyorsun.
bende bu durumda olan birini tanıyorum.bu bey evli ve daha yeni çocuğu oldu hatta etrafta çok moça bir erkekmiş gibi dolaşıyor sürekli öyleymiş gibi yorumlar getiriyor ama tesadüfen erkeklerle birlikte olduğunu girdiği bir internet sitesinden öğrendim kendisine bir profil yaratmış hatta rumuzu yeni doğan bebeğinin adı bukadar pişkin yani şok oldum ilk başta karısına oğluna acıdım o kadıncağızda habersiz yaşayıp gidiyor kimbilir nezaman patlak verir.yüzüne bakmaya tiksiniyordum ama artık biraz olsun alıştım daha rahat konuşuyorum kendisiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…