Hemen konuya girmek istiyorum. Gecenlerde aksam yemegi yemek uzere bir restorana gittik. Tam kapidan girdik, merdivenlerden yukari cikan bir kizin etegi ruzgara kapilip hafif acildi. Onumuzde oldugu icin ister istemez gorduk ama esimin yaptigi o hareket, yani merdivenlerin altina daha da yaklasip alttan birseyler gorebilir miyim umuduyla nerdeyse kosarak, kafayi yukari dikmis vaziyette duvara yapismasi... O hareketi kendisine hic yakistiramadim. O an gozumde oyle kuculdu oyle igrenc biri olduki size anlatamam. Yani o ani kacirmamak icin yanindaki beni unuttu yada umursamadi.
O hareketinden sonra sakin gormedigimi sanma, cok igrenc bir hareketti sana hic yakistiramadim dedim, gulumsedi.
Gittik, masaya oturduk, yemeklerimizi soyledik ama benim tadim kacti bir kere. O dakikadan sonra konusmadim kendisiyle 2 hafta oldu hala konusmuyorum. En cok gucume giden sey de ne gelip ozur diledi ne de yaptiginin anormal bir sey oldugunun farkinda.
Daha once de goz ucuyla diger kadinlara baktigini yakalamistim ama o son hareketi beni tiksindirdi.
Ben biraz fazla mi abartiyorum kizlar acaba 2 haftalik bir cezayla? Ama o hareketi beni cok kirdi asagiladigimi hissettim. Bir erkek koluna bir kadini takinca baskalarina bakar mi?