- 19 Nisan 2012
- 1.364
- 167
- 173
- Konu Sahibi candostlar
Ay koptum Allah iyiliğinizi versin
Adamlar adamlardan hoşlanıyor
Ay ama şöyle de bi gerçek var: gayler çok yakışıklı oluyolar...çok çekici oluyolar...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay koptum Allah iyiliğinizi versin
Adamlar adamlardan hoşlanıyor
BENIm bi i$ arkada$im vardi lezbiyen
açik açik soylerdi tabiki :) ben korkardim yakla$maya, oda korkma sen benim tipim deilsin derdi:)))
uç sene berbaer çali$tik her duydugumda anlattikalrina $ok oluyordum
yok boyle bi sapkinlik
hastalik mi onu bilemem dr deilim ama normal olmadigi kesin
benim sevmedigimi bildigi için kzidirmak için anlatirdida anlatirdi kadini susturamazdimm
ilk olarak bende aratirim yazdim ama $ehir olarak aratmadim,n goggla yazarim çok merak edersem
çok kari$ik bi durum ; konu sahibesi gerçegi oogrenmeden senin miden bu olayi kaldirmaz
nap yap agzini ara kocayin ..
buna ne hastalık nede sapıklık dıyebılırsınız. tamamen ınsanın hıssıyatı ıle alakalı. boyle konusmadan once sızın de cocugunuzun basına gelebılecegını dusunun de ben o cocuga acırım o zaman.Arkadasim ne demek tercih gozunu seviyim yapmayin Boyle ne hâle geldiktee bu tip olaylari tercih olarak Kabul ediyoruz....!! Bu bir tercih olamaz resmen sapikliktir , kendini kaybetmisliktir... Allah a vercegi hesabi bir dusunelim biz aciz kullarr!!
Buarada ilk cumleni cok merak ettim dogrusu
Ne sapkınlık, ne de bir hastalık...Yaradılış meselesi diye düşünüyorum ben.Asıl hastalık ve sapkınlık olan anneye, babaya, erkek ve kızkardeşe, hayvanlara ve çocuklara karşı duyulan cinsel istek bence.
Allah kullarına hiçbirşeyi doğduğu andan itibaren ceza olarak vermez.Kimilerinin sabrını sınamak,kimilerini imtihan için veririr.Bu kaza ve kader olayıdır.Kaderi sizin bizim tercihlerimiz doğrultusunda Allah yazar.Hiçbir insanın kaderi doğumundan itiran yazılıp bitmemiştir.Ölüme kadarki sürelerde nikah rızık değişmeden yazılır.Gaymış lezmiş oymuş buymuş Bu ve buna benzer cinsel sapıklıkları Allah'ın vermiş olduğu bir şey olarak ne nitelendirebilir nede Onun yaratıcı gücüne yakıştırabilirsiniz.Allah akıl denen üstün bir nimet vermiş bize.Ve açıkça kadınları erkek erkekleri kadın için yarattığını evlenin çoğalın diyerek belirtmiş,bunun dışında yapılan herşeyin hesabını soracağını aleni olarak delilleri ile sunmuştur.Bu insanlar bunları okumaktan bilmekten acizse buna Allah kendi verdiği şeyin hesabınımı soracak diyebilecek kadar sığ düşünemezsiniz arkadaşım.İnançsızsa okuma yazma bilmiyorsa ailesi ona birşey öğretmemişse yanlış bir tercih yapmış olsa bile insan bir kendi bedenine birde karşı cinsin bedenine bakar biri diğerinin tamamlayıcısıdır.Nasıl olurda kadın kadınla erkek erkekle evlenir cinsi münasebette bulunur.Bunu asla yaradılışa bağlayamazsınız.Gay olma durumu sadece tercihlere de bağlı olmayıp biyolojik açıklamaları vardır. Allah, kendi verdiği bir şeyin hesabını mı soracak. Ayrıca gercekten inançlı olan kişilerin söylediği ve uyguladığı, fakat bazı inançlıyım diyen kişilerin soylediği ama uygulamadığı bir söz vardır: "Ben yaratılanı severim yaradandan ötürü." Onun yarattığı kulları sorgulamak, ötekileştirmek ve yalnızlarşmak yerine onları anlamaya çalışmak, yargılamamk ve yaradanın yarattığına saygı göstermek daha inançlı ve barışçıl bir yoldur.
Ben de sizi yargılamıyorum. Şu ana kadar birilerinin size öğrettiği gibi yaşamış olabilirsiniz. Ama kendimizi geliştirebildiğimiz, düşündüğümüz, karar verebildiğimiz, hatalarımızdan ders çıkarabildğimiz için insanız biz. sizi de toplumun bu kesimine karşı tutumlarınızda yıkıcı değil, yapıcı olmaya davet ediyorum. Vicdanen düşünün, çocuğunuzun veya yakınınızın da bu durumla karşılaşabilceğini. Sizin yaptıgınız gibi tepki gösterilmesini ister miydiniz onlara. Eminim ki farklı açılardan baktıgınızda bana hak vereceksiniz. =)
Allah kullarına hiçbirşeyi doğduğu andan itibaren ceza olarak vermez.Kimilerinin sabrını sınamak,kimilerini imtihan için veririr.Bu kaza ve kader olayıdır.Kaderi sizin bizim tercihlerimiz doğrultusunda Allah yazar.Hiçbir insanın kaderi doğumundan itiran yazılıp bitmemiştir.Ölüme kadarki sürelerde nikah rızık değişmeden yazılır.Gaymış lezmiş oymuş buymuş Bu ve buna benzer cinsel sapıklıkları Allah'ın vermiş olduğu bir şey olarak ne nitelendirebilir nede Onun yaratıcı gücüne yakıştırabilirsiniz.Allah akıl denen üstün bir nimet vermiş bize.Ve açıkça kadınları erkek erkekleri kadın için yarattığını evlenin çoğalın diyerek belirtmiş,bunun dışında yapılan herşeyin hesabını soracağını aleni olarak delilleri ile sunmuştur.Bu insanlar bunları okumaktan bilmekten acizse buna Allah kendi verdiği şeyin hesabınımı soracak diyebilecek kadar sığ düşünemezsiniz arkadaşım.İnançsızsa okuma yazma bilmiyorsa ailesi ona birşey öğretmemişse yanlış bir tercih yapmış olsa bile insan bir kendi bedenine birde karşı cinsin bedenine bakar biri diğerinin tamamlayıcısıdır.Nasıl olurda kadın kadınla erkek erkekle evlenir cinsi münasebette bulunur.Bunu asla yaradılışa bağlayamazsınız.
Ben yaratılanı severim herkesi sevdiğim gibi Yaradanımdan ötürü ama sevmek saygı duymak onaylamak onlar gibi düşünmek bana ve ben gibi düşünenlere mahsus değildir.Yargılarım,neden diye sorarım,doğruyu söylerim yolun bu diyebilirim ama buna rağmen bazı şeyleri inkar edipte yanlış yolda yürümeye devam ederse ben ona akılsız dediğim gibi tercihmiş gülerim hatta o tercih sahiplerine sapık iğrenç vasıflarınıda yakıştırırım.
Yakın zamanda gaylar eşcinseller vs. v.s bir sürü sapık topluluğu yürüyüş yaptı.İşte geniş mideli özgürlükçü düşünceye sahip olduğumuz eksik olduğumuz tam bilmediğimiz için böyle sakın insancıkları ayakta alkışlayan bir medya basın ve insancıklara sahibiz.Ben kendim için evlatlarım için böyle kirlenmiş yozlaşmış bozulmuş bir toplum istemiyorum.Onlar nasılki yaptığı iğrençlikleri savunuyorsa bende doğru yolda tek başıma yürümek zorunda kalsam bile böyle çirkinlikleri ne alkışlayacak nede alkışlatacağım.
Allah onlara çıkış olu gösterip hidayet versin.Üzerlerine bela yağan toplumlara bakarsanız ne demek istediğimi savunduğunuz düşüncenin ne kadar yanlış olduğunu anlarsınız arkadaşım.
Ama bu sebepten dolayı ne size hakaret edebilirim ne kızabilir nede düşüncelerini değiştirmek için ileri gidebilirim.Şahsına saygım sonsuzdur fakat düşüncelerinize zerre kadar itimadım ve katılmışlığım yoktur..VESSELAM.
Yanlışları öldürmek, doğruyu düşünmekle mümkündür. Eyyüp Sabri OSMANOĞLU
Düşüncelerimiz yaşayacaklarımızın çekirdekleridir. Muhammed BOZDAĞ
Eşcinsel olmak sapıklık değildir. Bazen kişiye bağlıdır evet ama bazen de biyolojik açıklamaları vardır. Bunu da daha önce belirttiğim. Doğuştan gelen bazı şeyleri yaradandan olma diye adlandırırız. Siz bunu ceza diye adlandırıyor, o kişilerin tercihlerine, biyolojilerine, durumlarına ve hayatlarına saygı göstermiyorsunuz. sizin düşüncenizce iğrenç olduğu için. Bu iş sadece tercihler ve akla bağlı olsaydı, hayvanlarda da homoseksüellik durumu gözlenmezdi.
Eşcinsellerin inançlarını iyi bilmediklerinden kendi cinslerini tercih edebileceklerini düşünüyorsunuz. Allah'ın onları sınadığını ve başarısızlık gösterdiklerini düşünüyorsunuz. Belki de muhafazakari dini kurallarını cok iyi bildiği halde doğustan gelen farklılıkları yüzünden karşı cinsine ilgi duyamadığı halde zorla evlendirilen, toplumsal şiddet(baskı) e maruz kalan, hergün 5 vakit namaz kılarken Allah'a değişmek, ötekiler gibi olmak için dua eden, tıbbi, manevi her yolu deneyen, yine de çözüm bulamayıp acı çeken birilerini tanımadığınız, dinlemediğiniz, onları ötekileştirdiğiniz için arkadaş olamadığınız içindir.
Ben, sizin bahsettiğiniz Taksim'de görev başına gelinmeden önce kendilerine vaadedilen haklarını aramak, toplumsal şiddetin önüne geçilmesini istemek, biraz daha saygı ve sevgi için yürüyen binlerce eşcinseli ve onların hakkını savunan ( herkesin hakkını savunabildiğimiz derece hür ve demokratiğiz sonuçta) sizin deyiminizle "insancıkları" ayakta alkışladım. Bir çok medya kurulusşu, bir çok muhafazakar da öyle. Onlara saygı duydum. Yaşadıkları acıyı paylaşmaya çalıştım, anlamaya çalıştım ve onların hayatıdır diyerek müdahale hakkını görmedim kendimde. Ve o kalabalığı görünce, yeni nesilin daha da saygıyla yaklaştıklarını fark ederek yarına umutla baktım. Yine de sizi de anlamaya çalışarak, empati kurarak yazıyorum bu yazımı.
Eşcinsellere gerçekten sabahtan akşama kadar seks partileri veren, grup seks manyağı, cinsellik açlığından bu işlere kalkışan bireyler olarak mı bakıyorsunuz? O zaman yanlış anlamışsınız. Aralarında hayatında öpüşmek nedir bilmeyen, uzaktan uzağa kendi cinsine masum aşk, sevgi sadakat gibi duygular besleyenleri var çünkü. Aynı şeyleri karşı cinslerine hissedemeyince anlamışlar çoğu heteroseksüel olmadıklarını, bu toplumdan dışlanacaklarını. Ve acı çektirmişiz onlara. Hakaretlerimizle, bel altı şakalarımızla. olmadıkları biri gibi oynamalarına yol açmışız. Gerçekten eleştirmek istiyorsanız onları, gidin, tanışın, sohbet edin. İnançlı bir insanın yapması gerektiği gibi, zorlamadan anlamaya çalışın ve kötü duygularınızı, öfkenizi atın. "ne olurlarsa olsunlar"
Sapıklık... Biz bu toplumda ne sapıklıklar gördük. Küçücük çocuğa 15 kişi halinde tecavüz edenden, kızını hamile bırakana... Kız kardeşiyle cinsel deneyim için birlikte olup onu denize atandan, sevdiğinin elini tuttuğu için acımasızca erkek kardeşi tarafından katledilene... Masumca aşk, sevgi, bağlılık gibi duygularını normal insanlar gibi karşı cinsine değil, aynı cinsine besleyene, ne yaparsa yapsın bunu engelleyemeyene sapık demek... Asıl bu anormal benim için.
Dediğim gibi sizin fikirlerinize de saygı duydum lakin insancık, iğrenç, sapık gibi lakapları kullanmamakla birlikte size de yakıştıramadım. Rica ederim yazarken biraz daha itina duyun. Uzun oldu biraz ama açıklayıcılığı daha önemli =))
Helal olsun size. Her kelimesine katılıyorum.
Helal olsun size. Her kelimesine katılıyorum.
Aslında toplumsal normlara göre hareket ediyoruz, toplumun bize öğrettiği gibi yaşıyor, çoğunluğun düşündüğü gibi düşünüyoruz, korkuyoruz farklı olmaya ve hatta farklı düşünmeye. Oysa ki sadece biraz empati, biraz çaba şu an bulunduğumuz yeri, ülkemizi ve hatta dünyamızı cok farklı bir yere getirecek. Üzerimize sinen stresi büyük oranda alıp götürecek.Hele ki biz kadınlar, duygusallığın tanrıçalarıyken bu kadar katı olmamalıyız.Hakikaten bravo çok buyuük tesaduf oldu bugun ben aynı konunun içine düştüm ve aynı kelimelerle savunma yaptım bedenini satan travestilere çok üzüldüğümü anlattım eşcinsel olarak kimsenin kabul etmediği bi şekild yaşamaya çalışmak yaşamak para kazanmak için tek yoluun bu olduğunu bilmek ne acı....
Tabi ben bunları konuşurken herkes bana uzaylıymışım gibi bakıyodu