• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim gay olabilirmi? :(

Rahatsiz olmusa mi benziyorum? Siz bence sorulardan rahatsiz oldunuz ki rahatsizliga baglamissiniz hemen. Alt tarafi soru sordum hanim efendi, normalde bu konu ustte olmaz demek ki bir karisiklik olmus. Hey Allahim ya yakinda sizin gibiler yuzunden kimse bir sey yazamayacak haa.

Ayrica 3 yil onceki konunun hortlamasi tabiki rahatsiz eder, burasi bdv insanlar derdi olana, yardim isteyene yardim ediyor. Siz 3 yil onceki konuyu canlandiracaksiniz gelicek insanlar fark etmeden yorum yapacak. Pardon ama bu yorumlarin kime faydasi olacak? Kadin bosandi mi, konu tatliya baglandi mi, hatta kadin hala KK uyesi mi onu bile bilmiyoruz. Kaldi ki ben cidden ogrenmek istedigim icin yazdim, 3 yil onceki konuyu nereden buldunuz diye.

akşam akşam size mutluluk ve huzur diliyorum sadece , velev ki ben de lezbiyenim ya da gay im arattım buldum konuyu, sorun nedir onu anlamadım, sorulardan neden rahatsız olayım ki sanki beni reel de tanıyacak mısınız görseniz ? pardon da siz bu sitenin avukatı mısınız =)

Back