Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
şehrime gelmiyor musun? o zaman başkasıyla evleniyorum!..
- Konu Sahibi zepzep4
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ya bu erkekler ne kadar yalancı yaburdaki konuları okudukça artık erkek denildiği an yalan kelimesini çağrıştırıyor bana.
yani erkek er kişi demek,er kişi cesur kişi,kimseden korkmayan kişi,eğer birşeyi istemiyorsa açık açık istemiyorum diyebilen değilmidir?
hele şu hayal güçleri, karşıdakini aptal yerine koyma cesaretleri ,gerçekten hayret verici.
yani erkek er kişi demek,er kişi cesur kişi,kimseden korkmayan kişi,eğer birşeyi istemiyorsa açık açık istemiyorum diyebilen değilmidir?
hele şu hayal güçleri, karşıdakini aptal yerine koyma cesaretleri ,gerçekten hayret verici.
konu sahibi olay gerçek değil mi neden herkes fake gibi yorum yapmış
olay tamamıyla gerçek...
Diğer arkadaşlar dedi ya hani öteki kız hazırmış o zaman diye, ailesi bi yandan bakıyor muydu bilemem ama erkek seviyordu kızı sürekli görüşmeye çalışıyorlardı, istemeye gittikleri kız görücü usulü bilmem kimin nesiymiş hadi gidelim diye olmuş..
yani bahanenin bukadarı!!!!!kızlar da hemen hazırmıy mış ayrıldığının 2. günü hop istemeye gidilmiş?!!!biz de bile önce bir bayan gider ağız arar vs sonra damat adayıyla ailece gidilir....adam ayrılmayı zaten kafaya koymuş...neymiş unutmak için evlenicem...madem o kadar sevgiye düşkünsün adi adam ne diye elin başka günahsız kızının da evlenerek başını yakıyorsun?o günahsız kıza da yazık değil mi sadece araç olarak evlenmek istiyorsun..dedim ya bu adam adinin önde gideni!!!
yani bahanenin bukadarı!!!!!kızlar da hemen hazırmıy mış ayrıldığının 2. günü hop istemeye gidilmiş?!!!biz de bile önce bir bayan gider ağız arar vs sonra damat adayıyla ailece gidilir....adam ayrılmayı zaten kafaya koymuş...neymiş unutmak için evlenicem...madem o kadar sevgiye düşkünsün adi adam ne diye elin başka günahsız kızının da evlenerek başını yakıyorsun?o günahsız kıza da yazık değil mi sadece araç olarak evlenmek istiyorsun..dedim ya bu adam adinin önde gideni!!!
evet o kızın hayatıyla da oynuyor...yani benim de aklım almıyor malesef, bu nasıl bir cesarettir. hem iki gün önce kızın aşkından öl ama olduğu yere geleme başka yere de gideme hem de sonra vazgeçmemin tek yolu başkasıyla evlenmem de... Allah böyle dengesizlerden uzak tutsun hepimizi...
bu arada tabi şöyle bir gelişme de olmuştu, erkek işte senden vazgeçmemin yolu başkası bıdbıdbıdlarını söyledi ailesiyle kızın ailesine haber gönderdi etti falan o ara çıktı geldi benim arkadaşım olan kızın yanına fazla zamanım kalmadı gelmen lazım diye sonrasında arkadaşım resti çekti ben gelemiyorum bitti zaten diye, bu sefer erkek perperişan tamam ben geliyim demeye başladı, ama kızın güveni hiç kalmadığı için kabul etmedi, bunun üzerine istemeye gittiler diğer kızı.
Son düzenleme: