Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Esinizin baska kadinlara bakmasi
- Konu Sahibi lnfinity
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Eylül 2010
- 6.359
- 1.917
- 248
bence hiç abartmamışsın
o ne iğrenç bi hareket öyle üstelik eşinin yanında
özür bile dilememiş umrunda değil demek ki senin konuşmaman
sen de onu umursama
konuşmaya başlarsan yaptığı hatayı tekrarlar zaten
ve sana da nasılsa herşeyi affediyo gözüyle bakar
ben bile sinir oldum oldum yani
keşke yemek te yemeseydin o gün çekip gitseydiniz
o ne iğrenç bi hareket öyle üstelik eşinin yanında
özür bile dilememiş umrunda değil demek ki senin konuşmaman
sen de onu umursama
konuşmaya başlarsan yaptığı hatayı tekrarlar zaten
ve sana da nasılsa herşeyi affediyo gözüyle bakar
ben bile sinir oldum oldum yani
keşke yemek te yemeseydin o gün çekip gitseydiniz
merhaba yazdıklarınız gerçekten kırıcı bir bayan için ama şunu söylemek isterim malesef tüm erkeklerin içinde bu iç güdüsel bir durum.Benim eşimde bakar ilk evlendiğimizde çok kafaya takıp problem çıkarıyordum.Ama sonra farkettimki bu engellenemez birşey benim yanımda yapmasa bile başka yerde bunu yaptığını bildiğim bir şeyi nasıl engelleyebilirdimki.Düşündüm beni bırakıp ona gidecek hali yok.bazen bakıp bana gösterir ne biçim giyinmiş içi gözüküyor diye :) bende sanane der geçerim. biliyorum çok tuhaf ama asla vazgeçmedi bende kafaya takmaktan vaz geçtim.kendimi mutsuz etmektense bende bazen çok yakışıklı birini görünce bak jilet gibi giyinmiş çok güzel dimi diye ona gösteriyorum.Biraz benim yaşadığım duyguyu hissetsin diye.Biraz içinden kızsada çok tepki vermiyor gülüp geçiyoruz çözümü böyle bulduk.sonuçta içimizden sinsice düşünmek yerine birbirimizle paylaşıyoruz.ve birbirimizi seviyoruz :)
hayretler içindeyim verdıgınız cevaptan dolayı..kadınlık gururunu ezdınız gectınız hemcinsimsiniz ben utandım..ıkınızde baskalarına bakıyorsunuz ve birbirinizide sevıyorsunuz..mutluluk formülünüz igrenc ötesi bari burda tavsiye niyetıne vermeyın allah askına..allah akıl fikir versın..
- 11 Ekim 2011
- 1.577
- 642
- 173
- 44
hayretler içindeyim verdıgınız cevaptan dolayı..kadınlık gururunu ezdınız gectınız hemcinsimsiniz ben utandım..ıkınızde baskalarına bakıyorsunuz ve birbirinizide sevıyorsunuz..mutluluk formülünüz igrenc ötesi bari burda tavsiye niyetıne vermeyın allah askına..allah akıl fikir versın..
Medeni olun biraz köylü gibi davranıp ilişkiyi yıpratmayın kafanızı kullanın.kadınlara bakmayan erkek yoktur birazda kabul edin gercekleri.2013 teyiz.at gözlügü takan erkek yok siz var sanıyorsanız yazık.. ek olarak ben baska erkeklere bakmıyorum beğendigim kadın erkek kim olursa gösteriyorum.MEDENİYET VE AÇIK GÖRÜŞLÜLÜK birde adamı bunaltmamak bunun adı..
Abarniyoraun kesinle az ble benm esim ole bakicak direk kavga ederim geberrìim hatta hic sevmem ole seyleri esim kimseye bakamaz geberrtirimHemen konuya girmek istiyorum. Gecenlerde aksam yemegi yemek uzere bir restorana gittik. Tam kapidan girdik, merdivenlerden yukari cikan bir kizin etegi ruzgara kapilip hafif acildi. Onumuzde oldugu icin ister istemez gorduk ama esimin yaptigi o hareket, yani merdivenlerin altina daha da yaklasip alttan birseyler gorebilir miyim umuduyla nerdeyse kosarak, kafayi yukari dikmis vaziyette duvara yapismasi... O hareketi kendisine hic yakistiramadim. O an gozumde oyle kuculdu oyle igrenc biri olduki size anlatamam. Yani o ani kacirmamak icin yanindaki beni unuttu yada umursamadi.
O hareketinden sonra sakin gormedigimi sanma, cok igrenc bir hareketti sana hic yakistiramadim dedim, gulumsedi.
Gittik, masaya oturduk, yemeklerimizi soyledik ama benim tadim kacti bir kere. O dakikadan sonra konusmadim kendisiyle 2 hafta oldu hala konusmuyorum. En cok gucume giden sey de ne gelip ozur diledi ne de yaptiginin anormal bir sey oldugunun farkinda.
Daha once de goz ucuyla diger kadinlara baktigini yakalamistim ama o son hareketi beni tiksindirdi.
Ben biraz fazla mi abartiyorum kizlar acaba 2 haftalik bir cezayla? Ama o hareketi beni cok kirdi asagiladigimi hissettim. Bir erkek koluna bir kadini takinca baskalarina bakar mi?
valla bakmasi degilde bakis sekli ilginc
yoksa normalde o durumda herkes bakar
ben olsam yinede o kadar uzatmazdim
iki hafta olmus sizin sinirlerinize yazik
göz bu
bakar bence
Sana katiliyorum goz bu bakar. Normalde goz ucuyla bakar hatta ben de bakarim. Donup donup bakmak ayri goz ucuyla bakmak ayri. Ama o gun abartti dogal olarak o hareketi ona yakistiramadim. Normalde asil davranislari ve karizmatik durusuyla toplum icinde kendini belli eden bir yapiya sahiptir ama o gun o hareketi neden yapti hala anlamis degilim.
Ah tatlım ya ya ben anlamıyorum bu erkekleri, dertleri nedir, bu saçma sapan halleri nedir ya !! "2 hafta çokmu" diye sormana gerek yok canım, bunlar senin duyguların demekki hala geçmemiş kırgınlığın içinden geldiği gibi davran. Herkesin hayatı ve karakteri farklı canım. Mesela bana kalsa yemek yiyecek hal kalmazdı o adamda, oracıkta rezil kepaze ederdim onu. Ama kimi kadın da derki " erkektir yapar, bakar" "göz bu güzele bakar" gerçekten böyle rahat, geniş kadınlarda var kendim duydum ben bunları. Naçizane tavsiyem al karşına ciddi ciddi konuş. Bir daha böyle bişey yaşatırsa tavrının çok farklı olacağını söyle, böyle tavırlarının seni çok incittiğini söyle, bu hallerini görünce ondan soğuduğunu söyle canım. Allah yardımcın olsun arkadaşım
Bazi arkadaslarin soyledigi gibi kafasina cantayi vurmak, tokat atmak vs. benim davranis seklime uymayan seyler bunlar. Bazen bir iki cift soz tokattan daha cok acitir. Benim ona bu hareketi sana hic yakistiramadim neden kendini gozumde bu kadar kuculttun degdi mi? sozu onu yeterince utandirdi o gun. Ustelik yemegini yiyemeyen sadece ben degil o da oldu.
Iliskisinin devam etmesini isteyen her kadin gibi duygularimi ifade ettim, konustum. Bir daha hata yaparsa onu asla affetmeyecegimi de soyledim. Hala cok utaniyor ve aslinda o utanc ona yetti. Simdi basini yerden kaldiramiyor ama simdilik...
taktik vermem elbet hadim değil ama
yazasım geldi döktüreyim biraz..
herkes eşinin huyunu iyi kötü bilir.
ben emin idim eşim sadece yaradılış fıtratından dolayı baktığına aslında öküz olmadığına
emin olduğum bir şey daha çok güzel olduğum idi.. (iyi düşün iyi olsun)
en önemli husus ise eşim beni çok seviyor benim mememi götümü seviyor, başka kadınında memesini ve götünü sevebilir
ama benim farklım eşim benim kanımı canımı da seviyor !
kadına sadece güzel ya da aık olduğu için bakıyor onu sevmiyor o sadece obje
yola bunları içselleştirerek yalayıp tutarak çıktım .
yaptığım tek şey onun baktığını gördüğüm halde ona birşey demiyor olmamı bilmesi sağlamak !
ana fikir
- baktığını görüyorum ama normal karşılıyorum , seni kıskanacak değilim ya oha daha neler
1) çünkü , ben baktığın kadından daha güzelim
2) çünkü, o kadın sana asla dönüp bakmaz
3) çünkü , bende bakıyorum kadın gerçekten çok güzel
4) çünkü, gerçek olamaz silikon mu? harika gerçekten
5) çünkü, sen bir hamam böceğisin sana kimse bakmaz dua et yanımda gezdiriyorum
6) çünkü, tüm erkekler bakıyor o kadına hadi bizde bakalım , hadi hep birlikte
7) çünkü, bu kadın tam bir obje, çıplak olduğundan herkes bakıyor,
8) çünkü, olay mı var hani nerde?
bütün bunları asla sözle söylemeden zamanla işledim ruhunun tam içine ( zamandan kastım 5-6 yıl / kocamla 10 yıldır sevgiliyizde )
baktım bunlar işlendi
bunları hazmetti, sıra geldi .. böyle erkeklerden asla hoşlanmadığımı belli etmeye,
1) nasıl ? aşkım yolda adam eşi ile yürürken bana nasıl bakıyor bir görsen ben utandım / sen bunu asla yapmazsın
2) nasıl? arabada adam gözünü dikmiş bana bakıyor asla onun eşinin yerinde olmak istemem
3) nasıl? aşkım beni hiç bir yerde rencine etmiyorsun seni çok seviyorum
4) nasıl? aşkım tüm arkadaşlarım beni nasıl kıskanıyor bir bilsen
5) nasıl? aşkım annem diyorki bu damat peşinde pervane maşallah size
v.s örnekleri çoğaltabiliriz.
1. kural - onun yaptığını önemsemeden onu vazgeçirmek
2. kural - onun yaptığını yapanları asla onaylamamak iğrenmek
3. kural - onun asla böyle şeyler yapmayacağına kendisini inandırmak
kızlar yeminle aşkım kafasını yerden kaldırmaz kimseye bakmaz
tatilde iken derim ki - aşkım baksana ya kıza ne kadar güzel çok kıskandım yaaa
şaka bir yanada valla bunlar bizim oyunlarımız eğlendiğimiz ya da eğittiğimiz
10 yıldır düşünürüm ya çok iyi eğittim
ya da beni çok güzel oynatıyor
canı saolsun kocamın
bunu dedirtiyor ya
dünyalar onun olsun...
Not: yıllar evvel nerede duydum hiç hatırlamıyorum, bir kadın kocası için demiştiki
evet beni hep aldatır - or..sp.... lar kocama feda olsun .
bilmem neden ama ben bu lafı hiç bir zaman unutmadım ..
sevgiler..
bu yazı yüzünden ceza almışım çok komiksin kk.
Medeni olun biraz köylü gibi davranıp ilişkiyi yıpratmayın kafanızı kullanın.kadınlara bakmayan erkek yoktur birazda kabul edin gercekleri.2013 teyiz.at gözlügü takan erkek yok siz var sanıyorsanız yazık.. ek olarak ben baska erkeklere bakmıyorum beğendigim kadın erkek kim olursa gösteriyorum.MEDENİYET VE AÇIK GÖRÜŞLÜLÜK birde adamı bunaltmamak bunun adı..
sizin gibi medeni olacagıma köylü kalırım daha iyi..sizin medeniyet dedıgınız seyi benım mezhebim kaldırmıyor..bende gayet açık görüşlü demokratik bir ailede büyüdüm..ögretmen olan annem gayet çağdaş yetiştirdi bizi..ama bunların içinde karımda kafasına göre takılır kocamda anlayışı yok..bunalan adamında benım yanımda işi yok..kocam elimden kacmasın bunalmasın dıye gördüğü cıtırları bana anlatmasına bön bön eteğinin altındakini görmek için duvara yapısmasına müsade edemem..ve eşimin de öyle bir ınsan olmadıgını düşünüyorum..şayet bir gün böyle birşey olursa o tavrımı iyi bilir..arkamdan iş cevırırsede muhakkak duyarım..ben bana saygısı olmayan bir adamla yaşayamayacak kadar kendıne karşı saygısı olan bir kadınım..sizin cagdas olma anlayısınız altında asıl o köylü kadınlarımızın kocasının her davranısına ses cıkarmama anlayısı yatıyor..bugün dunya kadınlar günü sizin gibi bir kadının var oluşundan dolayı cok üzügünüm..kabullenmiş ezik bir zihniyet..
- 17 Aralık 2011
- 2.568
- 141
- 373
Hemen konuya girmek istiyorum. Gecenlerde aksam yemegi yemek uzere bir restorana gittik. Tam kapidan girdik, merdivenlerden yukari cikan bir kizin etegi ruzgara kapilip hafif acildi. Onumuzde oldugu icin ister istemez gorduk ama esimin yaptigi o hareket, yani merdivenlerin altina daha da yaklasip alttan birseyler gorebilir miyim umuduyla nerdeyse kosarak, kafayi yukari dikmis vaziyette duvara yapismasi... O hareketi kendisine hic yakistiramadim. O an gozumde oyle kuculdu oyle igrenc biri olduki size anlatamam. Yani o ani kacirmamak icin yanindaki beni unuttu yada umursamadi.
O hareketinden sonra sakin gormedigimi sanma, cok igrenc bir hareketti sana hic yakistiramadim dedim, gulumsedi.
Gittik, masaya oturduk, yemeklerimizi soyledik ama benim tadim kacti bir kere. O dakikadan sonra konusmadim kendisiyle 2 hafta oldu hala konusmuyorum. En cok gucume giden sey de ne gelip ozur diledi ne de yaptiginin anormal bir sey oldugunun farkinda.
Daha once de goz ucuyla diger kadinlara baktigini yakalamistim ama o son hareketi beni tiksindirdi.
Ben biraz fazla mi abartiyorum kizlar acaba 2 haftalik bir cezayla? Ama o hareketi beni cok kirdi asagiladigimi hissettim. Bir erkek koluna bir kadini takinca baskalarina bakar mi?
Az bile yapmışsınız... Nasıl özür dilemez ben de bunu anlamadım.. Normalmiymiş yani :26: