• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıkmazdayım,n'olur yardım edin..

Çok zor bir durum gerçekten. Benim hissettiklerim de şuan karmakarışık şeyler. Bir anda kopmayı bende istemiyorum ama bunun en doğrusu olduğunun da farkındayım. Evliliği düşünüyorduk,çocuk yaşta da değiliz. Kurduğumuz hayalleri düşünüyorum da boşuna umutlanmışım:14: Haklısın umarım bunu başarabilirim..

En iyisini yapıyorsun o halde,çok sevindim senin adına. Umarım birlikteliğiniz sonsuza kadar daim olur..
Bundan sonra kimseyle birlikte bile olmak istemiyorum,yine böyle olacağından korkuyorum sanırım.
Hepimizin hakkında hayırlısı,bakalım zaman neyi gösterecek:26:

Aslında sen şimdiye kadar seni görmesine izin vermeyip çok keskin bir şekilde onu silmiş gibi görünseydin dönmüştü bile..dediğin gibi hayırlısı canım..inşallah sen de çok çok mutlu olacak biriyle karşılaşırsın..ne olacağı belli değil dediğin gibi..

Son düzenleme:
Evet canım dikkat buna,bencil olmak lazım biraz,karşı taraf kaybetme korkusunu her zaman hissetmeli..10 yıl geçse yine deli gibi aşık kalır..erkek arkadaşımla uzun süredir birlikteliyiz,buna hep dikkat ederim..onu çok seviyorum ama yine de biraz bencil davranıyorum,ben bencil değilken çok acı çektimm ahh ahhh bir yıl sürdü ama öğrendimm..sen de umarım bundan sonraki birlikteliklerinde dikkat edersin..bencillikten kastettiğim şey önce kendine önem vermelisin :34::34::34:

Tam olarak neler yaparsin mesela ya da nasil davranirsin canim? Örnekler verebilir misin?

Aslında sen şimdiye kadar seni görmesine izin vermeyip çok keskin bir şekilde onu silmiş gibi görünseydin dönmüştü bile..dediğin gibi hayırlısı canım..inşallah sen de çok çok mutlu olacak biriyle karşılaşırsın..ne olacağı belli değil dediğin gibi..

Kesinlikle.
Ama yapamadım,kaybedecek neyim vardı sanki keşke öyle yapsaydım. :50:
Çok çok teşekkür ederim,umarım her şey dilediğimizce olur hakkımızda hayırlısı olsun..

Son düzenleme:
Seven erkek böyle büyük bir sorun yokken arkadaş kalalım istemiyorum demez.
Bu gerçeği kabul etmeni ve onunla o istese de görüşmemeni öneririm.
Çünkü sana acı çektirmesine izin veriyorsun.
Yerinde olsam artık beni aramanı istemiyorum, hiç bir şekilde görüşmek de istemiyorum.
Yeni, mutlu bir hayat istiyorum derdim ve kesinlikle görüşmezdim.
Unutma seni gerçek anlamda kaybetmediği müddetçe onun keyfi yerinde olur, sense böyle ağlarsın:ssz:

Tam olarak neler yaparsin mesela ya da nasil davranirsin canim? Örnekler verebilir misin?

Canım biz de ayrılık yaşadık buna benzer..1 yılımızda çok ilgisizdi aramıyordu neden aramıyorsun diyordum,git gide soğuyorum galiba diyordu,savaşıyordum sürekli her şeyi yapıyordum hatırlaması bile kötü :5::5:..Sonra ayrılmak istediğimi söyledim(asla yapamazdım ama canıma tak etmişti artık) arkadaş kalalım dedi..ben kabul etmedimm bitti dedim..ayrıldığımız süre içinde beni aradı bir defa,ağız yokluyordu belki ben kesinlikle dönmeyeceğimi belli ettim..her gün çok çok acı çekiyordummm nefes alamadığım zamanları biliyorum..

ama dışarıdan hep mutlu görünmeye çalışıyordum kuzeni de benim arkadaşım zaten sürekli benden haber götürüyordu.. 10 gün geçti beni aradı,soğuk davrandım,kısa kestim..sürekli mesaj filan atıyordu cevap yazmadım..Sonra bir gece kış gecesi kapının önünde gelmiş çıkmayacağımı söyledim,beş dakika çık dedi,baktım ağlıyor ben yine bakmamaya çalışıyorum,içeri almadım onu..ben de çıktım dışarı gecenin bir yarısı parkta oturduk dondummm..Bana sadece sevdiğini söyledi..o bir yılda bana 1 kere seni seviyorum dememişti :53::53:..sonra eve bıraktı beni..

bir süre daha süründürüp barıştım ama, asla eskisi gibi değildi hiç bir şey..onda kaybetme korkusu oluşmuştu bende de bencillik..işte böyle..içimm çok acısa da mükemmel davranmıyorum..Çünkü biliyorum ki eskisi gibi ezik(yanlış anlamayın kendi adıma söyledim ) davransaydım asla bana dönmezdi sevdiğini de anlamazdı,dönse de değerli olmazdım..

Son düzenleme:
Seven erkek böyle büyük bir sorun yokken arkadaş kalalım istemiyorum demez.
Bu gerçeği kabul etmeni ve onunla o istese de görüşmemeni öneririm.
Çünkü sana acı çektirmesine izin veriyorsun.
Yerinde olsam artık beni aramanı istemiyorum, hiç bir şekilde görüşmek de istemiyorum.
Yeni, mutlu bir hayat istiyorum derdim ve kesinlikle görüşmezdim.
Unutma seni gerçek anlamda kaybetmediği müddetçe onun keyfi yerinde olur, sense böyle ağlarsın:ssz:

Benim için çok zor olsa da dediğiniz gibi yapacağım,en doğrusu bu farkındayım.
Normalde güçlü biriyim,kolay kolay yıkılmam. Çoğu şeye güler geçerim,çevremden de sürekli gülümseyen birisi olarak tanınırım.
Her şeye kendimi hazırlarım.
Fakat bilemiyorum bu sefer yıkıldım sanki. Ne kendimi ne de onu tanıyabiliyorum.
Dediklerinizin hepsini dikkate alacağım,çok teşekkür ederim.

Benim için çok zor olsa da dediğiniz gibi yapacağım,en doğrusu bu farkındayım.
Normalde güçlü biriyim,kolay kolay yıkılmam. Çoğu şeye güler geçerim,çevremden de sürekli gülümseyen birisi olarak tanınırım.
Her şeye kendimi hazırlarım.
Fakat bilemiyorum bu sefer yıkıldım sanki. Ne kendimi ne de onu tanıyabiliyorum.
Dediklerinizin hepsini dikkate alacağım,çok teşekkür ederim.

Emin ol kimse unutulmaz değil..
Hiç bir acı sonsuz değil.
Bir gün yeniden seversin ve bugünlerini gülerek hatırlarsın..
Keşke dediklerimiz birer iyi ki olur ilerde..
Bugün göremeyiz o başka
:31:

canım erkekler ne yazıkki bazen dengesizlikler yapabiliyor ve bu genelde bir kişiye bağlı kalmamak isteğinden kaynaklanıyor senden tamamen kopamıyor çünkü sen onun için garantisin ama farklı kadınlarla da maceralar yaşamak istiyor

bence net bir karar al ve hayatına devam et eğer onun keyfinin gelmesini beklersen elinde sadece kaybettiğin zaman kalır canım

teşekkür ediyorum yorumun için.
Çok doğru.
iletişimimi keseceğim tamamen,ne kadar zor olsa da..

Canım biz de ayrılık yaşadık buna benzer..1 yılımızda çok ilgisizdi aramıyordu neden aramıyorsun diyordum,git gide soğuyorum galiba diyordu,savaşıyordum sürekli her şeyi yapıyordum hatırlaması bile kötü :5::5:..Sonra ayrılmak istediğimi söyledim(asla yapamazdım ama canıma tak etmişti artık) arkadaş kalalım dedi..ben kabul etmedimm bitti dedim..ayrıldığımız süre içinde beni aradı bir defa,ağız yokluyordu belki ben kesinlikle dönmeyeceğimi belli ettim..her gün çok çok acı çekiyordummm nefes alamadığım zamanları biliyorum..

ama dışarıdan hep mutlu görünmeye çalışıyordum kuzeni de benim arkadaşım zaten sürekli benden haber götürüyordu.. 10 gün geçti beni aradı,soğuk davrandım,kısa kestim..sürekli mesaj filan atıyordu cevap yazmadım..Sonra bir gece kış gecesi kapının önünde gelmiş çıkmayacağımı söyledim,beş dakika çık dedi,baktım ağlıyor ben yine bakmamaya çalışıyorum,içeri almadım onu..ben de çıktım dışarı gecenin bir yarısı parkta oturduk dondummm..Bana sadece sevdiğini söyledi..o bir yılda bana 1 kere seni seviyorum dememişti :53::53:..sonra eve bıraktı beni..

bir süre daha süründürüp barıştım ama, asla eskisi gibi değildi hiç bir şey..onda kaybetme korkusu oluşmuştu bende de bencillik..işte böyle..içimm çok acısa da mükemmel davranmıyorum..Çünkü biliyorum ki eskisi gibi ezik(yanlış anlamayın kendi adıma söyledim ) davransaydım asla bana dönmezdi sevdiğini de anlamazdı,dönse de değerli olmazdım..

O kis gecesi geldiginde kac gün gecmisti aradan, yani ona cevap vermeyeli tam olarak ne kadar olmustu? Sonra bir süre süründürdüm dedin, bu ne kadar sürdü? Su anda istesem de mükemmel davranmiyorum diyosun. Ne yapmiyosun tam olarak mesela?

Ben bu hikayeyi bir yerden hatırlıyorum. Benimkine benziyor sonu. Birebir aynı olmasa da. Canım sevgilin belliki aşkı değil. Ve yeni denizlere açılma derdinde. Belki de yeni birini buldu o yüzden sana şimdi söyledi. Bir yandan da seni cebinde tutuyor. Arkadaş kalalım kimseyi bulamazsam geri dönerim diyo. O yüzden boşver. Sen yoluna bak. Ben bekledim de ne oldu. Elde var sıfır. Sen bekleme yoluna git. Bende şimdi öyle yapıyorum. Seven insanı kaybettiklerin yansınlar. Belki bir gün akılları başlarına gelir. Belki ...

Önceden burada bir hesabım vardı fakat burada çok fazla zaman harcadığımdan Mune hanımdan üyeliğimi silmesini rica ettim.
Şimdi yeni bir üyelik açtım ve bir derdimle sizinle birlikteyim umarım yardımcı olursunuz.

2 yıldır birlikte olduğum bir sevgilim vardı her şey güzel gidiyordu ama son zamanlarda ufak bir şeylere bile sinirlenir olmuştu 2 yıl içinde ilk defa bana bağırdı. Aslında anlıyordum kötü bir şeyler olacağını.. 1 hafta geçtikten sonra mesaj attım. "Eğer bir sorunun varsa bana çekinmeden anlatabilirsin ben her zaman yanındayım,yardımcı olmak istiyorum canın neye sıkkın bu kadar?" dedim. Gelen cevap beni şok etti.
"Ben seninle arkadaş kalmak istiyorum. senin üzülmene dayanamıyorumm ağlama üzülmede ben seni çok seviyorum ama aşık değilim özür dilerim"
mesajı gördüğüm gibi ağlamaya başladım,canımın acıdığını hissettim. Ben üzülmeyim diye yanımdaymış bu zamana kadar. Ama biliyordum beni çok seviyordu hissetmez miydim eğer beni sevmemiş olsaydı? canımın istediği her şeyi alırdı,beraber güler beraber ağlardık birbirimize destek olurduk. Ama ne oldu da bunlar oldu böyle.. Sıkılmış,bunalmış.. Ayrılalı 1 ay oldu ama bensiz de yapamıyor barışmak için bir çaba göstermedi ama beni görmek için bulunduğum yere kadar geliyor. Annemle çok iyi anlaşırlar,annemi ziyarete geliyor sağlığını sıhhatini soruyor. Kopamıyor da.. Sevgili olmak da istemiyor.

Anlayamıyorum, öyle üzgünüm ki.. 2 yıl pek uzun bir süre olmasa da yaşanmışlıklar,anılar,hatıralar acıtıyor insanın canını. Hepsi geri de kaldı. Neden böyle yapıyor anlayamıyorum. Beni sevdiğini gerçekten biliyorum ama ne yapmam gerek bilemiyorum. Siz ne dersiniz?
Pişman olsun,bana geri dönsün istiyorum. Sağlıklı düşünemiyorum ama çok çok seviyorum. Ne yapmalıyım? Ne önerirsiniz? :5:

biraz bekle onada kendinede zaman ver ve üzüldüğünü belli etme

Ben bişey anlamadım
Seviyosa yanınızda olmak istiyosa niye ayrılıyo
Ayrılmak istiyosa niye hep kaşrınıza çıkıyo annenizi ziyarete geliyo

Bi karar versin ve ona göre davransın artık ki siz de yolunuzu çizin
Ya hep ya hiç olmalı bence..

şu cumleyı hiç anlamıyorum aşık deılım arkadas kalalım sadece sevıyorum ne demek???
insan aşık olmadıgı bırıyle 2 yıl geçırıyorsa ve ondan kopamıyorsa ama adam gıbı beraberde olmak ıstemıyorsa bu ne demek???
şahsen ben hiç bir zaman aşık olmadıgım bırısıyle flört etmedım ne kımsenın gunahını almak ısterım nede kendı yapıma uymaz sevmedıgım bırıyle beraber olmak..bu tarz ınsanlar en nefret ettgım ınsan tipi,kendılerı ne ıstedıgını bılmeyen yada kalbıne gömdüğü aşkını unutamayan sorunlu tip oluyorlar başkalarınında başını yakıyorlar.
arkadasım yapman gereken bu kişiyi unutman,devam etsende bu kurulan cumleyı hıc bızaman unutmucaksın ve sewıldıgıne hiç bizaman tam olarak emın olamıcaksın..

şu cumleyı hiç anlamıyorum aşık deılım arkadas kalalım sadece sevıyorum ne demek???
insan aşık olmadıgı bırıyle 2 yıl geçırıyorsa ve ondan kopamıyorsa ama adam gıbı beraberde olmak ıstemıyorsa bu ne demek???
şahsen ben hiç bir zaman aşık olmadıgım bırısıyle flört etmedım ne kımsenın gunahını almak ısterım nede kendı yapıma uymaz sevmedıgım bırıyle beraber olmak..bu tarz ınsanlar en nefret ettgım ınsan tipi,kendılerı ne ıstedıgını bılmeyen yada kalbıne gömdüğü aşkını unutamayan sorunlu tip oluyorlar başkalarınında başını yakıyorlar.
arkadasım yapman gereken bu kişiyi unutman,devam etsende bu kurulan cumleyı hıc bızaman unutmucaksın ve sewıldıgıne hiç bizaman tam olarak emın olamıcaksın..

Bende aynen senin gibi düşünüyordum,aşık değilim seviyorum ama arkadaş kalalım bana saçmalık gelirdi. Bazı yerlerde de okurdum.
Gerçekten ben de yoruldum,emeklerim sevgim bile boşa gitmiş. inandım bir de..
Hani eski sevgilisini unutamadı belki diyeceğim ama eski sevgili durumumuz yok birbirimizin ilk sevgilileri olduğumuz için. Onun tek hayatı futbol başka hiç bir şey gözü görmüyor..
Haklısınız,umarım unutacağım:50:

Bunlar bana ılk sevgılımı anımsattı. Ayrılma olmamıstı ama sorumluluklarını hatırlattıkca o da uzaklastı cunku cok sorumsuzdu ıstedıgınde gorusulsun gulup eglenılsın ama sorunlar asla konusulmasın lafı bıle acılsa sıkılır. Ben ustune dusunce cok havalı davranırdı benım de asırı uzuldugum zamanlar olduktan sonra bır donem kendımı cektım ayrılmadık ama ustune dusmeyıp arkadaslarımla gezdım aıleme vakıt ayırdım o aramadıkca aramadım bu sefer kaybetme korkusu ıle ılgısı gerı cogaldı, ama bana yetmezdı ben hep sorumluluk sahıbı olsun ıstıyordum. Kara kas kara goz de artık yetmıyordu asık oldugun ınsan eskısı kadar sana degerlı gelmıyor, bır sure sonra sogutuyor kendınden..

Senın hıkayende bence arkadas olarak gorusmeyın ayrıca sızın evınıze de gırıp cıkmasın. Annen senı bu kadar uzmesıne ragmen hala bırsey olmamıs gıbı gorusmeye devam etmesın bence...

Bunun meaili, ipimi gevşet ama bırakma, başka çiçeklere de konayım.

Back