hiç şaşırmadım ama hazmedemiyorum,yaşanılanılanları..
benzer bir ilişkinin sahidi oldum bir zaman..
kişi iş arkadaşımdı...evliydi 38 yaşındaydı,devlet memuru halen de,
eşi bilg.mühendisi ve alımlı hoş bir hatun..evlilikleri adına prıblem yoktu..genç yaşında kızı var..
ama ne varki,adam gay ve karısı biliyor..hatta aynı evde kalabiliyorlarda zaman zaman,adam erkek sevgilisiyle uyuyor
karısı farklı oda da..
ama görseniz 38 diil 28 dersiniz kesinnn..
o kadar bakımlı gece gündüz göz kremi ayrı,işin ilginç yanı asla gay oldugundan şüphe duyamayacağınız kadar erkeksi tavırları,bakışları...
sonra birgün ayrıldıklarını söyledi bana,anlatmaya başladı,anlatırken de ağlamaya,onsuz ne yapacağım ben ,onu çok özlüyorum vs.demeye...komik oldugu kadar gerçekti arkadaşlar...
şu ayrıntıyı atlayamayacağım ki,tüm bunların dışında mükemmel bir kişilik idi her yönüyle...
yıllardır sakladığım bu sırrı ilk kez paylaştım..
belki beni yargılayacak ve kızacaksınız ama ben onun insanlığını ve arkadaşlığını çok sevdim..kız arkadaşım gibiydi,ne giyeyim ne takayım diye sorardı bana...bazen bir çocuk gibi ağlar,umut dilerdi,aşkı adına,teselli beklerdi..çok kırılgandı ,naifti ama bir o kadar da sert ve katı idi...ama güzel bir insandı ve güzel bir insan..herşeyi bir yana onun insanlığı önemliydi benim için ,özel hayatını onun özeliydi,sırlı kutusuydu...