Eş ve evlilik sizce

bence bu anlattiklariniz icinde en problemli olan 2-3 ayda bir cnsellik olmasi. cinsellik olmadan nasil yakinlasip birbirinize isinacaksiniz? birbirinizi tanimadan, kesfetmeden nasl bir evlilik olacak. cok iyi bir cift olsaniz bile bu aranizda sogukluk icin yeter de artar bile.

Belli ki bu adam flört ederken de böyleydi. Evlenince belki farklı olur diye düşündünüz sanırım. Ama öyle olmadı tabii. Evlilikte en ufak şeyler bile göze batmaya başlıyor . E her ilişkinin dinamiği de farklıdır. Arkadaşlarımız var çift mesela sürekli mıç mıç sulu bir ilişkileri var yanımızda da öyleler. Ama biz öyle değiliz e o zaman onlara bakıp bizim anormal bi ilişkimiz olduğunu mu düşünmeliyim? Belli ki sizin beklentilerinizi karşılamıyor evlilik hayatınız, soğumuşsunuz. Eğer devam etme isteğiniz varsa içinizde destek almanızı öneririm.

Burcunu merak ettim eşin.oglak basak falan mı .bazı erkekler duygularını acmaya ceknirler askım canım hitap etmeye cekinirler o yuzden sormak istedm burcnu.benm esimde sevgiliyken hayatım askım herseyı söylerdi.nişanlandık canım devam etti,evlendik adımı kısaltarak sesleniyor mesela koaladır koli diyor. Ailelerin yanında zaten yeni tanısan 2 insan gibiyiz mübarek ask mesk canım cicim tovbe duymam. Hadi ailelerden cekiniyor anladım da arkadas ortamında bile koli diyor ya da asko diyor.asko diyebilen bir erkek asıl dgerlerini söylemeye cekinmemeli diyorum ama nerde.. sevgisinden ilgisinden kuskum yok ben cok ilgiye gelemeyen bir kadınım dozunda oldugu için sikayet etmiyorm.ayrıca sizin burcuda merak ettm. Ve sunuda diyeyim cogu insanlar baskalarınım yanında farklı bir imaj çizer mutluymus gibi görünürler ama aslında kavga dövüştür her anları yani öyle cok insan var.benim imrendigim bir cift vardı MAsallah derdim 3 sene evli kaldılar sok odlum onların ayrılmasına ve onlarla bir araya geldikce esimle kıyas kavgası yapardım.bak onun esi ne güzel şöyle diyor sen olsan böyle dersin bilmem ne ah ah eşimi çok üzmüştüm gel gör ki ayrıldılar meger adam affedersn hanzonun tekiymiş kızın ailesi gelirmiş adam koltukta affedersin seyni ortaya cıkaracak gibi yayılarak otururmus hpsgeldin falan demezmiş kız sorunca yabancılarmı sanki dermiş.gegirirmiş milletin yannda.evde asırı ilgisizmiş.ama biz gorustugumzde ben adam n eyapsa aynısını esimden beklerdim.gorundugu gibi olmuyor cogu ciftler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…