Eş ve evlilik sizce

Niçin 150 kisiyi birden alintiladiniz ?

Şu açıklamadan sonra yukarıda yazdıklarım sizin evliliğiniz için geçerli değil diye düşünüyorum.

Niçin 150 kisiyi birden alintiladiniz ?
Hepsine cevap vermemek ayıp olur diye düşündüm çok güzel yorumlar yazmış yardımcı olmak istemişler ben konu açıp giden tiplere sinir oluyorum aynısını kendim yapmak istemedim onlara bana özem gösterip uzun uzun yazmışlar tek tek yazmaya vaktim olmadığı içim herkesin sorduğu soruları aslında olay örgüsüyle anlatmaya çalıştım siz böyle yazınca komik geldi ama

Şu açıklamadan sonra yukarıda yazdıklarım sizin evliliğiniz için geçerli değil diye düşünüyorum.
Biliyor musunuz çok güzel özenli şeyler yazmışsınız kendimden çok taviz verdiğim için hep çabaladığıö için bu kadar tükendiğim için çok pişmanım . Bizim ki aslında bitti ve çok oldu sürünce de sadece aynı evde yaşıyoruz

Son yazdığınız uzun uzun anlatımından sonra dün geceki yazdıklarımı geri alıyorum
bu evlilik bitmiş.
saygı zaten yok,sevgi yok.
bu durumda çocuk yetiştirmek çok zor.
aile bağları kalmamış.
cinsellik zoraki oluyor.
bence devam ettirmeyin.
çocuğunuz için ve kendiniz için en iyisi bu görünüyor.
keşke sadece sevgisini göstermeme konusu olsaydı yada cinsellikten soğuma ama burda daha büyük problem var.
benim şahsen düşüncem budur.

bu adam apaçık ki sizi zaten sevmiyor. yazdığınız cevaptan sonra en net olarak anladığım şey bu.
peki siz böyle bir adama neden katlanıyorsunuz?

aynı evde yaşamak zorunda değilsin.. ailenin durumu varmış senin de arkandalar zaten.. daha neyi neden bekliyorsun?

aynı evde yaşamak zorunda değilsin.. ailenin durumu varmış senin de arkandalar zaten.. daha neyi neden bekliyorsun?
Aslında bekliyorum böyle bir işaret olsa da ayrılsak diye bu durumada alıştım gibi bilmiyorum eskiden çok öfkeliydim şimdi öfkemin yerini boşvermişlik aldı veya kabulleniş sanki bir daha hiç sevip sevilmeyeceğim gibi garip

Silent scream miydi o üye?

Boşanın.

Benim de diye baslicam ama... eşimle aram iyi değil , benim olayım farklı tabi. Ben neşeli yaklaştığımda harika muhabbet falan ama hep ben. Bu yıl bıraktım artık. 6 yıldır evliyiz.cocuklarimiz yeni oldu. Şimdi romantik değil diye de ayrılamam Başımdan bir evlilik, nişanlılık vb geçti.kumar yok,içki , ihanet yok, davranışları da iyi,ev işlerine de yardımcı,çok da iyi baba. Cinsellik hep var gerçi . Aşk hayatımda aradığım mutluluğu bulamadım.sonsuza kadar da arayamam ya. Günümüzde o kadar kadın var ki eşi odunun teki ya da olmuyor işte yürümüyor evlilikleri. Kendilerini altın günlerine veriyorlar. Ben onu da yapamıyorum. 36 yaşındayım.bir koca daha mı eskiteyim.benim isteğim tutkulu aşk, romantiklik. Çocuklar duymasın daki meltem gibi romantik lik arıyorum eşim de öyle dedi

Ah aşktan ziyade sevgi duygu arıyor insan ne bileyim ama bi yerde de haklısınız inşam ömrünün sonuna kadar aşkı arayacak diye oradan oraya konmak ne kadar doğru evlilik anlamında ? Belki bekar olunsa fırsatı var ama çocukta olunca herşey bir tık daha fazla düşünce istiyor

Eşiniz soğan erkeği. Kendince erkeklik görevlerini yerine getiriyor. Karısının üzerinde hakimiyet kurmaya çalışıyor. Çünkü gücü sadece ona yetiyor. Ailesinin karsisinda bir cücük. Benim hayatıma, aileme karışmayın diyemeyecek kadar, sürekli ailesinin lafına göre hareket edecek kadar soğan erkeği. Sanki sizinle iyi geçinirse, sizi sevdiğini belli ederse, evliliğini kurtarmak için çaba gösterirse sizin karşınızda zayıf düşecek, erkekliğine leke sürülecek, ailesine karşı (olmayan) itibari zedelenecek. Bu kafada biriyle hayat geçirmek zor. Ben sizi sevmediğini düşünmüyorum. Sevmese gelip size yalvarmazdı. Ama kendi bakış açısında, karakterinde büyük bir sorun var. Birey olamamış, ebeveynlerine bağımlı yaşıyor. Ailesiyle mesafe koyup çekirdek ailesine odaklanmadığı sürece bu evlilik yürümez. Daha fazla katlanmayın. Ya size düzgün bir eş olmayı ya da ana kuzusu olmayı seçsin. Ama seçimini yapmış gibi görünüyor

Ne güzel bir yazı ibretlik resmen.

Şu kısmı anlayamadım ama.."erkekler uçurumun kenarına gelmeyi bırakın, tek elle tutunmak zorunda kalmadan değişmezler"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…